fryz 915 Napisano 7 Sierpień 2013 Panowie, może jakieś formułowe spotkanie? Fajnie by było zagrać 4 vs 4, ale jak zabraknie chętnych to pociśniemy w 4 vs reszta świata. ;) To może dziś o 18:00, komu pasuje? Jak uda mi się konsolę doprowadzić do porządku to też chętnie poklepię, aczkolwiek również z zastrzeżeniem, że będę miał czas tak do 20:30. Tym niemniej ogólnie inicjatywę forumowego pogrania popieram w 100%.;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 7 Sierpień 2013 no ja czekam Panowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Sierpień 2013 Tez jestem online, jakby co to wyslij zaproszenie, bo organizator chyba wypadl;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 7 Sierpień 2013 powiem ci , że 2 grając w trybie z drużynami , to cieńko , chętnie zagram w innym czasie chociaż we 3 osoby z head setem. mam jeszcze drogę świetlików całą do ogrania , więc jakiś czas będę chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Sierpień 2013 Wypadło mi coś, jutro jestem chętny w godzinach wieczornych. Jak coś to ślijcie zaproszenia do pokrytysniegiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barcman 10 Napisano 14 Sierpień 2013 Jak się właściwie robi te gesty, ukłony? Bandażuję ludzi, oni mi się kłaniają, a czasami ja powinienem to zrobić i nie wiem jak się im odwdzięczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 14 Sierpień 2013 Przytrzymaj L3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barcman 10 Napisano 16 Sierpień 2013 Dzięki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raaby 0 Napisano 20 Sierpień 2013 Dobra, HS zakupiłem, czasu mam całkiem sporo, jedyne czego brakuje to ludzi do gry - zapraszajcie i nawalamy panowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 6 Październik 2013 Straszna cisza w temacie. HS nie mam ale i tak z checia bym pogral z rodakami :) id : tyciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 15 Październik 2013 Jestem chętny jakby co, HS jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 15 Październik 2013 (edytowane) Jestem chętny jakby co, HS jest.Jeśli chcesz, możemy zagrać razem w multi. Gramy zawsze całą druzyną 3-4.graczyWszyscy mamy HSy, Edytowane 16 Październik 2013 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NecroAsobu 2 Napisano 17 Listopad 2013 Podbijam pytanie, bo cierpię na brak kompanów do gry. Aktualnie powolutku wbijam trofeum jako świetlik. Czekam na chętnych ^^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 17 Listopad 2013 Hej. Ja właśnie tez przymierzam się do platyny i jakby ktoś był chętny to dziś znajdzie mnie w okolicy godz 23. Mam hs, chętnie się podszkole i program zespołowo i taktycznie bo niestety gra samodzielna idzie mi cienko. Mam dopiero 6lvl (tydzień) przegrany wiec cierpię jeszcze na brak skilla i dużej liczby broni, przedmiotów i perkow... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 18 Listopad 2013 Podbijam pytanie, bo cierpię na brak kompanów do gry. Aktualnie powolutku wbijam trofeum jako świetlik. Czekam na chętnych ^^ Hej. Ja właśnie tez przymierzam się do platyny i jakby ktoś był chętny to dziś znajdzie mnie w okolicy godz 23. Mam hs, chętnie się podszkole i program zespołowo i taktycznie bo niestety gra samodzielna idzie mi cienko. Mam dopiero 6lvl (tydzień) przegrany wiec cierpię jeszcze na brak skilla i dużej liczby broni, przedmiotów i perkow... jakby co, ja I kolega mamy 2 wolne miejsca, wiec zapraszamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 18 Listopad 2013 Ja też ostatnio nabyłem TLOU, jeszcze niczego nie ruszyłem, ale powolutku będę się przymierzał. Zwłaszcza to multi mnie ciekawi, z racji tego ze jest nietypowe. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 18 Listopad 2013 jakby co, ja I kolega mamy 2 wolne miejsca, wiec zapraszamy ;) A nie tak czasem jedno ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 8 Grudzień 2013 gra jeszcze ktoś ? wczoraj odpaliłem gierkę więc nie wiem czy brać się już za online czy najpierw skończyć fabułę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 11 Grudzień 2013 gra jeszcze ktoś ? wczoraj odpaliłem gierkę więc nie wiem czy brać się już za online czy najpierw skończyć fabułę ? chętnie zagram, także zaczynam tą pozycję i poszukuję ludzi do zgranej gry, po pierwszych meczach zdecydowanie zauważam, że jakość składu i komunikacją robią swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 12 Grudzień 2013 gra jeszcze ktoś ? wczoraj odpaliłem gierkę więc nie wiem czy brać się już za online czy najpierw skończyć fabułę ? chętnie zagram, także zaczynam tą pozycję i poszukuję ludzi do zgranej gry, po pierwszych meczach zdecydowanie zauważam, że jakość składu i komunikacją robią swoje jesli panowie chcecie zagrac w multi to zapraszam. Gram tylko w te gre ( multi ) . Oczywiscie wymagany jest od was HEADSET. Gram z kumplem od 18:00-21:00 oraz w weekendy o roznych porach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Styczeń 2014 Panowie, ma Ktoś jakiś sensowny sposób by zminimalizować ryzyko powrotu na początek gry (w multi) po "dajmy na to ataku świetlików" ? Pytam bo znajomy miał taką przykrą sytuacje i chciałbym tego uniknąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) Jak masz zdarzenia które dodają ludności to rób wyzwania, które są bardzo trudne i będziesz musiał się z nimi pomęczyć. Jak zaczniesz dostawać zdarzenia gdzie zagrożone jest 60/100% populacji zacznij wykonywać zadania których jesteś na 100% pewny. Będziesz miał z czego wybierać jak na początku nie zrobisz wszystkich prostych zadań. Inny sposób na zminimalizowanie ryzyka to granie z ogarniętą ekipą, ale wprowadzili lobby dla randomów więc nie ma już z tym takiego problemu. Edytowane 7 Styczeń 2014 przez shemaforash 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Styczeń 2014 Kumam :) Dzięki za podpowiedź :) Z Kumplem już jestem umówiony na granie i przebicie się przez multi :) jednak jeszcze jedna lub dwie osoby by się przydały :) Niebawem chcemy zacząć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 7 Styczeń 2014 Powodzenia, jeden z najlepszych multi tej generacji w końcu jakiś powiew świeżości. Gra sporo traci jeśli gra się w pojedynkę, ale nawet granie z jedną osobą daje ogromną przewagę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Styczeń 2014 Kumam :) Dzięki za podpowiedź :) Z Kumplem już jestem umówiony na granie i przebicie się przez multi :) jednak jeszcze jedna lub dwie osoby by się przydały :) Niebawem chcemy zacząć :) Nie chce się bardzo mocno deklarować, bo ostatnio rzadko bywam na konsoli, ale jak akurat będę a będzie Wam jednego brakowało to śmiało pisz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach