bickamil5 59 Napisano 31 Styczeń 2014 Mam tylko krótkie pytanko, często gracie na tych nowych mapach ? Tutaj też pewnie jest osobne wyszukiwanie meczy dla DLC (tak jak w Uncharted) więc zastanawiam się czy warto je kupić. (raczej tak bo gra jest genialna ale tak tylko pytam :) ) Ja z kumplami kupilem, ale na mapkach gramy rzadko, z racji tego iz graja nań "niezniszczalni ludzie" :) Z dlc czapeczki i maski sa warte uwagi. W planach ND sa jeszcze kolejne dlc do multi - ogolnie warto ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 31 Styczeń 2014 Nie bardzo kumam o co chodzi z tymi niezniszczalnymi ale szkoda bo mapek multi przydałoby się akurat więcej. Ciekawe dlaczego w normalnej (podstawowej) wersji map jest ok? bo nie zauważyłem żadnych takich opcji. Ponoć 14 lutego ma być dodatek fabularny i potem jeszcze jakiś dodatek stricte do mp. Fajnie by było z Wami pograć szczególnie jakby się udało zebrać kilka osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 31 Styczeń 2014 bickamil5, mam nadzieję, że brak headseta to nie problem (obecnie siedzę z konsolą u chłopaka i headseta nie mam przy sobie). Mogę rozmawiać poprzez skype. Jeżeli to problem i mam być kula u nogi, to dołączę do Was jak będę mieć headset ;) Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 31 Styczeń 2014 (edytowane) bickamil5, mam nadzieję, że brak headseta to nie problem (obecnie siedzę z konsolą u chłopaka i headseta nie mam przy sobie). Mogę rozmawiać poprzez skype. Jeżeli to problem i mam być kula u nogi, to dołączę do Was jak będę mieć headset ;) Pozdrawiam, Marta Bedziesz nas slyszec w telewizorze, bedziemy ci mowic "co i jak", brak headseta nie jest dla nas zadnym problemem ;)Sami czesto gramy bez headsetów. P.S. skype'a nie posiadam / nigdy nie posiadałem. Edytowane 31 Styczeń 2014 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 31 Styczeń 2014 Ehhh chyba muszę to przełożyć :/ Przepraszam Was, bo sama prosiłam o dołączenie do gry. Niestety, przed chwilą miałam telefon i muszę pilnie wracać do domu (miałam awarię centralnego ogrzewania w tym tygodniu, co skutkowało temperaturą 5-10 stopni w mieszkaniu). A teraz ciąg dalszy tego nieprzyjemnego zdarzenia i muszę być w domu. Pakuję rzeczy i jadę. Przepraszam Was bardzo, mam nadzieję, że załapię się na kolejną grę w innym terminie. Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GieKSa całe mije życie 1 Napisano 16 Luty 2014 również pogram multi po kilku miesięcznej przerwie ,PSN ID: damiann37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Luty 2014 z checia dolacze do jakiejs ekipy. Jestem newbie w multi ale staram sie biegac z ludzmi w grupie, do pucharkow dluga droga wiec milo by bylo umilic gre z rodakami. Hs jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 16 Luty 2014 z checia dolacze do jakiejs ekipy. Jestem newbie w multi ale staram sie biegac z ludzmi w grupie, do pucharkow dluga droga wiec milo by bylo umilic gre z rodakami. Hs jest. wyślij mi zapro do znajomych, gramy codziennie w bardzo dobrym składzie. Dobrze byłoby zebys miał HEADSET, a jeśli nie masz to tez bedzie ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 17 Luty 2014 Witam. Gram jak czas pozwala, nie tylko w TLoU ;) Zawsze raźniej ze zgraną ekipa lub chociaż próbująca się zgrać ;)HS - jest psnid: aerogryfPozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicek65 4 Napisano 17 Luty 2014 To może i ja poszukam jakiejś ekipy. Nie dość, że sam jestem nowy to jeszcze ciągle gram z randomami, którzy bez ładu i składu biegają po całej mapie od skrzynki do skrzynki. Czasem wylosuje jakiś zgrany team i wtedy gra się miodnie, ale niestety zbyt rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 17 Luty 2014 Ja bardzo chętnie pogram, ale w weekendy :) W tygodniu ciężko z czasem, zwłaszcza, że pracę przynoszę do domu. Może jak znajdę do piątku ładowarkę, to i HS będzie. Jeszcze raz chłopcy Was przepraszam, że nie mogłam wtedy dołączyć. Brzmi jak wymówka, ale autentycznie miałam telefon, że mam wracać, bo ma być montowany nowy piec. Tak to niestety jest jak się wraca po tygodniu do nieogrzewanego domu, -15 za oknem, kilka stopni w mieszkaniu i włącza centralne prawie na max - musi coś się popsuć. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i nie zamarzłam. Drukarka tylko wyświetlała komunikat, że zbyt niska temperatura w mieszkaniu i należy ją wyłączyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_DaRiO 0 Napisano 19 Marzec 2014 (edytowane) Witam wszystkich fanów The Last of Us jestem zainteresowany przystąpieniem do którejś zgranej i ogarniętej frakcji (ekipy) w multi, która wprowadzi mnie w tajniki gry online. Posiadam headseta więc z wzajemną komunikacją niebędzie problemu. Mój PSN ID: Don_DaRiO_KiNG Proszę o dodawanie mnie do znajomych. Pozdrawiam Edytowane 19 Marzec 2014 przez Don_DaRiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 22 Marzec 2014 Ja też chętnie pogram ;) HS oczywiście jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peteerparker 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 Hej, Chętnie pogram z kimś z PL bo mam dosyć włochów i ruskich ;) PSN: peteer_parker HS: jest Frakcja: Świetliki Mam jeszcze pytanie co do map z DLC. Opłąca się je zakupić, czy raczej większość z was gra na mapach podstawowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Kwiecień 2014 Mam jeszcze pytanie co do map z DLC. Opłąca się je zakupić, czy raczej większość z was gra na mapach podstawowych? Według mnie warto, ja i wszyscy moi znajomi z TLOU mamy i jesteśmy z nich zadowoleni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QleszPL 1 Napisano 13 Maj 2014 Cześć wszystkim. Zapraszam każdego chętnego/chętną do gry w multi, do dodania mnie do znajomych i wspólnej gry :)PSNid: QleszHS: jest :) Grywam raczej w godzinach wieczornych. Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q-Naro 4 Napisano 16 Maj 2014 Chętnie pogram w multi i ukończe trofea z podstawki. Mogę pomóc przy DLC HS, Skype - Jest PSN : Q-Naro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 16 Maj 2014 Jak Ci Kamil Grounded poszło? Gdzie były Twoje najcięższe momenty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 16 Maj 2014 Jak Ci Kamil Grounded poszło? Gdzie były Twoje najcięższe momenty?Najtrudniejsze momenty? Dzielnica biznesowa - tam gdzie Ellie siedzi na balkonie ze snajpą, pierwsza część walki z zarażonymi w takiej małej szopie ( po upolowaniu jelenia, etap ZIMA ) to chyba najbardziej frustrujàcy moment w grze.Z mniej trudnych momentów: pierwsza walka z klikaczami w śródmieściu, okolice liceum, Zaś najłatwiejszy moment: Cały etap w podziemnym tunelu pod koniec gry oraz szpital ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 16 Maj 2014 Najtrudniejsze momenty? Dzielnica biznesowa - tam gdzie Ellie siedzi na balkonie ze snajpą, pierwsza część walki z zarażonymi w takiej małej szopie ( po upolowaniu jelenia, etap ZIMA ) to chyba najbardziej frustrujàcy moment w grze. Z mniej trudnych momentów: pierwsza walka z klikaczami w śródmieściu, okolice liceum, Zaś najłatwiejszy moment: Cały etap w podziemnym tunelu pod koniec gry oraz szpital ;) No to jak Ellie poluje na jelenia to zdecydowanie na tle całej gry uważam subiektywnie na "najgorszy" etap. No ja w tunelu miałem kilka prób, natomiast sam szpital był relatywnie łatwy. Generalnie niezainfekowani wrogowie byli dla mnie bardziej przystępni niż zainfekowani. Ale ogólnie bardzo fajnie się grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 16 Maj 2014 Ja wczoraj zaczymałem sie w tej małej chatce Eli i po 1,5 godziny odpuściłem :starwars: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 16 Maj 2014 Ja wczoraj zaczymałem sie w tej małej chatce Eli i po 1,5 godziny odpuściłem :starwars: Potem już jest łatwiej :) Więc się nie poddawaj. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 16 Maj 2014 (edytowane) Etap Zimy gdzie gramy Ellie jest najtrudniejszy, bo mamy na styk amunicji, ale jeśli komuś pomorze to tą ostatnią walkę proponuje prowadzić w tym łączniku czy jak to nazwać skąd idą pierwsi wrogowie. Później stamtąd idą jeszcze dwóch a tak dobrze się ostrzeliwuje wchodzących przeciwników, walcząc tam przeszedłem za 1 razem, tylko 2 razy wychodziłem do tego większego pomieszczenia aby wziąć jakąś cegłę czy butelkę. Tunel w Salt Lake City i szpital jest łatwy, jak ma się kilka koktajlów mołotowa, bomby, miotacz ognia i sporo amunicji w strzelbie czy karabinie :) Edytowane 16 Maj 2014 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 16 Maj 2014 Etap Zimy gdzie gramy Ellie jest najtrudniejszy, bo mamy na styk amunicji, ale jeśli komuś pomorze to tą ostatnią walkę proponuje prowadzić w tym łączniku czy jak to nazwać skąd idą pierwsi wrogowie. Później stamtąd idą jeszcze dwóch a tak dobrze się ostrzeliwuje wchodzących przeciwników, walcząc tam przeszedłem za 1 razem, tylko 2 razy wychodziłem do tego większego pomieszczenia aby wziąć jakąś cegłę czy butelkę. Tunel w Salt Lake City i szpital jest łatwy, jak ma się kilka koktajlów mołotowa, bomby, miotacz ognia i sporo amunicji w strzelbie czy karabinie :) A Wschodnie czy Zachodnie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nirv 8 Napisano 16 Maj 2014 n1rvi-jak by ktos chcial pograć. Nie mam headseta, nie umiem strzelać, Jesli znudziło Ci się zamykanie tabeli, chętnie zamknę ją za Ciebie! xD Z włochami sie fajnie grało, ale niestety nawet oni mnie przucili. :<Lubie "ozywiać", za leczeniem ( spamowaniem "X") nie przepadam bo jak dla mnie, bardzo często wygląda to dwuznacznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach