siodema 6 Napisano 3 Październik 2013 Często wyrzuca usługi R* :/ i nie trafiłem na serwer z wiekszą ilością graczy niż 12 i nigdy mi nie wyszukało członków ekipy tylko znajomych..:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 3 Październik 2013 Na pewno nie działa i prędko nie zadziała, skoro nawet już Rockstar zablokował mikropłatności. No bo ciężko pobierać kasę, za coś, co nie działa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek138 0 Napisano 3 Październik 2013 Chętnie pogram w wspólne napady i misje, zapraszam jest hs psn: Diabel138 social: Diabel138 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 3 Październik 2013 Na razie nie ma co grać. Kolejną postać mi skasowało i dodatkowo to w sumie na razie nie ma co robić w tym GTAO. Tylko napady na sklepy, jakieś podstawowe misje (niektóre tak głupie, że szok) i jakieś proste tryby. Czekam na aktualkę z akcjami na banki itd. i wtedy się zacznie granie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 3 Październik 2013 Zawsze można się pościgać z Lamarem :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 3 Październik 2013 To i tak macie dobrze, mi dziś z 5 prób połączenia się, ani jednej nie zaliczyłem pozytywnie. Po długim czekaniu musiałem wyłączyć grę, bo wczytywanie zbyt długo trwało, bez końca. No nic, pozostaje dalej grać fabularnie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonkotjoPoland 14 Napisano 3 Październik 2013 Dziwne, ja dzisiaj grałem od około 8:00 do teraz i nie było żadnych problemów. Trochę misji porobione, 9 poziom nabity, pierwszy garaż kupiony(Ten za 25 000). Potwierdzam jednak fakt, że nie idzie za bardzo pograć z ekipą. Niby wybrałem by z wami grać, ale połączyło mnie z kimś innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 no u mnie tez dzis zero zawiechy chodzi wporzo ale nie zapeszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 3 Październik 2013 Tak czytam posty powyzej i sie zastanawiam jak to mozliwe, ze nawet do 1 wyscigu mnie nie dopuszcza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Czyli czwartek nadal lipa :) Nawet fajnie, można singla w spokoju łotać :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 3 Październik 2013 Dziwne, ja dzisiaj grałem od około 8:00 do teraz i nie było żadnych problemów. Trochę misji porobione, 9 poziom nabity, pierwszy garaż kupiony(Ten za 25 000). Potwierdzam jednak fakt, że nie idzie za bardzo pograć z ekipą. Niby wybrałem by z wami grać, ale połączyło mnie z kimś innym. To teraz wyłącz gre całkowicie i odpal ponownie i zobacz czy nadal masz swoją postać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 3 Październik 2013 chyba do wekendu tego nie zrobia czyli w poniedzialek powinno dzialac normalnie bo watpie ze jak ludzie beda mieli wolne w wekkend to bedzie to normalnie dzialac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 przed momentem gralem z ekipa misje przejęcia furgonetki w 3 :) smiga aż miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwd 10 Napisano 3 Październik 2013 Ja grałem do teraz od ok 13 z graczami z naszego forumowego crew i śmiga wszystko ok, bardzo przyjemnie się gra. Wie ktoś z Was jak wyciągnąć samochód z parkingu policyjnego? Dostaje info że mam go ukraść, ale jak wbijam na parking to od razu 2 gwiazdki i brama się nie otwiera więc nie mogę wyjechać Odzyskał ktoś samochód w ten sposób? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wagabunda 0 Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) Analogiczna sytuacja jak z lotniskiem. Wchodzisz i od razu wyskakują gwiazdki. Tylko tutaj ledwie 2 gwiazdki. Najlepiej wejść od tylu przez murek. Okolica pełna małych uliczek, więc łatwo zgubić pościg. W singlu była podobna misja. Edytowane 3 Październik 2013 przez wagabunda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek138 0 Napisano 3 Październik 2013 Cześć, Polish Soldier, nie ma na ten temat zbytnio się wypowiadać. Każdy w życiu usłyszał zdanie "Poland First to Fight", i takie jest nasze motto. Gra ma zawierać sporo frajdy, mnóstwo napadów i walk z innymi gangami. Zapraszam ludzi którzy myślą o prawdziwej rozgrywce zespołowej. Ważny jest headset, kultura osobista i chęć zabawy a na pewno staniemy ramie w ramie. http://socialclub.rockstargames.com/crew/polish_soldier link do ekipy. Założyłem to zaledwie 5 minut temu, więc z dnia na dzień będę się starał to bardziej ogarniać. Zapraszam do ekipy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 3 Październik 2013 tez zaliczylem paro godzinna sesyjke. Troche dm troche misji z ziomkiem. Denerwujace jest to ze po zrobieniu misji (gdy wyswietlaja sie te okienka kafelkowe z wyscigami, dm itp) i chcemy po prostu wrocic na normalna mapke to wywala nas na rozne serwy i trzeba sie laczyc ze soba znowu.. mam chyba 6-7 lvl mam nadzieje ze jak teraz odpale konsolete to mi nie zniknie.. No i slabo z fpsami czasami jest. W multi wydaje mi sie ze jest mniej aut niz w singlu a spadki wieksze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Jest opcja ręcznego powtórzenia tych misji które dostajemy na telefon? I są typowo coop kontra AI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 3 Październik 2013 tak mozna powtorzyc. W 2 osoby na hardzie jest ciezko bo sa tylko 2 zycia (1 na lebka) ale zgarnia sie wiecej punktow i kasy. Misje to np. podjechac pod grupke badassow, pozabijac ukrasc im prochy i gdzies zawiesc. Ukrasc auta itp itd. Czasem nas tez scigaja czasem nie. Ja narazie zrobilem tylko 3-4 misje. Ale te napady na sklepy sa slabe i nudne, wejsc, wyjsc i uciec przed policja. Brakuje jakichs wiekszych skokow z wlamywaniem do skarbca, sejfow itp. Ale fajnym motywem jest to ze podczas okradania gdy drzemy jape do hsa to szybciej babka/facet laduje kase do worka. Sie zastanawialem do kogo sie darl jakis nigga gdy 1 raz sie wbilem w online - give me money, bitch! DM jest spoko, tylko nie ma co startowac z pistolecikiem trzeba zainwestowac w cos lepszego (shotgun i uzi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monkey 9 Napisano 3 Październik 2013 tez zaliczylem paro godzinna sesyjke. Troche dm troche misji z ziomkiem. Denerwujace jest to ze po zrobieniu misji (gdy wyswietlaja sie te okienka kafelkowe z wyscigami, dm itp) i chcemy po prostu wrocic na normalna mapke to wywala nas na rozne serwy i trzeba sie laczyc ze soba znowu.. mam chyba 6-7 lvl mam nadzieje ze jak teraz odpale konsolete to mi nie zniknie.. Bodajże w RDR nazywało się to "posse" (czy jakoś takoś) - tego najbardziej mi brakuje na chwilę obecną. Liczę że dadzą taką możliwość w przyszłości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Ja wiem jak te misje wyglądają :) Ja tylko chciałbym wiedzieć co zrobić żeby je zacząć. Ale już wiem. Trzeba zadzwonić do gościa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 3 Październik 2013 Dajcie znac czy przestalo kasowac postacie, bo nie wiem czy probowac wieczorem pograc czy jeszcze przeczekac :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 Dajcie znac czy przestalo kasowac postacie, bo nie wiem czy probowac wieczorem pograc czy jeszcze przeczekac :) narazie gra gitara jest okey nie kasuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 3 Październik 2013 No i zaje...fajnie...... cały dzień fajnie śmigało ,a gdy z kumplami z crew czekałem na wyścig nagle wyskoczył mi komunikat ,ze zostałem rozłaczony z serwerem online bo za dlugo sie ladowalo ?? 0.o Wracam do gry i ,ze chmury są niedostepne i jak się połaczylem BUM postaci nie ma ... daje se spokój z tym online cały czas było dobrze nawet 3 razy przed tym wyłączałem specjalnie gre by zobaczyc czy bedzie ok i bylo ok a teraz nagle skasowało i to tak nagle ,gdy se z kumpelm gadałem przez hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 No i zaje...fajnie...... cały dzień fajnie śmigało ,a gdy z kumplami z crew czekałem na wyścig nagle wyskoczył mi komunikat ,ze zostałem rozłaczony z serwerem online bo za dlugo sie ladowalo ?? 0.o Wracam do gry i ,ze chmury są niedostepne i jak się połaczylem BUM postaci nie ma ... daje se spokój z tym online cały czas było dobrze nawet 3 razy przed tym wyłączałem specjalnie gre by zobaczyc czy bedzie ok i bylo ok a teraz nagle skasowało i to tak nagle ,gdy se z kumpelm gadałem przez hs Ja podobnie to jest jakas przesada postaci nie ma ;/ nie wiem czy sie opłaca grac wogole w to ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach