Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Po dwóch tygodniach prawy trigger zaczął chodzić nieco inaczej, jak lewy trigger. Po naciśnięciu słychać sprężynkę w środku. Kupiłem już drugi zapasowy pad dla bezpieczeństwa ;)

Mój R2 tak samo :D piszczy jak mały piesek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram od samej premiery codziennie. Na lewym grzybku 'łuszczy' się ta chropowata guma. nie specjalnie mi to przeszkadza ale fakt tak nie powinno być

pad seria 111

c5dd96b4.jpg

Edytowane przez awierone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zamówiłem kuriera do serwisu na ich koszt. Schodzi gumka z lewego analoga i powstało w niej pęknięcie. Pad z serii 211. Mam go od 3 tygodni i gram bardzo mało, zobaczymy czy uznają i wymienią na nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez się luszczy na obu analogach, ale najbardziej na lewym. Wyposazylem się w gumki RAZER, jakby co mogę odsprzedać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zamówiłem kuriera do serwisu na ich koszt. Schodzi gumka z lewego analoga i powstało w niej pęknięcie. Pad z serii 211. Mam go od 3 tygodni i gram bardzo mało, zobaczymy czy uznają i wymienią na nowy.

Daj znac jak Ci to rozpatrza

Mi tez sie sciera i chce wymienic :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój pad wytrzymuje 8 godzin grania. Wkurzało mnie to że codziennie musiałem zostawiać konsolę na czuwaniu żeby się ładował, więc podłączyłem go pod ładowarkę od mojego Galaxy S4 :) Ładowarka ma 2A a na padzie jest 800 mA, ale pad bezproblemowo się ładuje w mniej niż 1,5 h 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście ze wymieniają, a jakie maja wyjście. Tylko wymieniają na co ... na ten sam shit co po graniu dalej się luszczy, przerabiałem to już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak w rękach machacie padem to lewej stronie w środku coś trzaska? Kupiłem drugiego nowego pada i jest to samo, z prawej strony cisza. Czyżby seryjna wada? Pewnie to wibracje, ale trochę mnie to dziwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jak machasz padem to w lewej rączce stuka silniczek wibry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem takie uniwersalne za grosze http://allegro.pl/gumka-na-do-pada-xbox360-ps-ps2-ps3-gumki-nakladki-i3795070271.html  Wczoraj zamontowałem i jest git, analogi są większe (jak w DS3), paluch sie nie ślizga, gra sie dobrze.

Dziś dostałem swoje gumki, nałożyłem i... rewelka! :) Duuużo lepiej mi się teraz gra :) Wg. mnie właśnie takie analogi powinny być fabrycznie zamontowane :) Zapłaciłem 14zł za 4szt :) Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kupować ale się wytrzymam... Poczekam trochę może dopracuja pady i konsolę.. Zresztą oprócz kill zona nic nie ma ciekawego.. Gry typu call i assassin w wyższej rozdzielczości mnie nie kręcą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super,wjechal kolejny ktory stwierdzil ze mial kupic ale nie kupil,zreszta i tak nie ma ciekawych gier %-) 

warny powinny leciec albo takie posty powinny byc kasowne,ile mozna w kolko to samo czytac?

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucieszyłeś mnie, u mnie na prawym analogu gumka się złuszczyła i jest nieco twardsza warstwa a na lewym zaczyna z jednej strony latać i coś czuje że kwestia kilku dni/tygodni zanim stanie się tak jak autorowi artykułu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem gumki na allegro od X360 i PS3

Stwierdzam: są idealne

Super leżą na padzie sztywno gra się fajnie no i nie trzeba się martwić o DS4

No i cena 6,95 z przesyłką już za 2 sztuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupilem razera wczesniej ma ds3 mialem te chinskie ale z czasem stwardnialy bardzo i ogolnie jakos mi nie pasowaly. Te sa z o wiele lepszego materialu i mam wrazenie ze sa duzo ciensze. Wiadomo ze cenowo jest roznica ale jak na jednorazowy zakup to warto tym bardziej ze to juz pad po serwisowej naprawie tej usterki i zaczelo znowu schodzic w mniejszym stopniu ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a probowal ktos uderzyc z wytartymi analogami do sklepow? zeby wymienili od reki?

ja kupilem konsole w mm i zastanawiam sie czy nie podjechac i zapytac sie czy nie wymienia na nowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie polecacie kupic gumki na galki? Jest sens placic za nakladki z Hama 38 zl http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3843114324.html czy nie przeplacac i kupic http://allegro.pl/gumka-na-do-pada-xbox360-ps-ps2-ps3-gumki-nakladki-i3833813354.html?source=mlt

a ta podkladka srednia tez sie ociera czy tylko te najwiesze. Bo chce kupic nakladki na 2 pady ...

Edytowane przez starvin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Mam Hama są bardzo dobrej jakości. Te wysokie troszkę ocierają  o obudowę pada ale precyzja jest lepsza. Trzymają się mocno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w końcu poprawili DualShocka 4. Dzisiaj usiadłem do AC4 ponownie, tyle, że teraz z nowszym padem kupionym przedwczoraj. Wydaje się na pewno twardszy, tj. plastik już nie trzeszczy przy samym trzymaniu. Grzybki też jakby bardziej szorstkie. Trzyma się go na pewno o wiele lepiej niż mój oryginalny pad, który dostałem z konsolą. Konsolę kupiłem 13 grudnia :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I myslisz ze zdążyli go tak szybko wyprodukować w Chinach i dostarczyć do polskiego sklepu lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzi kolega skąd jestem? Polski nie widziałem z 7 lat.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi