DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Październik 2013 Boże narzekacie tylko, chłopy pracują w pocie czoła, przeżyjecie jeszcze kilka dni zanim wszystko się ustabilizuje... A takie jęczenie za dużo nie zmieni... A w tym czasie proponuję dla odreagonania codzienne spacery z psem / dziewczyną / żoną, a nie tylko na forum płacz... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 3 Październik 2013 Dajcie znac czy przestalo kasowac postacie, bo nie wiem czy probowac wieczorem pograc czy jeszcze przeczekac :) przed chwilą straciłem moją postać z 9 lvl 15000 na koncie i ok 20 tys wydanymi, dziwne jest to, ze po wejściu do multi nakazuje mi tworzenie postaci, ale widzę że mam te 15 tysi w banku, lvl jednak i umiejętnosci na zero, na razie się wstrzymałem z tworzeniem nowej bo pokazuje mi też że chmury "R" są niedostepne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 3 Październik 2013 Dobra, czyli sobie odpuszcze dzis multi;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Październik 2013 Fryz a ja tam pociupie w nocy na 100% :P Tak w ramach rekreacji dla fanu ;) A jak się wszystko unormuje to pogram tak na serio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calendd 6 Napisano 3 Październik 2013 Dajcie znac czy przestalo kasowac postacie, bo nie wiem czy probowac wieczorem pograc czy jeszcze przeczekac :) Nie wiem jak to jest z usuwaniem się postać, zrobiłem postać na starcie Online i moja postać cały czas jest 'żywa'. Problemów z serwerami nie mam od wczoraj rana, wszystko śmiga szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 3 Październik 2013 Ja nie dam rady trzeci raz zniesc tego lotniska i Lamara :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Październik 2013 No fakt brak możliwości pominięcia tego "intra" to masakra i tego tutoriala :P Cho ja po samym tylko tutorialu miałem 15k na koncie (dokładnie po tym wyścigu, bo postawiłem maks kasy na zakład, że wygram i mi się uzbierało od razu tyle :) )... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calendd 6 Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) Właśnie kumpla rozłączyło z serwerów R i jak wrócił do mnie na serwer to postać mu zniknęła :laugh: Edytowane 3 Październik 2013 przez calendd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 3 Październik 2013 Narazie nie ma co grac bo na marne ida postepy wiec to walka z wiatrakami ja wole poczekac jeszcze pare dni niech zrobia to jak nalerzy,nie bede gral w pol produkt multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 3 Październik 2013 Pisałem już wcześniej, że postać znika gdy pada chmura i pojawia się z powrotem jak tylko cloud server wstaje. Wyluzujcie wróćcie za parę minut i postać powinna być na swoim miejscu. Nie twórzcie nowej postaci na miejscu tej, która Wam zniknęła, bo prawdopodobnie po wstaniu chmury automatycznie stara postać zostaje nadpisana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 3 Październik 2013 Nie chce mi się przeglądać wszystkiego, bo dopiero wróciłem do domu, a wyszedłem po 6 rano :P Także krótko i treściwie, da się już grać w miarę bezproblemowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 3 Październik 2013 NIE zreszta nikt nie osiagnal 20 lvl na swiecie a to o czyms swiadczy...Restarty i tworzenie postaci od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 3 Październik 2013 do około 18 było pięknie ,a po tej godzinie zaczyna się znowu problem ;) Ale jakby nie patrzeć z dnia na dzień jest lepiej ! 1październik - tylko postać można było zrobić i obejrzeć tutorial 2październik-Można było dobić do 4 rangi potem postać padała ,bardzo duże problemy z grą z innymi 3październik - Postacie były przez jakiś czas dało się dobić do około 9-10 rangi potem znikło ;) Dało rade lepiej z innymi pograć i łączyło w miare sprawnie z nimi ;) Więc ciekawe co będzie jutro hehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3 maniak 6 Napisano 3 Październik 2013 Wiem, że to może głupie pytanie, ale jak grać z innymi przez sieć (nie w misje, wyścigi itp. tylko po prostu "zwiedzać" Los Santos) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Październik 2013 PS3 Maniak - no jak to ja odpalasz GTA tryb Online i już... Masz Los Santos i grasz, zwiedzasz itp. itd. ale i tak 99% ludzi będzie Ciebie chciało zabi i ograbi z gotówki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calendd 6 Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) W kole wyboru postaci jak wybierasz 4 postać to wrzuca właśnie w 'swobodną jazde' ... 3październik - Postacie były przez jakiś czas dało się dobić do około 9-10 rangi potem znikło ;) Dało rade lepiej z innymi pograć i łączyło w miare sprawnie z nimi ;) ... Dobiłem do 12 poziomu i cały czas serwery śmigają jak rakieta Edytowane 3 Październik 2013 przez calendd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Październik 2013 W kole wyboru postaci jak wybierasz 4 postać to wrzuca właśnie w 'swobodną jazde' Dobiłem do 12 poziomu i cały czas serwery śmigają jak rakieta No jak wida jesteś wybrańcem, złote dziecko normalnie... Bo tylko TY jedyny na całym świecie problemó nie masz z GTA V.... lol ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 3 Październik 2013 Dzisiaj straciłem postać, rank 10, garaż i około $10k w gotówce... Nie rozumiem tylko jednego, kasę którą miałem w banku cały czas tam jest. Podejrzewam, że R* restartuje swoje serwery co jakiś czas i stąd wynika znikanie postaci. Trzeba się przyzwyczaić, że co kilka dni albo codziennie będzie trzeba robić nową postać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 W południe było w porządku, ze znajomymi nawet się udało grać i szło. Przyszedł wieczór, zrobiło się obciążenie i jest takie gówno, że szok. R* jak zwykle problemy z online, jak w każdej grze...nie obeszło by się. Jeszcze bardzo daleka droga przed nimi, żeby dorównać czołówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwd 10 Napisano 3 Październik 2013 Już kilka razy było to powtarzane, że jak chmura nie działa to postaci nie są dostepne. Robiąc nową postać nadpisujesz starą i dlatego Ci znika. Ja swoją zrobiłem pierwszego dnia, jak przez chwile działalo i do dziś ją mam, grałem dziś i nic mi nie znika nie kasuje się. Gra dziś śmiga całkiem nieźle, zdarzają niespodziewane wykopy ale jest całkiem znośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 Już kilka razy było to powtarzane, że jak chmura nie działa to postaci nie są dostepne. Robiąc nową postać nadpisujesz starą i dlatego Ci znika. Ja swoją zrobiłem pierwszego dnia, jak przez chwile działalo i do dziś ją mam, grałem dziś i nic mi nie znika nie kasuje się. Gra dziś śmiga całkiem nieźle, zdarzają niespodziewane wykopy ale jest całkiem znośnie. A miales tak ze Ci znikła a pozniej wskoczyła ta z większą rangą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2013 Całkiem znośnie to było do 18/19. Teraz jest istna masakra na kółkach. Ludzie zaczęli się łączyć i tekturowe serwery Rockstara nie wyrabiają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) Akurat ja postaci nowej nie robiłem więc na 100% nie nadpisałem. Zrobiłem test i w drugim slocie stworzyłem nową postać, wyszedłem z gry załadowałem i postać dalej jest. Wydaje mi się, że jest to zupełnie losowe i jak można wyczytać niektórzy mają postać z początku, a niektórym wywala postać codziennie. Widziałem wiele, ale ten launch to jest porażka na całej linii, kompromitacja i nic więcej nie mogę dodać. Wystarczyłoby jakieś oświadczenie, żeby uważać bo postać może zostać skasowana. Tym sposobem straciłem wczoraj 6h gry, a bardzo nie lubię czasu marnować :) Edytowane 3 Październik 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 3 Październik 2013 Ja wczoraj straciłem postać, nie nadpisałem i do dzisiaj nie wróciła. Teoria o kant d*py potłuc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 3 Październik 2013 Ogólnie rzecz biorąc nie ma sensu ani zaczynac i sie wkur... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach