BulletPOL 203 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Wygląda jak zwykła czarna taśma samoprzylepna, ale badziew :P Ciekawe czy nie zostawia jakiegoś śladu po oderwaniu. Edytowane 15 Lipiec 2015 przez BulletPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Lipiec 2015 Klej się ładnie zbryla i schodzi nie tłuszcząc konsoli. Przynajmniej tyle. Jak już wspomniałem wcześniej, wybrałem najtańsza opcję w postaci ochrony przed pazurami - swoje zadanie spełnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shantriel_Galaerivel 1 Napisano 15 Lipiec 2015 To już lepiej by wyglądało to http://allegro.pl/folia-na-metry-carbon-3d-3m-30x50cm-i5354992227.html Jest gruba, przez co kot jej nie zajedzie, sam sobie docinasz i do tego jakoś wygląda. Sam mam taką oklejone rączki w samochodzie od wewnątrz gdyż były strasznie zajechane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 15 Lipiec 2015 Zakupiłem kółeczka filcowe, zrobię z 3 jedną nóżkę i tak razy cztery, zobaczymy czy coś pomoże, czy jednak pic na wodę, fotomontaż :-)i jest poprawa? Plytki przy czterech miękkich nóżkach nie powinny wpadać w takie drgania jak przy trzech gumowych.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 16 Lipiec 2015 Póki co poprawa jest właśnie w kulturze pracy napędu, tzn nie wpada w drgania (cisza spokój), co do pracy samej konsoli, póki co różnicy wielkiej nie wiedzę na tą chwilę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Lipiec 2015 (edytowane) Ale ten skin wygląda koszmarnie... :shok: Już prędzej kota bym sprzedał niż to założył... :shok: Żeby było śmieszniej - zastanawiałem się nad kupnem "tego czegoś" :yucky: Edytowane 16 Lipiec 2015 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 16 Lipiec 2015 Coś takiego mi wyszło, parę kółek pozlepialem w jedną nóżkę i razy 4. Napęd, poezja, cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 16 Lipiec 2015 Faktycznie skin wypada średnio ;-) też coś takiego chciałem ale chyba odpuszczę sobie niech się rysuje a co tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 16 Lipiec 2015 Ale ten skin wygląda koszmarnie... :shok: Już prędzej kota bym sprzedał niż to założył... :shok: Żeby było śmieszniej - zastanawiałem się nad kupnem "tego czegoś" :yucky: Juz miałem to kupować w media ale mówię poczekam dzień.. Wysyłane z mojego SM-N910F za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Lipiec 2015 Ale ten skin wygląda koszmarnie... :shok: Już prędzej kota bym sprzedał niż to założył... :shok: Żeby było śmieszniej - zastanawiałem się nad kupnem "tego czegoś" :yucky: Na kota wydałem tyle co na konsolę no i jest członkiem rodziny. Wolę ten koszmarny skin za 35zł. Jak kiedyś siądziemy z córka przy PhotoShopie to się zrobi jakiś wzór fajny Szczerbatkowo/Narutowy i za 50zł niech mi zrobią ładny skin. ...w sumie jakbym dorwał tą grafikę w dobrej jakości to by idealnie się wpasowała w wymiary konsoli ...nawet miejsce na lightbar jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Lipiec 2015 Seph wrzuć fotę kotków na "wasi nasi pupile" :) Mój na szczęście nie ma takiego hobby, za to upatrzył sobie nowy dywanik z salonu. Jest jego i już :P Skin z tej koszulki byłby zacny, a sama koszulka skąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Lipiec 2015 Wrzuciłem. Taki trochę offtop ciekawostka, ale sonda robiąca zdjęcia w New Horizon (wysłany w Styczniu 2006 roku - ten od zdjęć Plutona) ma ten procek 32-bit MIPS R3000 - ten sam co PSX ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 16 Lipiec 2015 Takie OT. Wyobraźcie sobie, że jest transmisja na żywo z tych pierwszy zdjęć i na zdjęciu widać że jest zamieszkana. To by były jaja :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Lipiec 2015 Przez muminki czy pokemony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 16 Lipiec 2015 Dlaczego wersje demo są tak ubogie w tytuły? A jak już są to jakieś mało interesujące. Moim zdaniem powinno być demo każdej gry żeby choć na chwilę moc sprawdzić zanim kupie Wysyłane z mojego SM-N910F za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 16 Lipiec 2015 @up nie ma dem, bo inaczej byś nie kupił gry takie crapy powstają, a tak nieświadomie kupujesz pełną wersję i dowiadujesz się, że jest do dupy.... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 16 Lipiec 2015 Nie wiem jak to teraz ale za ps3 podobno wrzucający demo na serwer musiał płacić $ony za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Lipiec 2015 (edytowane) Na konferencji przed premiera konsoli wspominali cos ze będzie można przetestować kazda grę przed zakupem, ale widac to takie Szydlowo-Kopaczowe obiecanki, a po premierze rządy Kukizowe ;). Edytowane 16 Lipiec 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 16 Lipiec 2015 Konsola w edycji Batmana swietna , szkoda ze nie limitowana ale cuz , kolor czasem srebrny czasem wyglada jak bialy a czasem nawet jak szary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 17 Lipiec 2015 Coś takiego mi wyszło, parę kółek pozlepialem w jedną nóżkę i razy 4. Napęd, poezja, cisza. dzięki temu mniej się nagrzewa od podłoża? o to chodzi? ostatnio pad konkretnie przycisk R2 zaczął skrzypieć -mieliście tak? coś się z tym da zrobić czy to już pad się zużywa?(ma z 8 miesięcy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 17 Lipiec 2015 Pewnie ze zużywa, ale to nie znaczy ze juz jest lub jutro będzie do wyrzucenia. Plastik trze o plastik, stad skrzypienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 17 Lipiec 2015 Chodzi tez luźniej Poczytałem i wiele osób ma problemy z trigerami A juz oddawanie na serwis to jakis horror Nie dość ze sie długo czeka to często przychodzi bardziej zniszczony niż poszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Lipiec 2015 Mam wrażenie że dzięki zastosowaniu nóżek, konsola mi tak nie wyje jak miało to miejsce w Far Cry 4,albo po prostu za bardzo się skupiałem na halasie konsoli, bądź co bądź, konsola mam wrażenie, zachowuje większą kulturę pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 17 Lipiec 2015 (edytowane) Chodzi tez luźniej Poczytałem i wiele osób ma problemy z trigerami A juz oddawanie na serwis to jakis horror Nie dość ze sie długo czeka to często przychodzi bardziej zniszczony niż poszedł trzy, cztery tygodnie, i odesłali nówkę sztukę (reklamowalem zniszczone gumki i niedociskajacy sie R2) Edytowane 17 Lipiec 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 17 Lipiec 2015 (edytowane) Tylko że teraz na popękane gumki padów nie wymieniają :) Już na infolinii o tym uprzedzają ;) Edytowane 17 Lipiec 2015 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach