Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

teraz jestem coraz bardziej przekonany że problem leży w DS4 - gram w Ghosts zauważyłem że moja postać, mimo iż trzymam wciśniety sprint (L3) nagle zwalnia, staje. Nawet przy zwykłym poruszaniu się staje - jakby napotykała przeszkody - a przecież nie ma takich. Mam wrażenie że postac mnie nie słucha. Podłączyłem DS4 do PS3 i odpaliłem Black Ops 2 i to samo. Czy reklamując DS4 oddaje tylko jego do sklepu czy razem z zakupionym PS4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem takie uniwersalne za grosze http://allegro.pl/gumka-na-do-pada-xbox360-ps-ps2-ps3-gumki-nakladki-i3795070271.html  Wczoraj zamontowałem i jest git, analogi są większe (jak w DS3), paluch sie nie ślizga, gra sie dobrze.

Też takie kupiłem, ale teraz się martwię czy oby na pewno będą pasować... nie będą za luźne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie denerwuje słaba bateria pada,po graniu w BF4 2-3 godzinki zostaje i jedna kreska na wyświetlaczu stanu pada i za chwilę muszę go ładować,dodatkowo problem z L3 pojawia się w widoczny sposób podczas wydawania rozkazu w BF4 kiedy to trzeba śmigać po menu komend-ciężko jest utrzymać zmieniające się podświetlenie kolejnych opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ja na tym jednym pasku gram jeszcze dobrych kilka godzin.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ja na tym jednym pasku gram jeszcze dobrych kilka godzin.

No widzisz,ja mam lipę.Ciekawe czy to jest spowodowane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam mały problem z ds4. Mianowicie dzisiaj wyczułem iz po lewej stronie uchwytu na samym dole pad lekko skrzypi tak jakby srobka dolna na tym łączeniu była luźna, lecz nie jest.. Czy ktoś miał taki problem ? Chętnie wysłucham opinii na ten temat, pozdrawiam

Edytowane przez marcinos9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Z reklamacją nie jest tak różowo. Kupiłem konsole z 30.11 na premierę razem z dodatkowym padem w saturnie. Dużo nie gram. Schodzi gumka z lewego analoga seria pada 211. Dziś byłem w satrunie na gwarancje, o wymiane na nowy nie ma szans na miejscu. A co więcej babeczka w punkcie gdzie oddawałem pada powiedziała mi że z tego co wie to że nie uznają tego typu uszkodzeń w ramach gwarancji. No noramlanie gotuje się we mnie, sprzęt kupa kasy trochę grałem, nie dużo. nie cały miesiąc, zastosowali hu...wy materiał. A teraz się jeszcze dowiaduję, że mogą mi nie uznać gwarancji. A czekania 14 dni roboczych i nikogo to nie intersuję że nie mam jak grać. Oj Sony bardzo nie ładnie!!!

Edytowane przez matika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos sie orientuje czy w okolicach katowic mozna kupic nakladki na analogi?Krew juz mnie zalewa tak kciuki sie slizgaja przy BF4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddałem tylko dlatego bo mam 2 pada. Jakto mechaniczne jak mam niecały miesiąc i mało gram, baaa nawet mam 2 pady i gram na zmiena jak mi jeden się wyczerpie to biore 2. Z tym drugim to narazie nie jest tak tragicznie to go jeszcze nie oddałem poczekam aż mi tą rozpatrzą.

Qwa Qwa Qwa nie rozumiem jakie mechaniczne jak gram noralnie tym sony chyba wiedzą, że co drugi tak ma. Nie ma szans żeby tak użytkowników nas olali!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też takie kupiłem, ale teraz się martwię czy oby na pewno będą pasować... nie będą za luźne ?

Jak wam sie sprawują te gumki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pojawiły się problemy z odskakiwaniem R1 :/ "that sux" Myślę czy samemu nie naprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę czy samemu nie naprawić.

Pewnie, napraw. Tylko nie zdziw się później jak a) pad przestanie działać z powodu jakiejś usterki a gwarancja już obowiązywać nie będzie b) przy kolejnej okazji Sony wypuści jeszcze większego bubla wiedząc, że gracze i tak to łykną i sami będą syf po Japończykach sprzątać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to wszystko wiem i rozumiem ale wiem też ze naprawa to 5 minut roboty śrubki wiem jak rozkręcić by gwaranvji nie stracić i jedynego pada ciężko mi oddać bo nowego w neonecie mi pewnie nie dadzą.

Edit: Już naprawilem obyło się bez rozkrecania cała akcja zajęła mi minutę kwestia wyczyszczenia prowadnic przycisku jak na filmikach YT jeśli miałbym fatygowac się do sklepu i pozbywać go na czas naprawy to sorry Ale nie. Poczekam az gumki popekaja albo coś innego nawali. fu*k

Edytowane przez tomekagu
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam mały problem z ds4. Mianowicie dzisiaj wyczułem iz po lewej stronie uchwytu na samym dole pad lekko skrzypi tak jakby srobka dolna na tym łączeniu była luźna, lecz nie jest.. Czy ktoś miał taki problem ? Chętnie wysłucham opinii na ten temat, pozdrawiam

mam dokładnie to samo,lekkie skrzypienie z lewej strony pada,nie jestem agresywnym graczem i nie wiem skąd ta przypadłośc :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to wszystko wiem i rozumiem ale wiem też ze naprawa to 5 minut roboty śrubki wiem jak rozkręcić by gwaranvji nie stracić i jedynego pada ciężko mi oddać bo nowego w neonecie mi pewnie nie dadzą.Edit: Już naprawilem obyło się bez rozkrecania cała akcja zajęła mi minutę kwestia wyczyszczenia prowadnic przycisku jak na filmikach YT jeśli miałbym fatygowac się do sklepu i pozbywać go na czas naprawy to sorry Ale nie. Poczekam az gumki popekaja albo coś innego nawali. fu*k

Wiesz co ale juz nie opowiadaj ze wiesz jak rozkrecic zeby gwarancji nie stracic xD nie ma opcji zeby odkrecic srubki nie pozostawiajac po tym sladu takze nie opowiadaj takich rzeczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie żeby naprawić zacinające sie klawisze NIE TRZEBA rozkrecac pada, wystarczy wyjac przycisk, przeczyścic i wsadzic z powrotem. tutaj maly tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=Oulnut1o7S0. Sam przeczyscilem i chula jak nowy, Banalna sprawa!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co ale juz nie opowiadaj ze wiesz jak rozkrecic zeby gwarancji nie stracic xD nie ma opcji zeby odkrecic srubki nie pozostawiajac po tym sladu takze nie opowiadaj takich rzeczy ;)

chlopcze (wybacz taki zwrot ale różnica wkieku między nami jest taka ze pozwoliłem sobie tak sformułować odpowiedź) żyjesz zbyt krótko na tym świecie żeby mówić mi co mam pisać a co nie. Jestem elektronikiem i uwierz wiem co mówię jeśli piszę że można rozkręcić srubki nie zostawiając na nich śladu. To po raz. A po dwa napisałem że korzystając z filmu na YT naprawilem go bez rozkrecania. Lecz nawet gdybym miał go rozkreci to naprawdę da się to zrobić bez śladu. Ba! jest nawet prosty zabieg który pozwala ślady usunąć. ;) ale nie o tym to temat;) Edytowane przez tomekagu
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przypadkowo znalazłem funkcję w DS4 której się nie spodziewałem, okauje się że można normalnie grać na padzie który się ładuje z np. ładowarki od telefonu, Myślałem że można pykać po kablu tylko jak ładujemy z konsoli, a tu niespodzianka, pad ładuje się z ładowarki od komórki i można normalnie korzystać bez przewodowo

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest oczywiste, ze tak mozna. Nic nowego nie odkryles.

Z usb w kompie tez moze sie ladowac i mozna grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi