Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy te nakładki co są na allegro są bardziej śliskie od analogów czy nie?

Bo u mnie problemem nie jest ścieranie się analogów tylko właśnie śliskość ich :D po 2-3 meczach w fifę ciężej się operuje zawodnikiem.

Potrzebuje jakiegoś rozwiązania ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy a jak odbywa się reklamacja w Saturnie pada z wadliwą gumką analoga?

Jest możliwość wymiany od ręki ?

Pytam dlatego że posiadam jednego pada i nie uśmiecha mi się czekać pewnie z 2-3 tygodnie   :down:

A może PRAM w jakiś sposób wymienia od ręki pada?

Niestety Saturn wysyła tez do PRAM, nie wymieniają od ręki. Pani mi grzecznie wytłumaczyła ze nie mogą tak robić z racji że "każda awaria sprzetu jest ropatrywana osobno". Podkresliła tez ze problem jest z gumką jest powszechny i jak dotej pory wszystkie pady byly przez PRAM wymieniane na nowe.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mamz  tym problem, po 2-3 meczach lece sam na sam, chce pomierzyc po oknie a tu palec sie zeslizuje i leci cepa na drugie pietro trybun ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Saturn wysyła tez do PRAM, nie wymieniają od ręki. Pani mi grzecznie wytłumaczyła ze nie mogą tak robić z racji że "każda awaria sprzetu jest ropatrywana osobno". Podkresliła tez ze problem jest z gumką jest powszechny i jak dotej pory wszystkie pady byly przez PRAM wymieniane na nowe.

a nie wiesz jak to długo trwa w Pram-ie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni do paru tygodni. Zależy jaki PRAM ma zajob. Nikt ci tego przecież nie oszacuje i nie obieca że będzie zrobione w tyle i tyle. Pad musi wyczekać się w kolejce a papierkowa robota przy wymianie też trwa.

Nie płacz, tylko wysyłaj od razu do PRAMu (zapoznaj się z regulaminem i instrukcją wysyłania na ich stronie, oraz dołącz zdjęcie z widocznym numerem seryjnym konsoli o którym nie piszą) albo używaj takiego jaki jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni do paru tygodni. Zależy jaki PRAM ma zajob. Nikt ci tego przecież nie oszacuje i nie obieca że będzie zrobione w tyle i tyle. Pad musi wyczekać się w kolejce a papierkowa robota przy wymianie też trwa.

Nie płacz, tylko wysyłaj od razu do PRAMu (zapoznaj się z regulaminem i instrukcją wysyłania na ich stronie, oraz dołącz zdjęcie z widocznym numerem seryjnym konsoli o którym nie piszą) albo używaj takiego jaki jest.

Nie płaczę  :laugh:  tylko pytam

Zakupie drugiego pada a tego dam do reklamacji :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te nakładki co są na allegro są bardziej śliskie od analogów czy nie?

Bo u mnie problemem nie jest ścieranie się analogów tylko właśnie śliskość ich :biggrin: po 2-3 meczach w fifę ciężej się operuje zawodnikiem.

Potrzebuje jakiegoś rozwiązania ;D

Nakładki wewnatrz są śliskie, ale dzieki tym wypustkom do okoła sterowanie jest o wiele bardziej precyzyjne, w fifie jak najbardziej sie sprawdzają! Mialem ten sam problem bez nakładek, przy szybkich ruchach kciuk zsuwal sie niemiłosiernie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemyj je spurytuskiem albo perfumkami pomaga na jakis czas:lol:

Odnosnie sliskich gałek. Pisze z tel. Wiec wybaczcie

Edytowane przez jacekj24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi kolorami light bara w padach ? Grając w Fife jest raz czerwony raz niebieski, nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi. Na początku myślałem że to poziom naładowania baterii, jak jest niebieskie światło to znaczy że jest naładowana a jak się rozładowywuje to świeci na czerwono, w BF4 jest niebieski a w Fifie co jakiś czas się zmienia z czerwonego na niebieski.

z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli kamerka nadal łapie kolor pada i w nocy i w dzień to jest to świetny patent. :biggrin:

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie aukcji zaznaczyli na czerwono ze moze nie dzialac z kamera, ale warte jest to przetestowania. Niezly pomysl ktos ma i podejrzewam ze zarobi na tym ladne siano!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT:

Sorki zmeczony po pracy jestem i nie doczytalem, my bad  :P

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem maila do typa czy robią customy :)

@up: Żywy, ożyj! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mamz  tym problem, po 2-3 meczach lece sam na sam, chce pomierzyc po oknie a tu palec sie zeslizuje i leci cepa na drugie pietro trybun ;d

grasz Polską? może tak ma być :)

• Like 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze by tak moglo byc gdyby sami tak strzelali a nie przez to, ze zeslizhuje mi sie kciuk z analoga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam pytanie odnośnie gwarancji na DS4 a konkretnie baterii. Kupując pada dostaje 24m gw, czy to jest również gwarancja na baterie? ( czy podobnie jak w telefonach bateria 6 miesięcy, telefon 24m).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos kiedys szukal niebieskich ds4. dzisiaj widzialem takie w legnicy. tylko cena 259 zł :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mozna sprobowac kupic czarna folie samoprzylepna i wyciac sobie co sie chce :) np. bany :biggrin: albo SEXY i zagrac w fife na czerwonej diodzie ;)

Edytowane przez bany1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko wrócę do pracy po L4, to wytnę testową sztukę na ploterze i zobaczę jak się to sprawdza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tempo załatwiania sprawy przez pram dupki nie urywa, wysłałem do nich pada 23 stycznia i do dzisiaj czekam, pisałem do nich we wtorek i otrzymałem odpowiedź że czekają aż sony dostarczy nową partię na wymianę. Według mnie wynika z tego mniej więcej tyle że nie jest to malutki problem jak twierdzi SCEP tylko sporo ludzi odsyła pady. Z mojej strony mogę tylko dodać że gumki zabijają gry sportowe, do póki nie zacząłem grać w fife i nba wszystko było ok. Zresztą jak tylko wróci pierwszy pad to już drógi czeka na odesłanie z tego samego powodu. Wszyscy powinniśmy odsyłać do bólu bo wtedy może coś z tym zrobią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie najtaniej kupić niebieskiego bądź czerwonego pada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wyslalem pada do pramu. Dam znac ile trwala wymiana. Mam nadzieje ze max 2 tyg..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi