Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam ze swego czasu na ps3 była opcja w ustawieniach konsoli na temat czerni.. Teraz za chiny nie mogę jej wyszukać (chyba ze usuneli wraz z jakimś upradem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam ze swego czasu na ps3 była opcja w ustawieniach konsoli na temat czerni.. Teraz za chiny nie mogę jej wyszukać (chyba ze usuneli wraz z jakimś upradem)

Na ps3 po wejciu do gry ustawiało sie poziom czerni.Tak na pewno było w Killzonie 2.

Nie bedzie. Kazdy nowszy tv ma osobne ustawienia dla zlaczy HDMI. Nie strasz ludzi.

Dokładnie tak jak piszesz.Mam samsunga z przed 5 lat i na każdym wejsciu hdmi masz osobne ustawienia dla obrazu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś, kiedyś chyba na forum HDTV pisali ze po ustawieniu dużej ostrości na tv gry podobno płynność tracą... Ile w tym prawdy nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś, kiedyś chyba na forum HDTV pisali ze po ustawieniu dużej ostrości na tv gry podobno płynność tracą... Ile w tym prawdy nie wiem

Ciekawe jakim cudem? Kod gry oraz hardware zostaje ten sam, jakby miały się przycinać to na pewno nie ze względu ustawienia ostrości na TV...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak zostawię konsolę włączoną w trybie czuwania, to aktulaizacje gier np bf4 będą się same pobierać, czy tylko aktualizacje sytstemu i gier pobranych przez psstore? Ten tryb czuwanie nie obciąża konsoli jak jest włączony cały czas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak i gdzie sie wpisuje tutaj dane takie jak nr karty kredytowej bo chce zmienic ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z innej beczki, widzę że konsole na allegro są dostępne od ręki, w normalnych sklepach nigdzie nie ma, braki. Czy może ostatnio była jakaś duża dostawa? A jeśli nie to kiedy i co ile mniej więcej są dostawy do Polski?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z innej beczki, widzę że konsole na allegro są dostępne od ręki, w normalnych sklepach nigdzie nie ma, braki. Czy może ostatnio była jakaś duża dostawa? A jeśli nie to kiedy i co ile mniej więcej są dostawy do Polski?

Na allegro są właśnie te konsole, co ich w sklepach nie ma :biggrin:

Edytowane przez m0rph
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro są właśnie te konsole, co ich w sklepach nie ma :biggrin:

Chyba że tak :D ale są i oszuści, tak więc wolę taki sprzęt niedawno po premierze kupić w jakimś sklepie a nie przez internet :p dlatego ponawiam pytanie, czy ktoś się orientuje co jaki czas są dostawy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czek dys ałt:

Cloud-Gaming-Tests-640x480.jpg

Gaikai nadchodzi :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasty może być mało i powinno być mało. Ważne aby była rozłożona równomiernie po całości jądra procesora. Doświadczenie po 12 latach OC komputerów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mafia35 szkoda jedynie że pewnie pasta to największy no-name z możliwych i jeśli zmieniłbyś na arctic silver to by pewnie temperatura spadła o 10 C

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaryzykujecie zmianę pasty na świerzym, nie sprawdzonym sprzęcie który może paść z różnych przyczn po paru dniach?

Osobiście wolę mieć święty sposój z gwaracją teoretycznie "z niż 10 stopni mniej".

...albo inaczej, chciałbym żeby mnie było stać na zabawy z wymianą pasty i utratę gwarancji :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy i czy w ogóle będzie opcja że trofea z ps4 będzie widać na stronie sony i na sygnaturach?

Wkurza mnie to bo ja widzę co robią kuple z ps vita/ps3 a oni nie widzą mnie wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy i czy w ogóle będzie opcja że trofea z ps4 będzie widać na stronie sony i na sygnaturach?

Wkurza mnie to bo ja widzę co robią kuple z ps vita/ps3 a oni nie widzą mnie wcale.

psnprofiles.com

Tam większość ludzi ma sobie zrobione sygnatury oraz tam masz wszystkie konsole Sony.

Wystarczy wpisać profil gracza i będziesz widział co ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaryzykujecie zmianę pasty na świerzym, nie sprawdzonym sprzęcie który może paść z różnych przyczn po paru dniach?

Osobiście wolę mieć święty sposój z gwaracją teoretycznie "z niż 10 stopni mniej".

...albo inaczej, chciałbym żeby mnie było stać na zabawy z wymianą pasty i utratę gwarancji :biggrin:

No i to jest sedno sprawy właśnie, nie chodzi nawet o te 10 stopni tylko że obniżenie temperatury wiązałoby się z dalszym zmniejszeniem hałasu generowanego przez konsolę bo czujnik jak wiadomo rozkręca obroty wedle panującej na APU temperatury. Jak moje ps4 dożyje wygaśnięcia gwarancji to na pewno pastę wymienię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to co u nas, bydło i chamstwo jaki żal dla PL... się nie dziwię dlaczego takiego gifty (np: 10 lat PS+ za free) na start poszły do Singapuru a nie do Polski heh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi