Continuum 17 Napisano 22 Sierpień 2013 Kilka minut temu otrzymałem maila od Sony, z którego wynika, że rozpiska na wrzesień (" Już wkrótce w PlayStation Plus. ") wygląda tak: AC III Jak & Daxter trilogy Stealth Inc. Urban Trial Freestyle 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 22 Sierpień 2013 Kilka minut temu otrzymałem maila od Sony, z którego wynika, że rozpiska na wrzesień (" Już wkrótce w PlayStation Plus. ") wygląda tak: AC III Jak & Daxter trilogy Stealth Inc. Urban Trial Freestyle Jak & Daxter trilogy Z tego się cieszę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2013 Co sprytniejsi mają już Jak-a za free przez błąd SCEE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 22 Sierpień 2013 Co sprytniejsi mają już Jak-a za free przez błąd SCEE Ja nie zdążyłem, więc cieszę się,że teraz go dostanę :D Chociaż prawdę mówiąc,to wolał bym Ratchet & Clank Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 22 Sierpień 2013 tylko pytanie , czy jak na vite , czy nie . niestety same złe opinie o porcie na vite słyszałem , szkoda 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 22 Sierpień 2013 Dobry pomysł na topic. Teraz nie będę musiał przejżeć ostatnich 10 stron w temacie PS+, aby poznać gry. Wszystko na miejscu. Może nawet lepiej zamknąć ten temat i zostawić na samej górze w dziale Dyskusje ogólne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 22 Sierpień 2013 Jak & Daxter byl w crossbuy zdaje się, więc może obie platformy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 22 Sierpień 2013 popieram , zwłaszcza że jak se teraz gadamy to i tak zaraz się bajzel zrobi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 22 Sierpień 2013 Coś mi się zdaje, że to fejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) K***a jaka mam na slocie Oby to był fake :D Edytowane 22 Sierpień 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Sierpień 2013 jeżeli to prawda to jedynie ze stealth sie cieszę reszta dawno ograna i nie ciągnie na powroty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Continuum 17 Napisano 22 Sierpień 2013 http://view.playstationmail.net/?j=fef31676706c03&m=fe9815707366037b74&ls=fec61c737262057d&l=ff9b1573&s=febd1377736c007f&jb=ff9c1572&ju=fe9713717562077d72&r=0 Link do treści maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 22 Sierpień 2013 Już mogli dać Sly Trilogy, tyle już tego przecen było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PVL55 4 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Jeśli pojawi się Jak & Daxter HD, to naprawdę nieźle bo de facto to są 3 gry, bardzo dobre gry, więc nie będzie co narzekać. Co do tej całej afery z dodatkowymi 90 dniami to dziś (o godz. 10:19) dostałem taka wiadomość od Playstation Polska: "Witam, Istotnie, promocja miała wystartować już wczoraj, jednak na skutek nieprzewidzianego problemu technicznego musi zostać wstrzymana do czasu naprawienia błędu. Liczymy, że nastąpi to jeszcze dzisiaj i nie będziecie musieli długo czekać.Pozdrawiamy!" Już pojawiły się głosy jakoby ta promocja zaczęła już działać, czyżby problem został naprawiony? Edytowane 22 Sierpień 2013 przez PVL55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 22 Sierpień 2013 Jeśli tak to średnio powiem no ale cóż musi być czasami 'słabszy' miesiąc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2013 Sly chyba już było ale pierwsza część. Jakieś wieki temu na starcie plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmirosPL 0 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Ja tam sie cieszę ze dali AC III bo chciałem go niedawno kupić z resztą gier tez z chęcią je orgam bo nie miałem z nimi do czynienia. Edytowane 22 Sierpień 2013 przez OmirosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 22 Sierpień 2013 OFFICIAL ! 28th August: Assassin’s Creed 3 28th August: The Jak and Daxter Trilogy 28th August: Stealth Inc: A Clone In The Dark 28th August: Urban Trial Freestyle 28th August: New Little King’s Story 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2013 ciekawe jak kwestia cross buy dwóch gier bo Jak na 100% tak Czekamy na info z bloga ale prawdopodobnie będzie tylko Jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) skoro jest nowy temat to może by tak lekko zmodernizować pierwszy post względem poprzedniego- by najważniejsze info były od razu widoczne? obyłoby się może bez czytania co strnę tych samych pytań.... proponuję coś takiego u góry PS+ FAQ 1) usługa obejmuje PS3, PS Vita a także PS4 (po premierze tejże) wraz ze wszystkimi jej elementami 2) PS+ w wersji 90 dniowej i rocznej NIE wymaga karty płatniczej (kredytowej/debetowej) do aktywacji, gdy kupujemy zdrapkę itd, co Ty na to Pablos? potem linki do reszty FAQ a co do gier to.... do mnie to nie trafia, dobrze, że ma być promo na gry od R przy zakupie cyfrowego GTAV bo byłby ubogi wrzesień.... Edytowane 22 Sierpień 2013 przez Singularity 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 22 Sierpień 2013 OFFICIAL ! 28th August: Assassin’s Creed 3 28th August: The Jak and Daxter Trilogy 28th August: Stealth Inc: A Clone In The Dark 28th August: Urban Trial Freestyle 28th August: New Little King’s Story Eh jak dla mnie to kiepski miesiąc. Niby jest AC3 ale mnie ta gra w ogole nie jara. Jak juz mam a reszta to takie zapchaj dziury niestety :/ Byle do października :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 22 Sierpień 2013 Na Vite potworna słabizna ale dopiero kupiłem i mam co ogrywać. Assasinami jestem bardzo zniechęcony po paru godzinach z jedynką, ale zobaczymy może dam jej szanse :) Jaka już wychaczyłem jak był za free;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 22 Sierpień 2013 Co sprytniejsi mają już Jak-a za free przez błąd SCEE Tylko czekać, jak w październiku dają NBA 2013 :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2013 skoro jest nowy temat to może by tak lekko zmodernizować pierwszy post względem poprzedniego- by najważniejsze info były od razu widoczne? obyłoby się może bez czytania co strnę tych samych pytań.... proponuję coś takiego u góry PS+ FAQ 1) usługa obejmuje PS3, PS Vita a także PS4 (po premierze tejże) wraz ze wszystkimi jej elementami 2) PS+ w wersji 90 dniowej i rocznej NIE wymaga karty płatniczej (kredytowej/debetowej) do aktywacji, gdy kupujemy zdrapkę itd, co Ty na to Pablos? potem linki do reszty FAQ a co do gier to.... do mnie to nie trafia, dobrze, że ma być promo na gry od R przy zakupie cyfrowego GTAV bo byłby ubogi wrzesień.... Oficjalny Faq jest dość długi do tego dochodzą nieoficjalne Q&A. Wszystko byłoby zbyt rozbudowane. Faq jest tylko dla świeżaków, dla pozostałych 99,5% urzytkowników forum tylko by zaśmiecało Widoczna będzie wyłącznie rozpiska, aktualne promocje, ewentualnie jakieś 2-3 podstawowe zasady reszta będzie w formie linków do kliknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 22 Sierpień 2013 [...]Promocja na dodatkowe 90 dni dotyczy wyłącznie zakupu przez PS Store (karty zdrapki i klucze z allegro nie dodają gratisa)[...] a jak zakupie dwie zdrapki doładowójące po 100zł i wtedy kupie przez PSS to zadziała bez konieczności podawania kredytówki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach