Twinskillers 87 Napisano 18 Grudzień 2013 Seria 211. Na razie ok, choc denerwuje mnie lewy uchwyt. Lubi trzeszczec czasami. Widac slaby plastik. Też mam serię 211 i lewa strona potrafi trzeszczeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_fcb 11 Napisano 18 Grudzień 2013 U mnie czarny DS4 dołączony do konsoli seria 111 także przy lewym uchwycie trochę trzeszczy i są luzy. Niebieski dokupiony osobno seria 211 działa bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 18 Grudzień 2013 jedyny sensowny post to Wojciech1989PLco za różnica która seria komu trzeszczy a która nie, jak nikt nie podaje rozwiązania jak temu zaradzić :( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellol 48 Napisano 18 Grudzień 2013 co za różnica która seria komu trzeszczy a która nie, jak nikt nie podaje rozwiązania jak temu zaradzić 1. jeżeli jest problem z gumką to wystarczy kupić nakładki 2. jeżeli jest problem z zacinaniem się L1 R1 to są filmiki jak to naprawić(wystarczy rozkręcić pada, coś tam oczyścić i chyba zeszlifować) 3. jeżeli nie pasują ci rozwiązania numer 1 lub/i 2 to zostaje reklamacja w sklepie każda z powyższych opcji prowadzi do wyeliminowania problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) Dzisiaj zamontowałem nakładki firmy ORB na swoim ds4 , są wykonane bardzo solidnie i nie spadają z analogów nawet podczas silnego manewrowania. Z czystym sumieniem mogę polecić ten model, w zestawie znajdziemy 2 pary nakładek , wklęsłe oraz wypukłe z wypustkami. Edytowane 19 Grudzień 2013 przez konio124 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B1G1pl 0 Napisano 19 Grudzień 2013 Kupiłem takie uniwersalne za grosze http://allegro.pl/gumka-na-do-pada-xbox360-ps-ps2-ps3-gumki-nakladki-i3795070271.html Wczoraj zamontowałem i jest git, analogi są większe (jak w DS3), paluch sie nie ślizga, gra sie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 19 Grudzień 2013 A mi wlasnie kurier do pracy przyslal nakladki Hama, stestuje w domu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) Jak to sie teraz mowi - wygladaja zacnie - w Fife daja rade ;) Edytowane 19 Grudzień 2013 przez Wojciech1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 19 Grudzień 2013 nakładki hamy są w porzadku, używam tych nakładek co u Ciebie są nałożone na pierwszym padzie od góry na zdjęciu, w końcu palce się nie ześlizgują, nawet podczas długiej sesji w killzone :) Ale mimo wszystko niesmak DualShock 4 pozostał i z kupnem drugiego pada wstrzymam się..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 19 Grudzień 2013 No ja tez obecnie uzywam tych ,,na gorze,, teraz poluje na jakas folie poliweglanowa na te czesci konsoli ktore sa zrobione na wysoki polysk - mam nadzieje ze taka pierdola nie bedzie kosztowala wiecej niz 15-20 zł. Ja konsoli nigdzie nie przestawiam itd ale nawet przecierajac kurz to sie niestety rysuje ta blyszczaca czesc a chetnie przesiadajac sie w przyszlosci na ps4 slim czy cos w tym stylu sprzedam konsole w stanie idealnym co za tym idzie za dobra cene bo zwyklem dbac o sprzet ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 19 Grudzień 2013 To jest chore żeby po takim czasie już człowiek musiał się pierniczyc z jakimiś nakładkami... Fan boyem nie jestem ale chyba wiem dlaczego X shit więcej kosztuje... Kwestia lepszych materiałów!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 19 Grudzień 2013 Zapytaj w Np. 3mk czy nie sprzedadzą ci foli na wymiar, pomierz jakie kawalki potrzebujesz i w jakim ksztalcie, niech wycenia. Sam ich uzywam w telefonie, są niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 19 Grudzień 2013 No ja na 2 smartfonach tez mam 3mk i sa zajebiste juz myslalem o tym dzis ale wole poczekac na dedykowane bo napewno beda a nie nawic sie linijka ;p bo te skiny po 80-125 z jakimis wzorami sa wiesniackie jak bmw z radomia :/ ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) czy z takim kabelkiem będę mógł ładować pada i grac jednoczesnie? http://allegro.pl/dlugi-kabel-micro-usb-motorola-defy-plus-mini-i3749903454.html Żadnych ograniczen raczej co do kabli nie ma prawda? Edytowane 20 Grudzień 2013 przez rafcio007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 20 Grudzień 2013 Ograniczeń nie ma, każdy micro usb będzie działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 20 Grudzień 2013 Wszystko działa, ostatnio ładowałem ładowarka z telefonu, a telefon ładowałem z konsoli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Grudzień 2013 Ja ładuję z telewizora pady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Grudzień 2013 A ja z pralki, tylko co to wnosi do tematu? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Grudzień 2013 @Kakaroto, a taki że niektórym ludziom trzeba obrazowo przedstawić fakt że jakikolwiek kabel microUSB podpięty do jakiekolwiek źródła zasilania (PC, konsola, TV, power pack itp/ itd.) wystarczy do naładowania pada. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Grudzień 2013 Ale ile razy mozna to tlumaczyc... tym optymulistycznym akcentem zakonczmy temat ladowania pada kablem usb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Mam pytanie dotyczące oficjalnej stacji ładującej dla ds4. Stacja posiada własne zasilanie , jeśli podłącze do niej pada to rozpoczyna się ładowanie , dioda w padzie pulsuje kolorem pomarańczowym. Po zakończeniu ładowania dioda gaśnie , i teraz moje pytanie . Czy muszę wyjmować pada z ładowarki po zakończeniu ładowania?. Nie ukrywam że wolał bym odkładać pada do stacji po zakończeniu gry i nie martwić się tym że muszę go stamtąd wyjmować po zakończonym cyklu ładowania. To jest dokładnie taka ładowarka. Edytowane 20 Grudzień 2013 przez konio124 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 20 Grudzień 2013 Mam pytanie dotyczące oficjalnej stacji ładującej dla ds4. Stacja posiada własne zasilanie , jeśli podłącze do niej pada to rozpoczyna się ładowanie , dioda w padzie pulsuje kolorem pomarańczowym. Po zakończeniu ładowania dioda gaśnie , i teraz moje pytanie . Czy muszę wyjmować pada z ładowarki po zakończeniu ładowania?. Nie ukrywam że wolał bym odkładać pada do stacji po zakończeniu gry i nie martwić się tym że muszę go stamtąd wyjmować po zakończonym cyklu ładowania. Nie musisz. Dzisiejsze baterie posiadają układ odłączający ładowarkę po pełnym naładowaniu. Poza tym na samą logikę to nikt by takiej stacji nie projektował przy której trzeba by siedzieć i pilnować kiedy się pady naładują a potem je odłączać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 20 Grudzień 2013 Tak myślałem , ale wolałem się upewnić. Dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 20 Grudzień 2013 Ps4 mam od premiery.Pad z serii 111.Dziś zaczął przycinać mi się R1.Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 21 Grudzień 2013 Ktoś oddawał już pada do naprawy, chodzi mi o gumki na analogach i stanowisko serwisu odnośnie tego problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach