Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy sprzedają jakiś dostęp do konta dzięki któremu pobierzemy gre na swoją konsole. Działa to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to jest sedno sprawy właśnie, nie chodzi nawet o te 10 stopni tylko że obniżenie temperatury wiązałoby się z dalszym zmniejszeniem hałasu generowanego przez konsolę bo czujnik jak wiadomo rozkręca obroty wedle panującej na APU temperatury. Jak moje ps4 dożyje wygaśnięcia gwarancji to na pewno pastę wymienię.

...to aukrat jest logiczne że pierwsze co zrobię powygaśnięciu gwarancji to porządne czyszczenie układu chłodzenia i zmiana pasty, ale to dopieor za 2 lata a nie zaraz po zakupie ;)

Niektórzy sprzedają jakiś dostęp do konta dzięki któremu pobierzemy gre na swoją konsole. Działa to ?

Wszystko zależy jak taki dostęp sprzedają.

Jakiś link podrzuć to ci napiszemy czy to będzie działać czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy do PS4 można podłączyć zwykłego pada pod usb i będzie on działał tak jak miało to miejsce w PS3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam tylko na rozszerzenie funkcji. Podobno ma czytać mts pliki a tego bym chciał jako że wszystko z kamery mam w mts zapisane.

Edytowane przez yahooo8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawienia > Zarządzanie pamięcią masową systemu > Zapisane dane aplikacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu jest tak, że na każdym koncie muszę oddzielnie kupować PS Plus aby grać online. PARANOJA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prawda.

Kupujesz na jednym, ustawiasz je jako podstawowe i każde konto na konsoli może korzystać z gier na tym koncie oraz z dostępu do grania online.

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mam to ustawić ??

// dobra znalazłem

Edytowane przez Dkrecik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wzial bundla z kz i fifa14, to z autografem pchnie za tyle ze pierwsza będzie miał gratis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy jako,ze nigdy nie kupowałem gry w wersji elektronicznej, to mam pytanie. Jaki może byc cel kupowania gry w tej formie,jezeli jest ona w wersji pudełkowej? Gre w pudełku po ograniu mogę wymienić,odsprzedać itp.. . Ja rozumiem,zeby cena była znacząco nizsza dla wersji elektronicznej. Ale czesto jest odwrotnie i taka gra kosztuje więcej od wersji pudełkowej. Jednak czytam ze ludzie kupuja wersje cyfrowe. Czy jest jakis plus takiego rozwiazania,które moze mnie przekonać do takiego zakupu? Może czegoś nie wiem w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny plus to wygoda - klikasz i jak masz dobre łącze to w grę grasz w ciągu kilku-kilkudziesięciu minut. 

Cała reszta - czyli ograniczone prawa użytkownika (brak możliwości odsprzedaży, pożyczenie etc.), cena nierzadko wyższa niż w tradycyjnej dystrybucji to wady. 

Też unikam gier z dystrybucji cyfrowej - zdecydowanie wolę pudełko i płytę, które po przejściu sprzedaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie jeden z plusow jest taki, ze moge miec gre w momencie, w ktorym mam ochote pograc (albo niedlugo po zakupie wliczajac sciaganie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wam się tematy pomyliły. Dopiero co poprzenosiłem 2 strony ballad o głośnych wiatraczkach, a teraz to? Chyba trzeba będzie zastosować kary przewidziane Regulaminem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o tych wiatraczkach to mówiliśmy z suszarek naszych rodzicielek czy konsoli nazywanej Playstation 4? 

Ból doopy jakiś się zrodził czy jak? Cieszy mnie, że moderator pilnuje porządku ale nadgorliwy moderator jest gorszy od faszysty :laugh:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o tych wiatraczkach to mówiliśmy z suszarek naszych rodzicielek czy konsoli nazywanej Playstation 4? 

Ból doopy jakiś się zrodził czy jak? Cieszy mnie, że moderator pilnuje porządku ale nadgorliwy moderator jest gorszy od faszysty :laugh:

Nie poddawałem pod dyskusje działań moderacyjnych. Moderator to nie jest cieć, który ma sprzątać nawalone na chodnik psie kupy. Jeśli nie wiesz czym charakteryzuje się ta funkcja w internecie zapraszam do wiki. A jeśli nie pasuje ci porządek jaki jest ogólnie przyjęty w sieci, tzw netykieta, to albo zmień forum, albo zacznij się stosować do zasad.

Póki co łap od Admina faszysty 2 tygodnie bana, za obrazę i za offtopa.

Ktoś jeszcze chętny podyskutować ze mną na temat porządku na Forum?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chiny nie moge znalezc jak spr waznosc konta ps plus na ps4.. na ps3 jest to w xmb  - zarzadzanie kontem - zarzadzanie transakcjami - lista uslug - ps plus.. a w ps4? moze ktos mi rozpisac? bede wdzieczny ..;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi