fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 Poziom możesz zmienić w trakcie gry. Nikt Ci klasy nie podpowie gdyż każda się gra inaczej. Ja gram krzyżowcem i powiem że ładna maszynka z niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) A jezeli zmieniamy poziom w trakcie gry, to na jakim poziomie zalicza przejscie gry? Edytowane 19 Sierpień 2014 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Witam. Mam pare problemów, pierwszy z nich jest taki, ze mam przed premierową wersje z DLC - Inferialne naramienniki. Kod wszedl, pobralem, zainstalowalem, ale nie mam tego w grze ani nigdzie, w ogole myslalem, ze bedzie wiecej DLC jak np ten "pet - ogar, czy jakos tak" - mniejsza z tym.. Kolejny ogromny problem jest taki, ze myślalem by użyc Vity jako dodatkowy kontroler będzie prostsze, jest sposób by mozna było grać na 1 koncie, bo narazie robie tak, ze na Vitcie inne konto a na PS4 inne konto. Ten Epizod z The Last Of Us to w ogole gdzie mozna potem znaleść. I ostatnie pytanie,po przejściu fabuły, nawet na jakims trudnym poziomie trudności można dalej coś ciekawego robić? Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Reku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 19 Sierpień 2014 Ten Epizod z The Last Of Us to w ogole gdzie mozna potem znaleść. I ostatnie pytanie,po przejściu fabuły, nawet na jakims trudnym poziomie trudności można dalej coś ciekawego robić? Nie nazwałbym tego epizodem. Gdzieś słyszałem że mają wystąpić gościnnie Klikacze. Chyba tylko w dodatku. Jeżeli się mylę, proszę mnie poprawić. Jeżeli celujesz w platynę, to raczej będzie co robić . Ja dzisiaj tak się zaangażowałem w wybijanie przeciwników, że wyłamałem przycisk R2 w padzie :). Na szczęście nie jest on w tej grze niezbędny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 19 Sierpień 2014 25 lvl dzisiaj wbity i finito. Czas odpocząć przed praca jutro rano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 Czy skrytka w miescie pozwala przenosic przedmioty miedzy postaciami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 19 Sierpień 2014 Tak pozwala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 19 Sierpień 2014 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktos moze wie jak odeslac przyzwane stwory, w moim przypadku zombie-psy ? :D Szukam w ustawieniach kontrolera, szukam na forach w necie, nic nie moge znalezc. Na PC da sie klikajac ich portret przy kuli z mana, no ale na konsoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 19 Sierpień 2014 Zmienić skill jak się załadują psy będziesz widział kiedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 19 Sierpień 2014 Ktos moze wie jak odeslac przyzwane stwory, w moim przypadku zombie-psy ? Nigdy nie lubiłem jak ktoś tego używał w kooperacji. Czasami był taki zamęt że już nie wiedziałem kogo mam lać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Nigdy nie lubiłem jak ktoś tego używał w kooperacji. Czasami był taki zamęt że już nie wiedziałem kogo mam lać ;) Mi sie wciaz zdarza uciekac od wlasnych psow, albo probowac je zaatakowac Zmienić skill jak się załadują psy będziesz widział kiedy. No tak, to wiem, ale to za duzo klikania, zastanawialem sie, czy da sie jakos tak latwo :D Pewnie sie nie da. W koncu pad to nie klawiatura i mysz. No ale i tak jest cudowny, kocham pada :D Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Smokersky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazioo 4 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) A jezeli zmieniamy poziom w trakcie gry, to na jakim poziomie zalicza przejscie gry? Na żadnym. Nie ma zaliczania "poziomu trudności". Zaliczało jak był podział na normal/koszmar/piekło/inferno ale teraz to usunęli i jest autoskalowanie. Jak chcesz coś "zaliczać" to przejdź grę każdą postacią (lub dobij do 70 lv). Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Kazioo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasiunt 3 Napisano 19 Sierpień 2014 W ogóle nie nabijają mi się trofea. Też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 19 Sierpień 2014 U mnie wpadają. Aczkokwiek tu ciężko o trofea poza fabułą. Nie licząc takich jak to za naprawę części u handlarza :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 19 Sierpień 2014 Co z tymi naramiennikami ? Poradził sobie ktoś ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasiunt 3 Napisano 19 Sierpień 2014 jednak fałszywy alarm :D właśnie wpadło mi pierwsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 19 Sierpień 2014 Na co wam to jak i tak pierwsza lepsza legenda jest lepsza od tego syfu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 19 Sierpień 2014 Chwilowo jest nas dwoch w skladzie i szukamy kogos, kto bedzie z nami zwiedzal cale mapy w coopie, bo reszta albo nie ogarnia, albo chce przejsc samemu, albo szybko, dramat. Mamy 22 poziom, brakuje dwoch do stalej ekipy, jak cos to zglaszac sie, zawsze to razniej. :) Jestesmy w pierwszym akcie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Sierpień 2014 Gralem w diablo na macu jak byla premiera i juz zbytnio nie pamietam, ale czy przypadkiem ta konsolowa wersja nie jest rozbudowana? W sensie dluzsza? Bo nie przypominam sobie zeby 1 akt byl taki dlugi. I wielu elementow z tego aktu tez nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Gralem w diablo na macu jak byla premiera i juz zbytnio nie pamietam, ale czy przypadkiem ta konsolowa wersja nie jest rozbudowana? W sensie dluzsza? Bo nie przypominam sobie zeby 1 akt byl taki dlugi. I wielu elementow z tego aktu tez nie pamietam. Na potrzeby konsol dodali wolniejsze bieganie, stad to uczucie dluzenia. a tak serio to jedyne co dodali w wersji na konsole wzgledem PC to chyba unik Edytowane 19 Sierpień 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 19 Sierpień 2014 Ciekawe co dodali wzgledem maca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 19 Sierpień 2014 Gralem w diablo na macu jak byla premiera i juz zbytnio nie pamietam, ale czy przypadkiem ta konsolowa wersja nie jest rozbudowana? W sensie dluzsza? Bo nie przypominam sobie zeby 1 akt byl taki dlugi. I wielu elementow z tego aktu tez nie pamietam. Mam takie same odczucia. Dobrze że o tym napisałeś bo myślałem że mam filmy ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 20 Sierpień 2014 jednak fałszywy alarm właśnie wpadło mi pierwsze A mi wyskakuje podczas gry, ze zdobylem trofeum, pamietam dokladnie to za ubicie Skeleton Kinga, ale gdy po skonczonej sesji sprawdzilem w trofeach, to bylo, ze nie mam zadnego. No ale ja mam w nosie trofea :D Gralem w diablo na macu jak byla premiera i juz zbytnio nie pamietam, ale czy przypadkiem ta konsolowa wersja nie jest rozbudowana? W sensie dluzsza? Bo nie przypominam sobie zeby 1 akt byl taki dlugi. I wielu elementow z tego aktu tez nie pamietam. Z apple juz tak jest, ze za tyle samo hajsu, a czesto nawet drozej niz gdzie indziej dostajesz mniej. Moze aplikuja ta zasade tez w przypadku oprogramowania ? :D Wiesz, w zamian za jakies ekskluzywno-hipsterskie jabluszko na tarcze, czy cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL91 0 Napisano 20 Sierpień 2014 Witam, czy ktoś już przenosił swoją postać z ps3 na ps4?, bo mam problem z tym, gdyż mi wyskakuje error, że nie ma save . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach