TW_DoomMachine_ 63 Napisano 29 Listopad 2013 hej rozgryzł już ktoś jak shareując video zapisać treść tylko na hdd, bo mi usilnie stara się publikować na fb, a ja chce to po prostu mieć TYLKO na hdd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Listopad 2013 Probowales wcisnac 2 x share? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Listopad 2013 o ja pier :O http://allegro.pl/sony-playstation-4-ps4-146562 Gry z bundli juz po 170 zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) hej rozgryzł już ktoś jak shareując video zapisać treść tylko na hdd, bo mi usilnie stara się publikować na fb, a ja chce to po prostu mieć TYLKO na hdd. Jak anulujesz wysyłanie na FB, to ten plik video i tak zostaje Ci na dysku. Wejdź w ustawienia w XMB i tam jest taka zakładka z dostępnym miejscem na dysku, nie pamiętam jak to się w polskiej wersji XMB nazywało w angielskiej to jest "System Storage Management" i tam w "Captures" masz te video i screenshoty jeśli robiłeś Edytowane 29 Listopad 2013 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 29 Listopad 2013 Działa Wam PSN ? Bo się zalogować nie moge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 29 Listopad 2013 Tak bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 29 Listopad 2013 Tak bez problemu No to wtf ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 29 Listopad 2013 Możliwe, że padł serwer logowania i tym, którzy się wcześniej zalogowali działa. Przez stronę czy apkę PSN na telefonie też nie mogę się zalogować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 29 Listopad 2013 Ja się zalogowałem przed 10 i się nie wypisuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Listopad 2013 cebulak na allegro z konsola za 3 tysie rozwalil system, chyba tylko jelen to kupi. Zapodajcie jakis filmik z kz czy ac z opcji share jestem ciekaw jakosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Listopad 2013 cebulak na allegro z konsola za 3 tysie rozwalil system, chyba tylko jelen to kupi. Zapodajcie jakis filmik z kz czy ac z opcji share jestem ciekaw jakosci. Czy ja wiem czy cebulak? Szuka debila, moze znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Listopad 2013 te pare stowek drozej to moze i by ktos sie znalazl ale tysiac? chyba jakis niezorientowany bogacz dla synka pod choinke moze to wziac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 29 Listopad 2013 te od godziny próbuję i nie da się zalogować, przez pc też, test sieci na ps4 (sukces) "nie można nawiązać połączenia z serwerem" NW-31201-7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 29 Listopad 2013 te od godziny próbuję i nie da się zalogować, przez pc też, test sieci na ps4 (sukces) "nie można nawiązać połączenia z serwerem" NW-31201-7 To samo mam, za dużo osób atakuje PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 29 Listopad 2013 to się umówmy, teraz nikt prze 30 min się nie loguje tylko ja, a jak ja się zaloguję, to następny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Listopad 2013 U mnie z logowaniem nie ma problemu, ale już z wejściem do koszyka i finalizacją transakcji (BF4 za 39 zł) to nie ma szans. Cóż, zostaje Resogun na start :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 29 Listopad 2013 Da się jakoś uzyskąć dostęp do screena zapisanego "Share'em" oprócz fejsbuczka i ćwierkacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Jak wiadomo ps4 obsługuje gry w 1080p,ale może też się zdarzyć ze będzie w 720p,mając ustawione w konsoli 1080p i odpalając grę w 720p gra zapewne odpali się w sztucznym 1080p czyli gorzej będzie niż te 720p. Ciekaw jestem czy istnieje możliwość aby konsola się przełączała z 1080p na 720p,a nie sztucznie podbijała do 1080p. Przecież nie będę za każdym razem sprawdzał w jakiej najlepszej rozdzielczości gra śmiga i ręcznie zmieniał w ustawieniach Edytowane 29 Listopad 2013 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Da się jakoś uzyskąć dostęp do screena zapisanego "Share'em" oprócz fejsbuczka i ćwierkacza? Profil-> ikonka folderu Edytowane 29 Listopad 2013 przez vasyndrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Padwee 21 Napisano 29 Listopad 2013 Oby PS4 nie zostało szybko złamane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 29 Listopad 2013 Jest YouTube dostepny na PS4? Nie mogę nigdzie znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hyuga 3 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Może jestem naiwny ale myśłałem ,że nowa generacja konsol przyniesie szybsze wczytywanie poziomów w grach Loadingi na ps3 wczytywały sie troszke długo (zaży od gry ) tak w Ps4 jest dokłądnie to samo i to mimo zainstalowania 35gb na dysk twardy ! wielka szkoda ! Edytowane 29 Listopad 2013 przez Hyuga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Listopad 2013 Nie czarujmy sie ale twórcy poszli w grafikę a nie optymalizację żeby lepiej działało...mogliby się ogarnąć i dać nawet gry w 720p, stałych 30fps'ach ale takie które wczytuja się raz dwa itp itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek27 0 Napisano 29 Listopad 2013 probuje zalozyc nowe konto i za kazdym razem jak wpisuje nowego nica wyswietla mi sie the connection to the serwer timed out o co to chodzi juz od godz sie z tym mecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 29 Listopad 2013 Mi wywala, że koserwacja SEN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach