skomerek 74 Napisano 29 Listopad 2013 mam wrazenie ze te 60kl/s daje strasznie sztuczny efekt, jakby ogladac program w TV z wlaczonym Motion Plus. Chyba wolalem jednak 30 klatek. Bylo bardziej filmowo. Zartujesz chyba...60 FPS jest swietne, w BF 4 to wyglada niesamowicie tak samo w KZ multi. Nie wiem jak mozna narzekac i chciec 30 FPS... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 29 Listopad 2013 dajcie znac jak juz komus uda sie wklepac kod do ps+ tez mam problem z kodem . czyli to u nich problem . Myslalem ze cos z kodem niegra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Listopad 2013 Właśnie testowałem opcję "Impreza" pomiędzy PS4 a PS Vita. Działa wyśmienicie. Brakowało mi tego jak cholera w PS3 :( Wiadomości (w tym przesyłanie zdjęć i wiadomości głosowych) pomiędzy PS4/Vita/ANdroid też fajnie działa. :D ...w końcu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 29 Listopad 2013 Zartujesz chyba...60 FPS jest swietne, w BF 4 to wyglada niesamowicie tak samo w KZ multi. Nie wiem jak mozna narzekac i chciec 30 FPS... no wyglada jak teatr telewizji w TVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 29 Listopad 2013 tez mam problem z kodem . czyli to u nich problem . Myslalem ze cos z kodem niegra Sony zablokowało możliwość dodawania kodów ze zdrapek nie wiadomo do kiedy :/ Udało mi się wklepać 100zł z 300zł i teraz jest że kod nieprawidłowy lub nieważny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 29 Listopad 2013 a jak u was z multi w KZ? Ja dołączyłem do gry ale pingi niemiłosierne..... mimo że neta mam 30/8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 29 Listopad 2013 mam wrazenie ze te 60kl/s daje strasznie sztuczny efekt, jakby ogladac program w TV z wlaczonym Motion Plus. Chyba wolalem jednak 30 klatek. Bylo bardziej filmowo. Bo tak sie dzieje jak sie wrzuca 60FPS do wolnych gier, co sprawia wrazenie ze niby wszystko szybko smiga a tak wcale nie jest. PS. Chcialem sie zapytac, czy na PS4 PSN tez tak muli jak na PS3, ale juz mam odpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 29 Listopad 2013 PSN muli też konkretnie, ogólnie widać całe PSN jest przeciążone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 29 Listopad 2013 Jak widzą nas nasi znajomi z PS3 ? Nie widzą... To samo z Vitą jest. >.<' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 29 Listopad 2013 to niech ktos da znac kiedy odblokuje sony dodawanie kodow na + itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 29 Listopad 2013 a jak u was z multi w KZ? Ja dołączyłem do gry ale pingi niemiłosierne..... mimo że neta mam 30/8 multi dziala bardzo dobrze, wlasnie jestem po 2 udanych meczach, pomimo sciagania bf4 w tle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Listopad 2013 Bo tak sie dzieje jak sie wrzuca 60FPS do wolnych gier, co sprawia wrazenie ze niby wszystko szybko smiga a tak wcale nie jest. PS. Chcialem sie zapytac, czy na PS4 PSN tez tak muli jak na PS3, ale juz mam odpowiedz... Ja powiem że przeciążone psn i tak działa duużo szybciej niż tradycyjne z ps3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cpu 0 Napisano 29 Listopad 2013 Może mi ktoś potwierdzić że kupując AC Black Flag na ps3 w folii będę miał kod do konwersji na ps4? Obojętnie czy wersje uk czy pl. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 29 Listopad 2013 Ja powiem że przeciążone psn i tak działa duużo szybciej niż tradycyjne z ps3 ;) Powiedz ze zartujesz... Dla jasnosci - nie chodzi mi o predkosc dzialania PSS, bo wiadomo ze smiga szybciej tak samo jak XMB, ale predkosc downloadu. Jest w ogole wbudowany speedtest jak w PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Powiedz ze zartujesz... Dla jasnosci - nie chodzi mi o predkosc dzialania PSS, bo wiadomo ze smiga szybciej tak samo jak XMB, ale predkosc downloadu. Jest w ogole wbudowany speedtest jak w PS3? Jest speedtest. Na moje 60 d wskazalo 25. Edytowane 29 Listopad 2013 przez merio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LoRaK 1 Napisano 29 Listopad 2013 a jak u was z multi w KZ? Ja dołączyłem do gry ale pingi niemiłosierne..... mimo że neta mam 30/8 Cały wieczór grałem w multi i żadnych lagów nie mialem O_o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 29 Listopad 2013 Macie dzwiek jak wpadaja trofiki? U mnie nie ma ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 29 Listopad 2013 Macie dzwiek jak wpadaja trofiki? U mnie nie ma ... Mam dźwięk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Listopad 2013 Powiedz ze zartujesz... Dla jasnosci - nie chodzi mi o predkosc dzialania PSS, bo wiadomo ze smiga szybciej tak samo jak XMB, ale predkosc downloadu. Jest w ogole wbudowany speedtest jak w PS3?Sorry, mialem na mysli pss :) Download muli rzeczywiscie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 29 Listopad 2013 ehhh mi to z psn nawet nie chce sie połączyć internet wszystko śmiga a psn nie ;/ raz jest raz nie porażka... no ale cóż pare dni i powinno wrócić do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Listopad 2013 Mam dźwięk. Mam dźwięk. A wylaczales dzwiek w menu i klawiszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 30 Listopad 2013 A wylaczales dzwiek w menu i klawiszy? Muzykę wyłączyłem , klawiszy nie , myślę , że to nie od tego zależy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Listopad 2013 Szukam w ustawieniach ale na nic nie trafilem. Po lewej info wyskakuje ale bez znanego dzwieku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 30 Listopad 2013 Po całym wieczorze obcowania z PSczwórką muszę stwierdzić że zrobiłem świetny ruch pozbywając się kompa i kupując ps4. Konsola jest fenomenalna, świetnie wygląda i działa super płynnie. Najbardziej przypadł mi do gustu multitasking. Odpaliłem BF 4 i wlazłem sobie na psn i uruchomiłem sciąganie fify w tle i wszystko odbyło się całkowicie płynnie i bez zamulania, a bf w tle cały czas działał bo przeleciało całe intro. Kolejnym świetnym pomysłem jest gniazdo słuchawkowe w padzie (jakim cudem nikt na to wcześniej nie wpadł ?? :blink: ) Dużo gram w nocy ale do amplitunera mam spory kawałek i nie ma mowy żebym sięgnął słuchawkami i musiałem zawsze zdrowo przyciszać żeby nie pobudzić domowników i sąsiadów, od teraz koniec z tym. Light bar mi nie przeszkadza ale mogli by dodać opcję wyłączenia go żeby zaoszczędzić na bateii, chciałbym jeszcze pasek stanu ile zostało do całkowitego zrzucenia płyty na dysk. Co do kultury pracy, moja wersja "Made in china". Powiedziałbym że chodzi minimalnie głośniej niż ps3 slim, no ale moc jaka drzemie w tym sprzęcie jest powalająca.Nic tylko czekać aż w przyszłym roku rozwinie skrzydła. To wszystko zamknięte w pięknie skrojonym, malutkim świetnie wyglądającym pudełeczku, Jestem bardzo na tak. PS Nie widziałem jescze Killzona więc najlepsze jeżeli chodzi o oprawę dopiero przedemną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 30 Listopad 2013 (edytowane) Podobno byla mozliwosc nagrywania na ps4 ostatnich 15 minut bez koniecznosci wciskania przycisku share. Ja tego nigdzie nie widze. Mialem ciekawy fail w fifie, ale oczywiscie nie moglem tego udostepnic (jakosc i tak nie powala) ale zawsze cos. Ktos orientuje sie, gdzie to mozna uaktywnic, tak aby ps4 caly czas nagrywala w tle? Edytowane 30 Listopad 2013 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach