PonurakPS3 186 Napisano 9 Czerwiec 2013 Przygotowania idą pełną parą :) http://www.gamekyo.com/newsfr52939_e3-2013-les-premieres-photos.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 9 Czerwiec 2013 Kurka wodna koledzy, nie wiem jak Was, ale mnie autentycznie już roznosi!! :teehee: :woot: :woot: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ja jutro szykuje prowiant pod wieczór i od 18:00 zaczynamy imprezę :) Potem do 5 rano będzie się siedziało, także trzeba się wyspać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
^KoWaL^ 0 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ciekawi mnie czy serio będzie płatne usługi internetowe w ps4; ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ciekawi mnie czy serio będzie płatne usługi internetowe w ps4; (Mogę się założyć, ze granie będzie za darmo, a dmr w zależności od wydawcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 9 Czerwiec 2013 Sony do 5:00? OMG... To się trzeba jutro wyspać przez dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ja akurat mam nocke, wrócę z pracy, ziem śniadanie i zabieram się za oglądanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Padwee 21 Napisano 9 Czerwiec 2013 Square Enix będzie miał jakiś osobny stream i, o której godz. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Czerwiec 2013 Nie planują nic ani o versusie ani ffxv, tak że ich stream nikogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hyuga 3 Napisano 9 Czerwiec 2013 A mi akurat wypadła zmiana popudniowa ;( Ale z tego to widze konferencje sony sobie obejże :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2013 Portret Króla (oby...) już prawie na miejscu :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Czerwiec 2013 Patricko czyżbyś jechał na "Eczy" ? XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2013 I wish... :( Nie, standardowo z NeoGafa :) To ja przed konfą Sony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Czerwiec 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 9 Czerwiec 2013 Oby tylko większość z nas, była z tych konferencji zadowolona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) A tu zonk, PS4 rowniez zapowiada jakies badziewia. Patricko: Tak jak pisalem w temacie PS4. Jesli ktos jutro bedzie ogladac konferencje Sony, montujcie sie na SB i poczatujemy :). Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ja sobie nie wyobrażam jakby Sony zawiodło. Po tych wszystkich gifach i memach jakby okazali się nie lepsi od MS, hejt by był nie do ogarnięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 9 Czerwiec 2013 Oby... Ja oglądam na żywo, a na forum zajrzę po. Nie lubię komentować na bieżąco, ponieważ emocje (negatywne lub pozytywne) za bardzo oddziałują :) Chociaż z Microsoftu można się pośmiać na żywo. Czekam również niecierpliwie na wiadomości od Ubi oraz EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 9 Czerwiec 2013 tylko żeby znowu SB nie padł :D ja również będę oglądać to co będą wyprawiać wielcy tych targów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Czerwiec 2013 Bansai akurat 11-stego mam wolne ;D więc możecie na mnie liczyc XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 9 Czerwiec 2013 A na następny dzień, zaleje nas masa spamu w postaci podklatkowej analizy każdego wystąpienia + Gmoch z tym swoim ołówkiem ;) W sumie fajnie, że to już jutro - hype oraz napięcie opadnie i parę osób będzie mogło zrobić wydech ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 9 Czerwiec 2013 Kurde pamietam jak w lutym po konferencji Sony mowilo sie,ze reszta informacji na E3.Wtedy wszyscy o jezu ile jeszce do E3.. A tu juz jutro,a ten czas zapierdziela,zanim sie obrocimy to juz bedziemy na ps4 grali :laugh: (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 9 Czerwiec 2013 Nie planują nic ani o versusie ani ffxv, tak że ich stream nikogo.Będą z nowym Fajnalem u Sony. Poza tym mogą trzymać jakiś tytuł w tajemnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 9 Czerwiec 2013 Ja mam wolne na uczelni we wtorek, także również będę siedział do 6 ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Czerwiec 2013 Kurde pamietam jak w lutym po konferencji Sony mowilo sie,ze reszta informacji na E3.Wtedy wszyscy o jezu ile jeszce do E3.. A tu juz jutro,a ten czas zapierdziela,zanim sie obrocimy to juz bedziemy na ps4 grali :laugh: (chyba) Chyba zanim sie "obejrzymy" :D. Ale fakt, az ciezko uwierzyc ze to juz tyle czasu minelo od lutowej zapowiedzi PS4, jutro jak wroce z pracy (choc produktywnym pracownikiem dnia jutrzejszego raczej nie bede) to zamykam sie w domu na 4 spusty, odpalam skype'a i nie istnieje. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach