Twinskillers 87 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Dostałem maila. PSN Beta : Your permissions do not allow you access to this section. HeHe Ciekawe ze zaproszenie jest a do PSN beta nie mam uprawnień, dostępu........ Edytowane 25 Marzec 2015 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 25 Marzec 2015 Nigdzie się nie zapisywałem, nigdzie są nie zgłaszałem - prostu dostałem zaproszenie do bety (zresztą nie pierwszy raz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 26 Marzec 2015 A ja na paru pocztach wysyłałem i do teraz jeszcze nic nie dostałem więc jak by ktoś miał 2 to chętnie wezmę pod opiekę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 26 Marzec 2015 Dostałem maila. PSN Beta : Your permissions do not allow you access to this section. HeHe Ciekawe ze zaproszenie jest a do PSN beta nie mam uprawnień, dostępu........ U mnie to samo loguje się i lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robal121 1 Napisano 26 Marzec 2015 Serwery już działają, gra jest świetna tylko troche mało ludu ale i tak toczą się całkiem niezłe batalie. Grywalność świetna ale model jazdy i praca kamery mu towarzysząca to kompletnie do wymiany. Grafika ładna(chociaż trochę ziarnista), ale z pc nie porównam, bo ostatnim razem grałem rok temu i to na niskich, więc to co widzę tutaj jest bardzo ładne. Polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 26 Marzec 2015 Siedzę w becie od wczoraj.. na zmianę z Bloodborne :D gra działa płynnie.. grafika jak na skalę rozgrywki jest świetna. Trochę widać, że to beta. Z jednej strony ładne efekty specjalne z drugiej dziwnie wyglądające tekstury i jakieś takie suche eksplozje. strzelanie przyjemne bez lagów.. pierwsza ćwiczebna wyspa jest malutka w porównaniu z kontynentami gry głównej a i tak jej eksploracja na piechotę to zły pomysł :DTo beta więc nie będę pisał o błędach. Wykonali kawał dobrej roboty przy przebudowie menu. Na pewno będę grał jeszcze w betę i na 100% w pełną wersję. Jeśli uformuje się jakiś polski oddział to dajcie znać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 26 Marzec 2015 Ja wlasnie dostalem kod do bety... ale nie dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 27 Marzec 2015 Ile zajmuje gra? Mam klucz ale miejsca na dysku trochę szkoda:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Marzec 2015 W jakich godzinach w Europie są włączane serwery? Ktoś wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2015 W jakich godzinach w Europie są włączane serwery? Ktoś wie? Beta Server Schedules This weekend, our server hours will be the usual Friday at 3pm (Pacific) through Sunday at 9pm timeframe. On Sunday night, we will then close the servers until Tuesday (3/24), at which point we will bring them back up to coincide with the start of the new beta. Going forward, we expect to expand the previous 3pm-9pm daily server schedule. The hours will be determined based on player activity/server populations. Since access isn’t open to everyone, it’s critical that we keep the populations above a certain threshold to gather the feedback we need and assure that players are having the best gaming experience. So if we see a lot of activity happening up until 9pm, we will likely extend it. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Marzec 2015 Tyle to ja też znalazłem :D A przeliczysz mi to na polski czas? Bo wychodziły mi sprzeczne godziny. Te amerykańskie czasy doprowadzić mogą do szału :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2015 (edytowane) Ej nie killu - to z zeszlego tygodnia jest - najnowsze info to takie: Yep, and i'd like to point out that a maintenance at 11pm GMT on a server that closes at midnight GMT is not a very nice thing to do lol. moze jeszcze nie ruszyli :D Edytowane 27 Marzec 2015 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Marzec 2015 Dżisas, jazd z tą beta więcej niż ma to sensu. W końcu gra na dużą skalę to niech puszczają open betę i będą wiedzieć czy serwery się zesraja czy nie. Z Closed Bety to nigdy nic nie wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 28 Marzec 2015 W końcu udało się dorwać klucz. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywnie. Widzę ze trza mieć ekipę. Graficznie jest ok. Dziś pogram i ogarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Kwiecień 2015 Dopiero teraz raczyli mi kod przysłać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 4 Kwiecień 2015 Do kiedy ta beta ma trwać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 4 Kwiecień 2015 Dopiero teraz raczyli mi kod przysłać... Ja również dopiero teraz dostałem, podobnie moi znajomi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 5 Kwiecień 2015 (edytowane) A u mnie nic, a sprawdzilbym jak to chodzi na czarnulce;/@Down wlasnie sciagam:) Dziekuje bardzo. Edytowane 5 Kwiecień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 5 Kwiecień 2015 A u mnie nic, a sprawdzilbym jak to chodzi na czarnulce;/ Sprawdź PW, zostawiłem Ci niespodziankę :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 5 Kwiecień 2015 Mam wolny kod gdyby ktos reflektowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 5 Kwiecień 2015 (edytowane) (!Kod już rozdany!) Mam dodatkowy kod do Bety. Chętni pisać na PW - kto pierwszy ten lepszy Edytowane 5 Kwiecień 2015 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 5 Kwiecień 2015 nie podeszła mi ta gra ..:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 5 Kwiecień 2015 Ja klucza nie dostałem niestety :-( do kiedy trwa beta? Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Kwiecień 2015 nie podeszła mi ta gra ..:/Bo gra jest bardzo średnia. Bez dużej ekipy nic się tutaj nie zrobi. Poza tym gra się trochę przez ten czas zestarzala, co zresztą widać. Jakby wyszła tak jak miała na premierę PS4 to pewnie w cholerę osób by w to grało, a tak to Warframe zgarnął laury. Jak mówiłem, bez ekipy to raczej nie podchodzić. Chyba, że ktoś lubi biegać po polu przez paręnaście minut, a potem paść, albo strzelać do jakiś zagubionych owieczek. Jak ktoś się denerwował w Battlefield, że musiał dużo biegać, a potem padał od kampera w krzakach, to lepiej niech tutaj nie zagląda :) Wiadomo, trafią się spoko mecze z randomami, ale to raz na milion, jak w każdej grze... Fajnie, że dają to na konsole, ale pozycja tylko dla fanatyków tego tytułu, a Ci raczej na PC siedzą. Mam dziwne wrażenie, że wiele osób na konsoli w tą grę grać nie będzie. Ale może się zdziwię, chociaż wątpię Jeszcze żadna gra F2P mnie nie zachwyciła i ta też tego nie zrobiła :) Kolejne będzie Dragons Dogma Online i TESO do odhaczenia :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgadzam się. Poza tym gra jest dość mierna pod względem technicznym. W porównaniu do wersji PC tekstury straszą swoją jakością. Brakuje v-sync i ogólny wygląd jest jakiś wyprany z kolorów i płynności. Wersja beta cierpi też na brak jakiegokolwiek tutoriala przez co ciężko jest się na początku odnaleźć bo gra jest dość skomplikowana jeśli chodzi o złożoność zadań, wielkość terenu i dobór uzbrojenia. Jak ktoś chce po prostu sprawdzić "jak się strzela" polecam wybranie z menu opcji Instant Action. Gra wrzuci nas od razu w samo pole walki. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach