Velans 57 Napisano 9 Czerwiec 2015 gildia, około 100 osób :) Coraz więcej :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 9 Czerwiec 2015 Panowie i Panie... Kto już gra? Dajcie jakieś info odnośnie tego co się dzieje - jak sterowanie, płynność, grafika, miodność - no niech ktoś do kur... nędzy się rozpisze :D Moja paczka chyba zaginęła więc chciałbym chociaż przeczytać jak tam świat wygląda, albo jakieś screeny coś ten teges ;) Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Czerwiec 2015 Sterowanie jest ok, jedyny mankament, ktorego moge sie przyczepic, to koniecznosc wcisniecia l3, aby biec. Bardzo uciazliwe, zwlaszcza, ze na samym poczatku biega sie od punktu A do B i rozmawia z npc. Lvl mam niski, bo 5 ale strasznie wieje nuda, dali by mi ubic 20 wilkow + ekspolarcja terenu, a tak to nawet nie wiem gdzie mam isc, aby uwolnic sie od tych monotonnych questow na poczatku. Mysle, ze nie jest to tytul, ktory wciagnie mnie na wiecej niz 100h. Chwile odpoczne, bo ja i kilka osob na hsie ziewalo i ide w swiat poszukac kamieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 9 Czerwiec 2015 Najnowszy zwiastun :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Na metacritic czytam, ze nie tylko ja przewijam nudne dialogi i zabieram sie do roboty. Cos w tym jest, po kilku minutach i tak wszystko wylatuje z glowy. Odnosze wrazenie, ze jest za duze ukierunkowanie tej gry dla pojedynczego gracza, a pod tym wzgledem gra wypada bardzo przecietnie. Duze rozczarowanie spotkalo mnie rowniez w dungeonie publicznym, zamiast walki o przetrwanie toczyla sie walka, o to kto pierwszy dobiegnie do danego moba. Biorac pod uwage konsolowe tytuly, to diablo dostarczal pod wzgledem walki wiecej emocji xd. Nie wspominajac o ds, czy bloodbornie. Taka Arcania ;) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez Foxter 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Spoko wygląda ten trailer , będzie trzeba rozważyć jak dokończę Finala . Jak ktoś giercuję niech napiszę co nieco o wersji konsolowej gra ma jakieś większe story i samotnik sié będzie ok bawił czy jednak pure pc mmo i farma , trzeba mieć plusa do tego ? Edit: @up o thx za opinię :) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Farma nie daje takiej ilosci xp co wykonywanie questow. Tutaj chodzi o rozwoj umiejetnosci w poslugiwaniu sie dana bronia. Strzelam, ze tytul moze Ci naprawde podejsc. Co do nawiazania do mmo, za malo mobow i wrecz czasami mnie irytowalo, ze ktos przez przypadek pomogl hehe. Musze jutro wskoczyc na pozostale tereny i zobaczyc, co tam sie dzieje. :) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 9 Czerwiec 2015 Jeśli chodzi o mnie to moje zdanie dotyczące wszelkich opinii czy recenzji gier MMO w pierwszych tygodniach a nawet miesiącach mija się z celem. Już wyjaśniam dlaczego. Powoli wkraczamy w erę gier MMO na konsolach. Na takie gry trzeba poświęcić dużo czasu by poznać grę, zamysł twórców gry i to co "wypływa" z gry. Wspomniałem o tym w mojej recenzji Defiance, którą tu na forum też wrzuciłem :). A odpowiedź jest prosta, bo w takich grach najważniejsza jest społeczność i wspólne doświadczenia, które wynikają z budowania wspólnego uniwersum. Nie jest to tylko moje zdanie i sądzę, że powoli branża dziennikarstwa growego będzie musiała się dostosować, bo prawdziwy gracz rzetelną recenzję gry MMO może przeczytać tylko po dłuższym czasie gdy dana gra w jakimś stopniu się już rozwinie. To samo dotyczy wszelkich opinii :). Czyli już kończąc ja ocenie dopiero grę po pobycie odpowiednio długo w uniwersum ESOTU :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirez43 1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Wspoldziele z kumplem ps+. Zakupilismy imperial edition jednak tylko ja mam aktywny ten pack. Ktoś spotkał się z czyms takim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 10 Czerwiec 2015 Jak robicie cebule to macie cebularz. Proste 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 10 Czerwiec 2015 ESOTU console launch. "Warriors and mages, the war rages!" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 10 Czerwiec 2015 (edytowane) z tego ostatniego dluzszego gameplayu ps4 wyczuwa sie troche monotonnie, ale moze sie skyrimowo wypalilem https://www.youtube.com/watch?v=M5HyuVvzIuA Edytowane 10 Czerwiec 2015 przez Carrvine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirez43 1 Napisano 10 Czerwiec 2015 (edytowane) Jak robicie cebule to macie cebularz. Proste Nie robilismy jeszcze cebuli bo jesteśmy nowi w świecie teso i nie bardzo jeszcze wiemy co i jak. Jakbys mógł wytłumaczyć gdzie mamy zrobić ta cebule i co później z tym cebulrzem. Czy jak juz zrobimy to o będziemy mieli obaj wersje imperialną czy jeszcze musimy cos zrobic? Swoja droga trochę szkoda ze gra jest po angielski bo szukalem przepisu na ta cebule i cebularz i nie mogłem znaleźć. Edytowane 10 Czerwiec 2015 przez ramirez43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 10 Czerwiec 2015 A tutaj z kolei nowy filmik z pvp na ps4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 11 Czerwiec 2015 Wygląda to CUDOWNIE - mi taki system walki bardzo odpowiada! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 11 Czerwiec 2015 No jestem w szoku, gra doszła dzisiaj, myślałem że będe miał wersję tanią, cebulową, bez Explorer Packa, a tu niespodzianka, dałem 199zł i mam tego Packa :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 11 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja jestem już przy samym końcu pobierania gry :]. Jeszcze tylko instalacja i boom ;]. Trochę przeglądałem sobie streamy polskie z ESOTU w czasie pobierania gry, więc jak ktoś tutaj też będzie streamował to w miarę możliwości postaram się wejść a inni gracze może też ;). Więc dzielmy się wszelkimi fajnymi info ;). Edytowane 11 Czerwiec 2015 przez Velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) Jednak sie skusilem po obejrzeniu kilkunastu gameplay'ów i zakupilem dzis w sklepie z explorers pack :) wieczorkiem zaczynam ogarniac Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez Carrvine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goltar 24 Napisano 12 Czerwiec 2015 Też tak optymistycznie podchodziłem do grania zaraz po zakupie, dopóki nie zobaczyłem jak wolno ściąga się patch 15 gb. Raz pokazywało 90 godzin żeby po chwili szło jak szalone i wskazywało na 40 minut. Skończyło się na tym, że po 5 godzinach dopiero uruchomiłem grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 12 Czerwiec 2015 Trochę postreamuję :). Zapraszam na stream z ESOTU ;]. http://www.twitch.tv/velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 12 Czerwiec 2015 Zapraszam do Gildii chętnych, już 50 aktywnych graczy w przymierzu Daggerfall Convent. Wiecej info na PSN : RekuPL : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Czerwiec 2015 Panowie a co myślicie o tym ESO PLUS ?? niby jakieś DLC mają być i to jakby season pass jest, tylko ja o żadnym dlc do TESO nie słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 12 Czerwiec 2015 Wejdź w store i tam wszystko pisze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 12 Czerwiec 2015 U mnie leży w szufladzie i nawet nie uruchamiałem. Nie mogę się oderwać od Borderlandsów ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Czerwiec 2015 Jest napisane ze maja byc dlc, tak jak ja napisalem, ale nigdzie nie ma info jakie i kiedy Wysłane z iPad Air za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach