Skocz do zawartości
monobloss

PlayStation Plus (Czytaj Pierwszy Post)

Rekomendowane odpowiedzi

Źle się wyraziłem. Ktoś kto nie grał w AC3 a chciał to super oferta. Jednak ja mam możliwość pożyczenia od kolegi i grania w polską wersję a nie angielską jaka będzie w ps+ co jest mega słabe :D A trial to już czyste crapiątko. A tu niektórzy wierzyli w Grida, Remember Me i Last Light :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urban Trial Freestyle

Was €9.99/£7.99/AU$14.45, now €4.99/£3.99/AU$7.35

2-3 tyg temu było w promocji na Vite, więc albo SCEE powraca do haniebnych praktyk albo będzie wersja na PS3

obie wiadomości złe

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak dla mnie Urban to przyjemna giera i fajnie, że będzie :) A pozatym mam TYLE nie ogranych gier :P, że starczy już tego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

promocje są skierowane do wszystkich, nie tylko uzytkownikow plusa. Ja gier z promocji nie kupuje moze czasem robie wyjątki ale te gry raczej nie trafiają do plusa (twd, gunslinger, na oku jeszcze Blood dragon)

Edytowane przez Nath_147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz daja Polska gre to bym wolal sniper ghost warrior 1. Bo trofik w multi gdzie trzeba zabic 2000 osob na rankingowych meczach jest nie do zdobycia mimo iz ludzie graja to tylko na publicznych serwach, nie mam pojecia dlaczego jak roznicy nie ma.

Sypneli calkiem nowym tytulem i dorzuca jakies mini crapy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skiba94 - no tak bo łowisz trofiki to płaczesz teraz :P Ja mam w d... trofea i nie narzekam i tak dają niezłe gry z PLUSA :) Ale człowiekowi nigdy nie dogodzisz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już wiem jaka gra będzie jeszcze w ps+ we wrześniu otóż będzie to Urban Trial Freestyle, najprawdobniej w cross-buy'u na PS3 i PSV. Oto link- https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry/psplus widać to na banerze po prawej obok ACIII.

Dla leniwszych- https://store.sonyentertainmentnetwork.com/store/api/chihiro/00_09_000/container/PL/pl/999/STORE-MSF75508-PLUSSCENE/nsx/3007/270048418

Mam nadzieje, ze twoja wizja sie nie spełni i dostaniemy cos normalnego... Tak swoją droga to kiedys ktoś pytał na ich blogu o AC3 i U3 i o ile dobrze pamietam była odpowiedz ze można sie w przyszłości jednej spodziewać. A tu o :))) jedna i druga w mackach plusowiczow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym The Walking Dead, było też ostatnio w promocji, więc kto wie ;). Co do Assassina to się cieszę, bo ostatnio zacząłem tą serię. Jedynie Revelations muszę nadrobić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, ze twoja wizja sie nie spełni i dostaniemy cos normalnego... Tak swoją droga to kiedys ktoś pytał na ich blogu o AC3 i U3 i o ile dobrze pamietam była odpowiedz ze można sie w przyszłości jednej spodziewać. A tu o :))) jedna i druga w mackach plusowiczow.

A Urban Trial to nie jest gra normalna? Dla ufoludkow czy co?? W dupie kazdemu zawsze bedzie zle, najlepiej jakby jutro dali Beyond Two Souls, ktore jeszcze nie wyszlo, no ale podejrzewam, ze na pewno odnalazlby sie smialek, ktoremu by to nie odpowiadalo.

Jak juz to pablos zaznaczyl.... gra bardzo w porzadku w tym dziale jest nazywana crapem. Swiat schodzi na psy. Najlepiej niech zaczna dawac 1 gre na miesiac na ps3 bo widze, ze sie wam w dupach wywraca bo kazdy by oczekiwal 5 tytulow AAA i jeszcze by mu w dupie bylo zle, ze placic za nie musi.

Idzcie do sklepu i se kupcie co wam sie podoba zamiast tu plakac, ze dostajecie cos za pol darmo.

Edytowane przez mroczas87
  • Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oferta nie jest zła ale nie oszukujmy się, że urban [...] to jakaś super gierka a AC3 bez PL to mega gift bo tak nie jest. Ot zwyczajne pozycje, jeden powie super, drugi, że nie i... oboje mają rację bo każdemu pasuje co innego.

Mnie AC1 totalnie odrzucił od tej serii ale nie wykluczone, że spróbuję tą darmową 3 choć nie ukrywam brak PL (choćby napisów) to duży minus - skoro w pudełku jest ro tu też powinno być ale widać cenędza się z sony nie lubi i dać im nie chcą polonizacji ;/ 

a te wyścigi... osobiście wolę samochody ale niech im tam będzie.Ciekawe co będzie jako 3. dla ps3. 

---

coś czuję, że ten urban może być na vitę albo cross buy bo dziwne, że baner reklamuje 2 z 3 gier dla ps3 ;)

Edytowane przez Singularity
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje że urban na ps3 a na vite cos fajnego typu resistance, soul sacrifise albo LBP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

resistance dziś przecenili i jutro do PS+? 

śmiała teza

LBP pewnie szykują na roczną podmiankę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

resistance dziś przecenili i jutro do PS+?

Podobnie było z Unit 13. Miesiąc po przecenie wylądował w plusie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może właśnie dlatego jutro ogłoszą. Wydaje mi sie za mało kto tak w gorącej wodzie kąpany że mając plusa już dzisiaj kupił promocyjnego resistance mając świadomość że niebawem rozpiska :). A promocja jest nie tylko dla plusowiczów, a dodatkowo wspomniana sytuacja z UNIT 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok .... nie umiem szukać i przyjmę na klatę grad obelg... czy gry z edycji cyfrowej z PS3 (zarówno kupione w psstore jak i ps+) po kupnie ps4 będą hulać na nowej konsoli czy raczej nie mogę na to liczyć?

Edytowane przez zales00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej nie, tylko te kilka wyjątków co podali wczoraj będziesz mógł kupić po okazyjnej cenie

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Urban Trial to nie jest gra normalna? Dla ufoludkow czy co?? W dupie kazdemu zawsze bedzie zle, najlepiej jakby jutro dali Beyond Two Souls, ktore jeszcze nie wyszlo, no ale podejrzewam, ze na pewno odnalazlby sie smialek, ktoremu by to nie odpowiadalo.

Jak juz to pablos zaznaczyl.... gra bardzo w porzadku w tym dziale jest nazywana crapem. Swiat schodzi na psy. Najlepiej niech zaczna dawac 1 gre na miesiac na ps3 bo widze, ze sie wam w dupach wywraca bo kazdy by oczekiwal 5 tytulow AAA i jeszcze by mu w dupie bylo zle, ze placic za nie musi.

Idzcie do sklepu i se kupcie co wam sie podoba zamiast tu plakac, ze dostajecie cos za pol darmo.

Czekałem normalnie aż ktoś to napisze, bo normalnie aż szkoda na to patrzeć, po pierwsze bystrzaki to Urban Trail to tylko TYLKO gra Cross-buy tak jak teraz When Vikings Attack! więc nie srajcie po katach  bo będą jeszcze jutro ogłoszone 2 gry pudełkowe (no lub coś z PSN pokroju FR3: Blood Dragon i to w ostateczności), i jeżeli umiecie dobrze liczyć to ACIII + Urban + 2 gry dadzą wam teraz 4 tak to działa, poza tym to też nie jest jakaś lista życzeń, wszystkie gry które trafiają do ps+ muszą mieć średnia z recenzji 70% więc nie dają wam nie wiadomo jakichś crapów pokroju AMY, rozumiem że coś się może komuś nie podobać ale to się już przerodziło w jakiś grupowy kącik płaczu i lamentu.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. I co z tą promocją na + obowiązuje już?. Bo jak patrze w sklepie to nic nie pisze tylko jest normalny roczny abonament. Pozdrawiam . P.S Czy ktos juz zakupił?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok .... nie umiem szukać i przyjmę na klatę grad obelg... czy gry z edycji cyfrowej z PS3 (zarówno kupione w psstore jak i ps+) po kupnie ps4 będą hulać na nowej konsoli czy raczej nie mogę na to liczyć?

Gra Ci nie zadziała na nowej konsoli, ale czytałem dzisiaj, że jak kupisz grę pudełkową na PS3 to za 10$ będzie można kupić grę w wersji cyfrowej na PS4 i wszstkie postępy będą się liczyć, a grę pudełkową możesz zatrzymać lub sprzedać. Podobno M$ tez coś takiego wprowadził, ale grę pudełkową będzie trzeba oddac.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej nie ryzykuj dopóki nie będzie informacji czarno na białym, o tym dodatkowym kwartale, mnie tez to wpienia nie pamiętam jeszcze sytuacji żeby aktualizacja sklepiku sie tak wlekła zdarzały się o 19 czy 18, ale żeby kurna wpół do 22 było i  w sumie było bez zmian to nie pamiętam. Rozumiem ze jest gamescom i w ogóle, ale bez przesady przy E3 takich jajec nie było. I to jeszcze w momencie kiedy naprawdę rzesza ludzi wyczekuje tego update'u ze względu na te dodatkowe 3 miesiące.

EDIT: Ok widzę że dema, DLC i reszta rzeczy się pojawiła ale tych 3 miesięcy to jakoś nie widzę, no cóż trzeba będzie poczekać a ja głupi już z samego rana zamawiałem z allegro zdrapki po 91 zł żeby szybciej żeby taniej, (zaoszczędziłem całe 18 zł, dużo czy nie dużo ale będzie Humble Alan Wake Bundle  za te pieniążki :))

Edytowane przez PVL55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś jakie będą pozostałe gry we wrześniu? Jest  jakiś przeciek czy coś? Lub wiadomo kiedy ogłoszą? Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej nie ryzykuj dopóki nie będzie informacji czarno na białym, o tym dodatkowym kwartale, mnie tez to wpienia nie pamiętam jeszcze sytuacji żeby aktualizacja sklepiku sie tak wlekła zdarzały się o 19 czy 18, ale żeby kurna wpół do 22 było i  w sumie było bez zmian to nie pamiętam. Rozumiem ze jest gamescom i w ogóle, ale bez przesady przy E3 takich jajec nie było. I to jeszcze w momencie kiedy naprawdę rzesza ludzi wyczekuje tego update'u ze względu na te dodatkowe 3 miesiące.

patrz dobrz jak byk napisane w nawiasie przy rocznym abonamencie 3 msce gratis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wytrzymacie do jutra? Jutro ogłoszą przecież co jeszcze dostaniemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrz dobrz jak byk napisane w nawiasie przy rocznym abonamencie 3 msce gratis

Fakt jest przy wyborze w głównego menu ps+ napis przy tym, ale jak się wchodzi juz na samą zakładkę rocznego plusa to informacji o tym żadnej(a to nie jedyny sposób że tą zakładkę uruchomić), ale nawet zakładając że już działa ta promocja to na PC nawet literki o tym nie ma NIC totalne a ja właśnie z tej wersji korzystałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.