wojcik_dan 332 Napisano 7 Marzec 2016 Ok. Trzeba czekać do 0:01. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 7 Marzec 2016 "Jaram sie" wlasnie zrobilem zapas red buli:))) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 7 Marzec 2016 Nic nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) Grajcie i się chwalcie wrażeniami ☺ Ja od jutra dopiero zacznę bo Media Markt ma "swoje zasady" Edytowane 7 Marzec 2016 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 7 Marzec 2016 Jeśli jakiś polak streamuje to dajcie linka http://www.twitch.tv/shymas_plays Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Marzec 2016 Miałem preorder w MediaExpert, ale zrobiłem rundkę po moim mieście i okazało się, że w Euro już mają, więc wziąłem. Też już gram, jest bardzo fajnie. Pierwszą misję fabularną zrobiłem dwa razy, drugi raz na hardzie z randomami, teraz zmierzam na Manhattan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzebiat 160 Napisano 7 Marzec 2016 Spróbuj w Saturnie. Ja zamawiałem z odbiorem w sklepie wersję Gold, do odbioru byłaby pewnie dopiero jutro, ale dziś podszedłem i gościu akurat wypakowywał i można już było kupić to od razu wziąłem. Szczecin, Kaskada jakby ktoś był z okolic. Ale i tak muszę poczekać do jutra aż wrócę do domu. Szkoda, że wersje językowe tylko napisy, i nie mam na myśli polskiej tylko czeską. Polskiego dubbingu nie cierpię (chyba że w animacjach i Asteriksie), ale pograłbym z czeskim audio dla zwały w pewnym momencie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) jeszcze w robocie jestem, to można już grać czy nie bo jeden piszę, że tak a drugi, że trzeba czekać do północy ? Edytowane 7 Marzec 2016 przez ojejkualefajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Marzec 2016 Mając pudełko, możesz wcześniej grać. Cyfraki muszą czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 7 Marzec 2016 jezeli saturn dzis komus wydal pudelko to moze jest mozliwosc ze Mediamarkt tez po "cichaczu" komus sprzeda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 7 Marzec 2016 a no to wracam do domu :D zamówiłem w Gliwicach w euro wysłali mi esa że gra do odbioru ale, że euro rtv jest w Auchen to pomyślałem a zobaczę tam i okazało się, że od rana mają bardzo dużo pudełek za 229 zł :) więc jeszcze zaoszczędziłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) nvm %) Edytowane 7 Marzec 2016 przez nenesior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Marzec 2016 Pany, odnośnie kurierów,L4 na potrzeby zagrania na premierę i koczowania w oknie z lornetka na kuriera,mamy osobny temat :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haridil 14 Napisano 7 Marzec 2016 ehh to ja czekam do jutra :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 7 Marzec 2016 Nie wysłali... Chłopaky, widzimy się w Nowym Jorku w środę :pooh_lol: Wyłączać konsolki i czekać na Damianka Jeżeli macie już taką możliwość, to jak oceniacie na ten moment stabilność serwerów? Nic się nie wysypuje? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Marzec 2016 Wydaje mi się, że z serwerami nie będzie problemów. W otwarciej becie wszystko bardzo ładnie chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 7 Marzec 2016 mam swieze info od.. pracownika ubisoftu. byłem przed chwila w saturnie, zeby sprawdzic czy maja TD w pudelku. jest - cena 229 zł. zapytałem sie pracownika czy orientuje sie czy w mediamarkt tez juz maja wystawiony towar (dzownilem dzis rano na infolinie MM i powiedzieli, ze dopiero w premiere wystawiaja towar) on na to, że raczej tak. Nagle podchodzi do nas babka z plakatami TD i mowi, ze wlasnie wrocila z MM w moim miescie i towar juz jest wystawiony. dostałem plakat z kodem na zestaw medyka :) wiec po pracy pedze do MM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Marzec 2016 Odpalilem bete przez przypadek i wyskakuje odziwo menu gry, create new agent itd. ale jak daje New Game to wyskakuje info ze Services are not availible at this time. Please try again later. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) Hmmm... Doszliscie do momentu aktywacji agenta na lapku w kryjowce? Qwa jak to zrobic? :) Tapniete z OnePlus One Edytowane 7 Marzec 2016 przez FreshPrince Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 7 Marzec 2016 Jaki ma cie plan dzialania? Maxowac postac robiac fabule, czy lecicie od razu do DZ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 7 Marzec 2016 Na niskim levelu w DZ nic nie ugrasz. Póki co serwery bardzo stabilne. Niestety tekstury nadal się doczytują dość często i wkurza mnie jak znika tło po odpaleniu menu. Garniak z Ubiclub jest za to mega. Raczej nie prędko zmienię wdzianko. I nawet pikolaczki są stylowe do tego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 7 Marzec 2016 A ja musze czekąc do jutra, 6:00 rano :/ nooooooooooooooooooooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Marzec 2016 Kurcze gdzie można odebrać te wszystkie nagrody z uplay i za betę? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzebiat 160 Napisano 7 Marzec 2016 Jaki ma cie plan dzialania? Maxowac postac robiac fabule, czy lecicie od razu do DZ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Właśnie też się nad tym zastanawiałem, ogólnie level w PvE powinien na początku lecieć dość szybko, a rzadsze bronie w DZ będą dopasowane pod level PvE. A jak się zacznie DZ na wyższym levelu PvE to mobki będą pod poziom PvE i exp DZ i level będzie leciał na początku bardzo szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 7 Marzec 2016 W pierwszej fabularnej misji na posterunku w lokacji zamkniętej strasznie gra przycinała w trakcie poruszania się.. Też tak mieliście? W otwartym świecie śmiga. Boje się że te spadki klatek będą częste .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach