DeX 631 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zakładając,że stary silnik będzie na wersji ps3,do tego tradycyjnie zostawią handicapa i momentum,będe musiał się poważnie zastanowić czy warto kupić nową fifkę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 5 Czerwiec 2013 To ja sobie walnę trailerem :) http://www.youtube.com/watch?v=AMDnSZ1O0XY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 5 Czerwiec 2013 Gołym okiem widze wielkie zmiany w fifie już na tym trailerze,haha.Tak serio to jestem ciekaw co mogą zaoferować na ps3,co to za pomysł żeby jeden silnik był na ps3 a drugi na ps4.Oczywiste jest że skupią się na nowym silniku,więc fajerwerek po fifie 14 w wersji ps3 bym się nie spodziewał - ot,małe kosmetyczne zmiany + pozostawiony handicap doprowadzający mnie do szewskiej pasji,i nie chyba tylko mnie - niektórzy to nawet potrafią pada rozwalić przez fifę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Czerwiec 2013 Nic tak na dobrą sprawę nie pokazali. No może zawodników, którzy muszą wyhamować zmieniając kierunek biegu. Jednak odbywa się to na zasadzie dołączenia animacji i raczej jakichś sensowniejszych wyliczeń dla poszczególnych graczy nie zobaczymy. No i "Real Ball Physics" ... Czyli przy każdym strzale piłka musi opadać przed wejściem do bramki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 6 Czerwiec 2013 Najlepszy Błaszczykowski (?) na samym końcu :D A tak poza tym, to nie odczuwam żadnych zmian w porównaniu z trzynastką... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Czerwiec 2013 Na końcu jest Reus. Tzn nie tak do końca nie ma zmian, ale nie ma zmian w balansie gry. Żadnych szlifów nie uświadczymy. Kilka nowych możliwości i tyle. Jedyna nadzieja to Fifa na Ignite, którą powinni zaprezentować na E3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 6 Czerwiec 2013 To Reus na koncu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 Obejrzałem. Wniosek jest taki, że trzeba poczekać na prezentacje cacka z ps4 :) W przypadku tego trailera, ciężko znaleźć różnice między 13tką a 14tką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 6 Czerwiec 2013 Ciekawe czy będzie warto to kupić na PS3. Raczej PS4 prędko nie kupię, jestem pewien że cena nie będzie niższa niż 2400-2600. Ogólnie jestem ciekaw jak będzie z cenami po wyjściu PS4, jak ma kosztować 200 zł ta fifa na obecne konsole to na pewno tego prędko nie kupię by ujrzeć praktycznie to samo co w FIFIE 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 O cenach nowych konsol już troche zostało napisane. Nigdzie nie było info, że next-gen mialby kosztować więcej niż 2k zł. Raczej czytałem o kwotach 1600-1800 ZŁOTYCH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 6 Czerwiec 2013 Bo dziennikarzyny przeliczają sobie po kursie dolara gdzie pojawi się tylko jakas kwota i stąd takie wnioski. Ja będę się upierał przy swoim że poniżej 2k nie kupi się u nas PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 W takie szczegóły już nie wnikam. Ceny które podałem akurat sam sobie przeliczyłem, ponieważ czytałem o nich na zagranicznych portalach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) Kupujcie nowa konsole za 2k by zagrać sobie w Fifa 14 z lepszymi teksturami :D Na szczęście jest alternatywa,ktora smigac bedzie na current genie :D Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 6 Czerwiec 2013 A Ty dalej bujasz w obłokach :D PS4 to nie tylko FIFA więc nie koniecznie tylko dla tej gry będę kupował :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 ps3 kupilem zeby grac w fife/ pesa to i ps4/ iksa1 kupie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) Panowie, ale ja nie mowie zeby w ogóle nie kupować tylko na premierę :D Mowie jak zrobie w moim przypadku,a nie narzucam wam swojej woli :D Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 Serio, wolisz rok czekać az konsola potanieje o grube 200 zł? ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) To nie chodzi o pieniądze, tylko o zdrowy rozsądek :) Po co mnie teraz next gen? Nie widzę sensu w moim przypadku kupowania w dniu premiery nowej konsoli. Co innego za rok kiedy sie temat rozkreci, ale teraz? Nie :) Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 fife kupowales co roku, mimo ze z nią jechałeś to i teraz miałbyś co robić. Być może nowy silnik bardziej trafi w Twoje gusta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) Problem polega na tym, ze ten nowy silnik rozkreci sie na dobre dopiero za rok. To nie chodzi tylko o Fifa, ale o wszystkie cross geny. W przejściach tego typu podbija grafikę w postaci lepszych tekstur,dodają kilka bonusikow i wsio :) Zreszta niedługo sam sie przekonasz, ze gameplay bedzie praktycznie taki sam jak na PS3 :) Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) Ależ gameplay na PS3 jest w porządku więc jeśli dodadzą kilka usprawnień to tym lepiej Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 No właśnie teraz pytanie brzmi czy warto? Dla mnie nie, ale dla innych moze tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 6 Czerwiec 2013 Z tym się akurat zgodzę, bo można tą sytuację porównać do CoD'a :) Ja gram głównie w UT więc nie mogę się już doczekać premiery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 6 Czerwiec 2013 Juz nie raz pisalem - dla mnie gameplay wymaga szlifow :) Wiec pozostaje optymista, ze nie spieprza tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) Dokładnie Cod, Watching Dogs i wiele innych. Nawet twórcy GT6 powiedzieli, ze nie wydadzą prawdopodobnie wersji na PS4, bo rożnilaby sie tylko lepszymi teksturami :D Juz nie raz pisalem - dla mnie gameplay wymaga szlifow :) Wiec pozostaje optymista, ze nie spieprza tegoW tym roku z duzym prawdopodobieństwem bede grał w Pes 2014, a ty zostaniesz jednak przy Fifce :D Jakoś tak czuję :D. Wymienimy sie przynajmniej poglądami :) Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach