Velans 57 Napisano 11 Listopad 2015 Wyżej trochę jest już wspomniane o ilości graczy ;). A po drugie mi osobiście wydaję się, że nawet nie duża liczba graczy przynajmniej w ESO biorąc pod uwagę wszelkie dungeony (jak napisałem wyżej o czekaniu na zrespienie się przeciwników :)) to też nie wada bo prowadzenie dużej gildii to coś już trochę innego :). 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 11 Listopad 2015 Moge dołączyć do gildi gdzie troche ludzi gra i przyjmie swiezaka. Jakis build pod nb łuk i d/w? Większość ładować w stamine? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 11 Listopad 2015 (edytowane) Wybierz klasę Nightblade i postać Redguarda, ma on świetne bonusy do staminy. Opcjonalnie weź kotka ;). Zbroja full medium i wszystko pakuj w staminę, życie będziesz podnosił żarciem. Pakt jaki chcesz, ja należę do gildii w Ebonheart. Pozdrawiam. Dual Wield 1. Ambush.2. Surprise Attack.3. Rapid Strikes.4. Steel Tornado5. Flying BladeUltimate: Flawless Downbreaker.Bow1. Focus Aim.2. Dark Cloak.4. Acid Spray.5. Reaping Mark.5. Evil Hunter.Ultimate: Soul Tether. Edytowane 15 Grudzień 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 27 Listopad 2015 Kurcze wpadlem dzisiaj do PSstore a tam wersja Imperialna za 130 zl. :))) Cos mnie podkusilo i kupilem:) Ciekaw jestem czy gierka okaze sie miodna :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 28 Listopad 2015 Kurcze wpadlem dzisiaj do PSstore a tam wersja Imperialna za 130 zl. :))) Cos mnie podkusilo i kupilem:) Ciekaw jestem czy gierka okaze sie miodna :) Pograłem kilka godzin sam i szczerze nie spodobała mi się, gui jak dla mnie z poprzedniej epoki, gra za mocno podobna do skyrima co większości może nie przeszkadzać ale jak dla mnie o kilka lat za stary system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Jestem dużo starszy od ciebie i uwielbiam w tej grze wszystko :). Mamy po prostu odmienny gust. Po ostatniej aktualizacji wszystko jest jeszcze lepsze i już niebawem szykuje się kolejna. Trzeba pamiętać że esencją tej gry są wspólne wypady na dungi, genialne pvp i areny. Do tego wszystkiego twórcy dodali ogromną ilość questów, które czasami naprawdę dają przyjemność. Do tego szukanie rzadkich ekwipunków, crafting itd. Ogólnie jest co robić. Daj szansę tej grze i chociaż dojdź do momentu gdy będziesz mógł wskoczyć na PVP. Wspólne zdobywanie twierdz, pojedynki grupowe lub solo itd. Może to cię wkręci :). Edytowane 29 Listopad 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ticko69 2 Napisano 29 Listopad 2015 Mam pytanie odnośnie funkcjonowania koron i sklepu w grze, bo zamierzam kupić dlc i średnio wiem jak to działa. Posiadam z bratem jedno wspólne konto na dwie konsole ( ja gram na nim jako dodatkowe, mój brat ma ustawione jako podstawowe i przez to może grać w gry ze wspólnego konta na swoim koncie ) i przeważnie gry kupujemy na dwóch. Jeżeli kupię korony na wspólnym koncie to czy będą one dostępne również na koncie mojego brata ? Swoją drogą, ma ktoś te dodatki ( Imperial City i Orsinium ) i może podzielić się opinią czy warto je kupić ? :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 29 Listopad 2015 Proponuję ci nie brać Imperial City bo ludzie odradzają, ja też tego nie kupiłem. Jeżeli chodzi o Orsinium to absolutne must have. W dodatku tym mamy do dyspozycji bardzo duży teren do eksploracji i co ciekawe poziom doświadczenia rośnie wam szybciej niż w innych miejscówkach. Możesz tam w każdej chwili wejść bo twój poziom się zrówna z przeciwnikami. Jest to perfekcyjne miejsce do poszukiwania materiałów, ekwipunku, no i do farmienia. Są jeszcze dodatkowe dungi itd. Jeżeli chodzi o zakup na dwóch to nie mam pojęcia, ale odradzam kupować korony z prostego powodu. Orsinum kosztuje 3000 koron, które w PSS kosztują 89 zł. Lepiej wykupić ESO plus na miesiąc za 54 zł i masz dostęp do wszystkich miejscówek z dlc. W pakiecie dostajesz również 10% do złota, doświadczenia itp, no i 1500 koron. Wystarczy kupić plusa na dwa miesiące za 108 zł i możesz w pełni korzystać z wszystkiego. A jak miną dwa miesiące olewasz to i zostają ci 3 tysiączki za które kupujesz Orsinium :) . Pozdrawiam. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 1 Grudzień 2015 Dzisiejsza moja poranna gra w ESO ;). Nic nadzwyczajnego oprócz wykonania paru questów, zarządzaniem gildią, i pewnie nikt w całości nie obejrzy ale podbiję też temat ;]. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiss 23 Napisano 2 Grudzień 2015 Nie kojarze, na PC te dodatki tez sa platne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 4 Grudzień 2015 Bardzo ciekawy giveaway :). http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/2015/12/03/the-eso-millionreasonstoplay-s1000000-usd-giveaway Jednak jak próbuje dołączyć to wypisuje, że Polske nie dotyczy ten giveaway :). Jednak jak ktoś jest na przykład w UK to już może spróbować sił :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 11 Grudzień 2015 Szkoda ze nie ma wersji próbnej bo szukam jakiegoś MMO. . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) 99 zł za gierkę w świątecznej promocji kusi Edit. Dobra kupiłem zapraszam do gry PSN: Banan91PL Edytowane 15 Grudzień 2015 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samowski 3 Napisano 15 Grudzień 2015 Opłaca się wziąć za tą stówkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 15 Grudzień 2015 99 zł za gierkę w świątecznej promocji kusi Edit. Dobra kupiłem zapraszam do gry PSN: Banan91PL Dzisiaj nie wiem czy się wyrwę do konsoli, ale jutro wyślę ci zaproszenie do gildii :-) Opłaca się wziąć za tą stówkę? Cofnij się chociaż o jedną stronkę i poczytaj opinie graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiss 23 Napisano 15 Grudzień 2015 Tez zdecydowalem sie na zakup ze wzgledu na niezle pvp. Jako, ze wczesniej gralem troche w wersje na PC to troche ciezko gra mi sie na padzie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladykillergs 0 Napisano 20 Grudzień 2015 jakies aktywne gildie sa jeszcze? z chęcią dołączę psn: schranz_funn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 20 Grudzień 2015 W jakim pakcie grasz?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Grudzień 2015 Witam serdecznie ;) Do was pytanie przed zakupem - grałem sporo na PC w Lineage II (typowe MMORPG). Można porównać jak kolwiek ESO do takich typowych MMO z PC? Jest gry na wiele godzin? Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 21 Grudzień 2015 Wbijesz 50 lv i odblokowujesz poziomy veteranskie których jest 16 - jeden poziom jestem odpowiednikiem 10 zwykłych, także długo się wbija (ogólnie 210 lv) po 50 lv też wbija się chempions rank, coś na zasadzie parganow, dają dobre bonusy, bardzo ulepszaja postać - jest ich aż 3600, gram pół roku prawie i mam dopiero ich 134. PvP to ogromna mapa gdzie są zamki a w DLC możesz się bić w mniejszych pomieszczeniach, to taki wstęp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladykillergs 0 Napisano 21 Grudzień 2015 W jakim pakcie grasz?. obecnie daggerfall .. czasami aldmeri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 21 Grudzień 2015 obecnie daggerfall .. czasami aldmeri Za chwilę wyślę ci zaproszenie do największej i aktualnie najlepszej polskiej gildii. Ostatnio przyszło mnóstwo nowych graczy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Grudzień 2015 Jak już zdobede swoją kopie gry to moge liczyć na wasze wsparcie w grze? Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladykillergs 0 Napisano 21 Grudzień 2015 Za chwilę wyślę ci zaproszenie do największej i aktualnie najlepszej polskiej gildii. Ostatnio przyszło mnóstwo nowych graczy :). OK ;) Kobieta pójdzie spać to wejde online :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 22 Grudzień 2015 Jak już zdobede swoją kopie gry to moge liczyć na wasze wsparcie w grze? Ależ oczywiście :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach