pablos_83 4001 Napisano 20 Kwiecień 2017 Dziś widziałem w MM za 189 ale może cyfrowa ma przesuniętą premierę. Na Suport to bym nie liczył bo poza oklepanymi formułkami ich wiedza jest zerowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dalgrin 1 Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam moze ktos orientuje sie gdzie w szwecji mozna kupic ladowarke do vity? Albo chociaz kabel... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Kwiecień 2017 Najprędzej @MagEllan Sklepów internetowych już tam nie macie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dalgrin 1 Napisano 20 Kwiecień 2017 Jestem tu krotko i troche jeszcze sie nie odnajduje. Jakies namiary na sklepy internetowe? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Kwiecień 2017 Pisz do Magellana, on siedzi w tym Pakistanie to będzie wiedział. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 20 Kwiecień 2017 W dniu 20.04.2017 o 12:21, pablos_PRO napisał: Dziś widziałem w MM za 189 ale może cyfrowa ma przesuniętą premierę. Na Suport to bym nie liczył bo poza oklepanymi formułkami ich wiedza jest zerowa Sony na pytanie kiedy odpowiada, odpowiada, odpowiada... Pewnie się nie doczekam. Widelec im oko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wroblos 42 Napisano 20 Kwiecień 2017 W dniu 20.04.2017 o 16:17, korwin napisał: Sony na pytanie kiedy odpowiada, odpowiada, odpowiada... Pewnie się nie doczekam. Widelec im oko Jak zadajesz Sony pytanie, to odpowiada ci słabo opłacany pracownik z supportu który i tak ma ograniczony dostęp do informacji, chyba że sam potrafi się trochę zakręcić i interesuje się konsolami a często tak nie jest. Więc pytanie czy w ogóle jest sens pytać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 20 Kwiecień 2017 W związku z tym odpaliłem Pacific Rift. Łoooo jezuuuu co za ścigałka Świetny powrót. Killer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 5 Maj 2017 (edytowane) Jak ktoś czekał na dobrą cenę PS4 Pro, to brać póki jest. PS4 Pro + Horizon Zero Dawn za 1499zł w media markt. https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb-a-chassis-czarna-horizon-zero-dawn Edit. I już wyprzedane. Edytowane 5 Maj 2017 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WeaponX 1 Napisano 5 Maj 2017 Ostro poszli 1499zł z Horizonem... Sony ładnie zejdzie z cenami PROsiaka na premierę Scorpio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 10 Maj 2017 Wiadomo czy bedzie jeszcze podobna cena z Horizonem ewentualnie gdzie indziej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 10 Maj 2017 W dniu 10.05.2017 o 10:18, Wypizdzisko napisał: Wiadomo czy bedzie jeszcze podobna cena z Horizonem ewentualnie gdzie indziej ? Historycznie ceny konsol spadaja w czerwcu i w wakacje, czesto wiaze sie to z tym co oglosza na E3 (np. po E3 gdzie podano kiedy spodziewac sie PS4 - ceny PS3 super slim spadly ostro). Wiec spokojnie mysle ze podoba cene jeszcze bedziemy widziec w sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 10 Maj 2017 No to git bo w sumie za 1500zl z Horizonem to kupilbym PS4 Pro tak sie nie oplaca wdg mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 15 Maj 2017 Szukam taniego ale nie kombinowanego plusa na rok. Ktoś coś wyniuchał w sieci? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Maj 2017 Wejdź na allegro, wpisz playstation plus 365 dni i wybierz sobie sortowanie po popularności, będziesz wiedział na które patrzeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmimik 0 Napisano 16 Maj 2017 Wiecie gdzie najtaniej dostać Nintendo switcha może z Zeldą coby było taniej? Szukać przez Amazona czy może polska dystrybucja? Z góry dzięki za pomoc! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oxon 6 Napisano 16 Maj 2017 (edytowane) W RTV AGD mają promocyjne zestawy PS4 - KLIK Mają też promocję VISA, przy płatności przez VISA CHECKOUT masz 50, 100 lub 150PLN rabatu. Oczywiście kwota rabatu zależy od progu kwotowego i 150PLN mamy przy zakupie za minimum 1500PLN. Niestety, a szkoda, promocje nie łączą się ale można coś pokombinował, policzyć i wybrać najtańszą opcję. Można też podzielić zakupy na dwa, jedna z pakietem PS4 druga na VISA :)) EDYTA: Chyba mają branie, bo zniknęły już opcje z dwiema grami (1879PLN) i trzema (1999PLN). I ja się skusiłem na opcję z Horizon i PS+ za 1769+1PLN Teraz dokupię pada z czymś w pakiecie tak 300+ i wyszarpię 50PLN z promocji Visa. Lepszy rydz niż nic Edytowane 17 Maj 2017 przez oxon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 17 Maj 2017 Widział ktoś już gdzieś Injustice 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 31 Maj 2017 (edytowane) Już jest TEKKEN 7 w powerplay cena 229,99 zł info FB Edytowane 31 Maj 2017 przez keczu78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 18 Czerwiec 2017 (edytowane) Kupował ktoś kiedyś w sklepie avansme? EDIT. Ok już wiem, oszuści. Nie kupujcie tam. Edytowane 18 Czerwiec 2017 przez ezils Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 21 Czerwiec 2017 Jakies promocje na PRO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 6 Lipiec 2017 http://www.incomp.pl/konsole-do-gier/sony-playstation-4-pro.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Lipiec 2017 chcą za pobraniową 89 zł. trochę śmierdzi jak ostatnia afera z xboxami S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Lipiec 2017 Limitka Destiny 2 w x-kom.pl za 399 zł, nie widziałem nigdzie taniej. Jeszcze dają gratis koszulkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Lipiec 2017 https://www.amazon.de/PlayStation-Pro-Konsole-Horizon-Bandicoot/dp/B073D9JLHG/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach