Klaxxon 33 Napisano 9 Styczeń 2018 @GRYzonie dziekuje za info. Ale bardziej chodzi mi o jakies promocje, nieujete w porownywarkach, bo to, to sam moge sobie sprawdzic. Np w Empiku jest dwupak CoD: WW2 i IW za 299pln, minus 20pln z karta Empik. I nad tym sie zastanwiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 9 Styczeń 2018 W aplikacji xperia lounge są kody -200zł na zakupy w scentre.pl. Można wyhaczyć DualShocka 4 za 49zł + przesyłka Liczba kodów ograniczona 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 9 Styczeń 2018 2 godziny temu, cegipl napisał: W aplikacji xperia lounge są kody -200zł na zakupy w scentre.pl. Można wyhaczyć DualShocka 4 za 49zł + przesyłka Liczba kodów ograniczona Gdzie te kody są ? (na email czy gdzieś w aplikacji ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 9 Styczeń 2018 W aplikacji, zakładka Oferty. Ale już chyba lipa bo wyskakuje "Nie można połączyć się z usługą. Spróbuj ponownie później" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 10 Styczeń 2018 Mi się udało trafić DS4 za 49 wczoraj, idealnie bo jeden mi padł całkiem a drugi jeszcze jakoś śmiga. Za taką cenę żal było nie wyrwać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Styczeń 2018 Ale z tej promocji z Lounge? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 10 Styczeń 2018 5 godzin temu, okoni napisał: Ale z tej promocji z Lounge? Tak jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Styczeń 2018 Tak jest.Oj nie widzę już Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 10 Styczeń 2018 To chyba szybko ta oferta padła bo wczoraj wieczorem jeszcze sprawdzałem żeby z dziewczyny telefonu ogarnąć drugi kodzik to już się nawet ta oferta nie wyświetliła w jej apce. Było napisane w sumie że do wyczerpania, nie sądzę aby dużo tych kodów było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 12 Styczeń 2018 @sew zamawiałeś do paczkomatu? Dostałem przesyłkę, ale pakowanie jest zmasakrowane. Zastanawia mnie czy to jednostkowy przypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 15 Styczeń 2018 W dniu 12.01.2018 o 13:20, cegipl napisał: @sew zamawiałeś do paczkomatu? Dostałem przesyłkę, ale pakowanie jest zmasakrowane. Zastanawia mnie czy to jednostkowy przypadek Powiem Ci tak dostałem kurierem i opakowanie też nie było w najlepszym stanie. Ogólnie pad hula i wszystko spoko, ale opakowanie też dostałem jakieś rozwalone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberMKS 0 Napisano 18 Styczeń 2018 (edytowane) Siemanko zamierzam wymienić PS4 na PS4 pro i tu pytanko gdzie najlepiej,najtaniej kupie taka konsole? Może jakieś promocję gdzieś? A drugie pytanie znalazłem na allegro, typek sprzedaje po 1420zl, wysyłka z UK, ktoś może brał lub wie że pewne dobre źródło bez jakiś wałków?:) Edytowane 18 Styczeń 2018 przez AmberMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Styczeń 2018 Dostałem od Saturna kod na 7%. Switch kusił ale poszło na odkurzacz i na pocieszenie sluchawki cloud II. Jak macie to premium w Saturnie sprawdźcie skrzynkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberMKS 0 Napisano 20 Styczeń 2018 (edytowane) Widzę że zainteresowanie jest dosyć małe ale może ktoś przynajmniej pomoże w sprawie aukcji na allegro. Korzystał ktoś z Was w usług tego sprzedawcy lub wie czy wszystkow porządku jest w tej aukcji bo cena jest dosyć konkurencyjna jak za nowe pro. Linka do aukcji: http://allegro.pl/ps4-1tb-pro-4k-nowy-model-cuh-7116b-i7125448986.html Edytowane 20 Styczeń 2018 przez AmberMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek354 2 Napisano 21 Styczeń 2018 Widzę że zainteresowanie jest dosyć małe ale może ktoś przynajmniej pomoże w sprawie aukcji na allegro. Korzystał ktoś z Was w usług tego sprzedawcy lub wie czy wszystkow porządku jest w tej aukcji bo cena jest dosyć konkurencyjna jak za nowe pro. Linka do aukcji:http://allegro.pl/ps4-1tb-pro-4k-nowy-model-cuh-7116b-i7125448986.htmlKomentarze chyba mowią same za siebieWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaTylko pamietaj ze wysyla to z UKWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiu01 2 Napisano 2 Luty 2018 Witam, jestem na kupnie PS4 PRO, znacie może jakiś sprawdzonych sprzedawców gdzie dostanę ją w dobrej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberMKS 0 Napisano 3 Luty 2018 Zobacz sobie tą aukcje na allegro która podalem parę postów wyżej, cena dosyć dobra bo wychodzisz niecałe 1500. Sam jeszcze nie kupiłem ale niedlugo będę i chyba zdecyduję się właśnie na kupno z tej aukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Luty 2018 Na pytanie o sprawdzonych sprzedawcow: Witam, jestem na kupnie PS4 PRO, znacie może jakiś sprawdzonych sprzedawców gdzie dostanę ją w dobrej cenie? Ekspert Amber odpisuje: Zobacz sobie tą aukcje na allegro która podalem parę postów wyżej, cena dosyć dobra bo wychodzisz niecałe 1500. Sam jeszcze nie kupiłem ale niedlugo będę i chyba zdecyduję się właśnie na kupno z tej aukcji Śmiech a sali.. Gość pyta o sprawdzonych, a te odpisuje, że jeszcze nie kupił, ale sam się zastanawia... (wiecie niedługo Będę, nie będę... Takie pierdolenie...)To skoro będzie i się zastanawia a już poleca jako sprawdzonego (przez samego siebie) to ktoś tu w hooya leci... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiu01 2 Napisano 3 Luty 2018 @DigitalMan_PL, @AmberMKS kupione, https://www.morele.net/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb-biala-cuh-7116b-979546/ wole dołożyć 50 zł i mieć na drugi dzień roboczy a sklep jest jednym z większych i sprawdzony, nie widziałem nigdzie taniej, do tego biała (gusta mogą być różne) i nowy model 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberMKS 0 Napisano 4 Luty 2018 (edytowane) W dniu 3.02.2018 o 11:29, DigitalMan_PL napisał: Na pytanie o sprawdzonych sprzedawcow: Ekspert Amber odpisuje: Śmiech a sali.. Gość pyta o sprawdzonych, a te odpisuje, że jeszcze nie kupił, ale sam się zastanawia... (wiecie niedługo Będę, nie będę... Takie pierdolenie...) To skoro będzie i się zastanawia a już poleca jako sprawdzonego (przez samego siebie) to ktoś tu w hooya leci... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nigdzie nie napisałem że polecam poprostu napisałem żeby sobie obczail więc trochę zluzuj bo się napinasz jak nie wiadomo co @kusiu01 faktycznie dobra cena i też bardziej mi odpowiadają biały, jakoś nie wpadłem na ten sklep jak szukałem dzięki wielkie pozdro Edytowane 4 Luty 2018 przez AmberMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiu01 2 Napisano 5 Luty 2018 @AmberMKS cena uległa jeszcze zmianie i jest: 1479,15 zł hehe, jeśli kupiliście już i zapłaciliście nic straconego w profilu powinniście mieć przyjęcie nowej oferty ja ofertę nową zobaczyłem dzisiaj mimo że kwota wpłacona była większa zwracają bez problemu różnicę, to jest SKLEP! Dzwonić do konsultanta lub załatwiać na czacie Myślę że za 1479zł wersja PRO, biała, wysyłka za free czas realizacji 2 dni nie znajdziecie nigdzie lepszej oferty! A jeśli macie to wrzucać link!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberMKS 0 Napisano 5 Luty 2018 7 godzin temu, kusiu01 napisał: @AmberMKS cena uległa jeszcze zmianie i jest: 1479,15 zł hehe, jeśli kupiliście już i zapłaciliście nic straconego w profilu powinniście mieć przyjęcie nowej oferty ja ofertę nową zobaczyłem dzisiaj mimo że kwota wpłacona była większa zwracają bez problemu różnicę, to jest SKLEP! Dzwonić do konsultanta lub załatwiać na czacie Myślę że za 1479zł wersja PRO, biała, wysyłka za free czas realizacji 2 dni nie znajdziecie nigdzie lepszej oferty! A jeśli macie to wrzucać link!! No ja jeszcze nie zamówiłem czekam do wypłaty, mam nadzieję że do 10 cena spkwrotem nie podskoczy bo teraz okazja naprawdę świetna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Luty 2018 Chyba dobra cena w Euro. Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 16 Marzec 2018 Playstation 4 Pro - cena 999zł z OLX. Dystrybucja EU - dowód zakupu, odbiór osobisty. Cena zacna.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2018 Chyba ukradłem. Ludzie w cuda wierzą. cena hurtowa. to wielkie sieci kupują w detalicznej i przepłacają 600 zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach