KOWI 165 Napisano 27 Wrzesień 2013 http://www.ps3site.pl/codemasters-twierdzi-ze-obecne-generacje-hamuja-rozwoj-serii-f1/168106 Po pierwsze: CM nie ma na tyle honoru aby się przyznać że nie potrafią zrobić gry. (GTA V na obecnej generacji chodzi lepiej niż wszystkie serie F1 od CM razem wzięte). Po drugie: "obecne generacje są na to za słabe i hamują rozwój serii" już wiadomo jak nowa F1 będzie się sprawowała ps. ktoś kupuje w dniu premiery? Wyjasniam o co im chodzilo: Na pc bedzie dzialac dobrze, na xboxie w miare, na ps3 raczej niegrywalne. Plynnosc gier od cm na czarnulce jest tragiczna i nie sadze zeby nawet next geny pomogly. Na pc wcale gry od nich jakos zajebiscie nie wygladaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 3 Październik 2013 Tak ja ,mam kod na store -75% skąd dorwać ten kod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Znaleźć 3 inne osoby chętne do zakupu...ale to jest zabronione na forum, więc radzę uważać :) Tak tylko mówię, dla informacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 3 Październik 2013 są już filmiki na YouTube z F1 2013 - na moje to wygląda trochę jak odgrzany kotlet z 2012r.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 3 Październik 2013 Analogicznie F1 2013 powinna być gorsza od poprzedniczki, taką strategię przyjęło Codemasters i przynajmniej wiemy czego oczekiwać :wacko: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 4 Październik 2013 Dobrze że tym razem nikt sie tak nie napala na to bo przynajmniej nie będzie płaczu na forum że wydało się kolejne 200zł na coś co jest warte góra 20zł :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro0412 4 Napisano 4 Październik 2013 Ja nie kupiłem i tego nie żałuję, stanieje to się zastanowię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Październik 2013 http://youtu.be/-4Rt1Wb7x68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FalubazFan 0 Napisano 4 Październik 2013 Może ktoś napisać jak naprawdę wygląda ta gra,bo zastanawiam się nad zakupem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 4 Październik 2013 Postanowiłem ściągnąć i wypróbować tą z góry okrzykniętą crapem F1 2013. Wszystko jest praktycznie takie same jak w poprzedniczce, jednak w końcu czuję przyjemność z gry. Mechanika znacznie poprawiona, koniec z tą idiotyczną podsterownością, i teraz naprawdę gra się świetnie. Dźwięk i grafika też troszkę lepiej. Sam się sobie dziwie, ale teraz myślę nad kupnem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 4 Październik 2013 RE_WE_LA_CJA! wreszcie radosc z gry , wreszcie jest taka miodna, najazd na tarki nie powoduje takich kwadratowych piruetow, do tego wreszcie pozyczyli od kogos kiere g27 i na domyslnych ustawieniach (wszystko na zero) jest super i nic nie trzeba zmieniac, no moze z gazem trzeba pomyslec bo jest czulszy, ale wreszcie dohamowania w miejscach jak w prawdziwej formule, sama przyjemnosc jest teraz pojezdzic, no i te tory z klassyki i bolidy mmmmm, nie chce tu reklamowac ale polecam, jest postep. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 4 Październik 2013 własnie wypozyczyłem zobaczymy jak im to wyszlo w tym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 4 Październik 2013 będziesz zadowolony ;) boje się ,ze nie oddasz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 5 Październik 2013 Dokładnie, model jazdy daje mase frajdy (brak durnej podsterowności). Natomiast największy plus daje za to, co mi najbardziej przypadło do gustu w F1 2012, czyli scenariusze, tutaj jest motyw rozwiniety x3. Dzis grałem 6h non stop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 5 Październik 2013 Ja też dodam cos od siebie ,Jazda bez trakcji na 1-2 biegu masakra ,wyjscie z wolnego zakretu to juz trzeba umiec operować gazem ,jak narazie miód choć mały problem z ustawieniem DFGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 5 Październik 2013 az chce sie jechac ;) ale fakt cos z tym gazem na 1-2 trzeba zrobic, nie mozna juz cisnac na maxa, poza tym nie wiem czy zwrociliscie uwage,ze wreszcie cos za cos, ustawienia binarne czyli 1-ki i 11-tki ;) oraz max w lewo i prawo i opon miekkich nie masz po 4 okrazeniach... chcesz pojechac szybko dynamicznie na extremealnych ustawieniach... bedziesz co chwila w boxie. No a ta jazda klasykami.... super sprawa, i ten dzwiek jakby sie skrzynia miala zaraz rozpasc, ogolnie dzwiek z bolidow jest zmieniony, bardziej dynamiczny a zbijanie biegow wydaje wyrazny rytmiczny basik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 5 Październik 2013 No to teraz powiedzcie ile Wam zapłacili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 5 Październik 2013 Mam pytanie do doświadczonych graczy F1: Nigdy nie grałem w f1 ale chciałbym spróbować tego tytułu, czy kupić lepiej najpierw f1 zeszłoroczną edycję czy w ciemno ładować się w najnowszą? Dodam że jestem zapalonym graczem GT więc jeździć lubię ale F1 chciałbym od czasu do czasu pojeździć i też niekoniecznie online a jakaś karierę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 5 Październik 2013 Jeśli nie zależy Ci na aktualnych składach to kupuj 2012. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 5 Październik 2013 Absolutnie nie bierz 2012. Najlepiej brać 2011, albo 2010. O 2013 nic nie wiem, ale zaraz się dowiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FalubazFan 0 Napisano 5 Październik 2013 To teraz już wiem ze warto kupić tą gre:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 5 Październik 2013 szkoda ze na padzie sie nie da grac , znacyz moze inaczej dac sie da , ale jazda z wlaczonymi asystami i automatem to jednak nie to samo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 5 Październik 2013 Absolutnie nie bierz 2012. Najlepiej brać 2011, albo 2010. O 2013 nic nie wiem, ale zaraz się dowiem :)Za późno. Już kupiłem. A co jest skopanego w 12? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 5 Październik 2013 prawie wszystko :blink: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 5 Październik 2013 Handling, dźwięk i modele klasyków to majstersztyk. Znacznie poprawione jest też AI, jest szybsze i agresywniejsze. W Pit-Stopach są bardzo fajne kamery, jak np. z kasku mechanika. W moim odczuciu jest to najlepsza odsłona od CM, i mimo że się zapierałem że tego nie zrobie, trzeba kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach