McKay 3 Napisano 21 Grudzień 2013 Niektórzy sprzedają jakiś dostęp do konta dzięki któremu pobierzemy gre na swoją konsole. Działa to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Grudzień 2013 No i to jest sedno sprawy właśnie, nie chodzi nawet o te 10 stopni tylko że obniżenie temperatury wiązałoby się z dalszym zmniejszeniem hałasu generowanego przez konsolę bo czujnik jak wiadomo rozkręca obroty wedle panującej na APU temperatury. Jak moje ps4 dożyje wygaśnięcia gwarancji to na pewno pastę wymienię. ...to aukrat jest logiczne że pierwsze co zrobię powygaśnięciu gwarancji to porządne czyszczenie układu chłodzenia i zmiana pasty, ale to dopieor za 2 lata a nie zaraz po zakupie ;) Niektórzy sprzedają jakiś dostęp do konta dzięki któremu pobierzemy gre na swoją konsole. Działa to ? Wszystko zależy jak taki dostęp sprzedają. Jakiś link podrzuć to ci napiszemy czy to będzie działać czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 21 Grudzień 2013 Orientuje się ktoś czy do PS4 można podłączyć zwykłego pada pod usb i będzie on działał tak jak miało to miejsce w PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 21 Grudzień 2013 Nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahooo8 5 Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) Ja czekam tylko na rozszerzenie funkcji. Podobno ma czytać mts pliki a tego bym chciał jako że wszystko z kamery mam w mts zapisane. Edytowane 21 Grudzień 2013 przez yahooo8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Grudzień 2013 Ustawienia > Zarządzanie pamięcią masową systemu > Zapisane dane aplikacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 22 Grudzień 2013 Czemu jest tak, że na każdym koncie muszę oddzielnie kupować PS Plus aby grać online. PARANOJA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) Nie prawda. Kupujesz na jednym, ustawiasz je jako podstawowe i każde konto na konsoli może korzystać z gier na tym koncie oraz z dostępu do grania online. Edytowane 22 Grudzień 2013 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) A jak mam to ustawić ?? // dobra znalazłem Edytowane 22 Grudzień 2013 przez Dkrecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Grudzień 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia 1 Napisano 23 Grudzień 2013 Kupujac kod na tej aukcji http://allegro.pl/playstation-plus-365-dni-rok-kod-w-3-minuty-i3789521458.html aktywuje go bez problemu na ps4 bez kombinowania z nowymi kontami itd? Ostatnio chyba kody nie dzialaly dlatego pytam czy juz wszystko w normie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g4ndi 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Kupujac kod na tej aukcji http://allegro.pl/playstation-plus-365-dni-rok-kod-w-3-minuty-i3789521458.html aktywuje go bez problemu na ps4 bez kombinowania z nowymi kontami itd? Ostatnio chyba kody nie dzialaly dlatego pytam czy juz wszystko w normie ;) tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Grudzień 2013 Robert Lewandowski :) http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/85206ed25c815d09d6610c2a0d7091ac34b52a16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 23 Grudzień 2013 Chytry, 2 konsole od razu zwinął :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 23 Grudzień 2013 Robert Lewandowski :) http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/85206ed25c815d09d6610c2a0d7091ac34b52a16 Ciekawe za ile opchnie drugą na allegro : D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 23 Grudzień 2013 Jak wzial bundla z kz i fifa14, to z autografem pchnie za tyle ze pierwsza będzie miał gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 24 Grudzień 2013 Witam wszystkich bez wyjątku w tle świątecznego porządku a więc na samym początku chciałbym życzyć Wam świątecznieaby dni w tych czterech ścianachwprost mijały Wam bajecznie aby każdy next-gen w domu cicho działał jak należy teraz czas na historię głupi ten kto w nią nie wierzy: Dwudziestego dnia czwartego często w godzinie północy dzieje się coś magicznego w środku tej świątecznej nocy To nie prawda, że zwierzęta ludzkim głosem przemawiają prawdą jest, że w tej godzinie ps4 ozywają I do gadki się dawają co je boli co je piecze czemu wbrew szybkiego łącza ten internet się tak wlecze że Chińczycy je skrzywdzili, że to przecież nie ich wina że po pięciu chwilach grania bf4 się zacina i tak ględzą aż do rana po czym same milkną w sobie lecz działają już spokojniej wiedząc co mówiły Tobie wiec gdy teraz w kacie złości rzucisz padem gdzieś do woli pamiętaj o jednej rzeczy, że to też konsole boli i tak kończy się legenda teraz pora na życzenia żegnam się z Wami ziomale jak to mówią Do Widzenia Zdrowych i wesołych świat Bożego Narodzenia Pozdrawiam :laugh: 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 25 Grudzień 2013 Koledzy jako,ze nigdy nie kupowałem gry w wersji elektronicznej, to mam pytanie. Jaki może byc cel kupowania gry w tej formie,jezeli jest ona w wersji pudełkowej? Gre w pudełku po ograniu mogę wymienić,odsprzedać itp.. . Ja rozumiem,zeby cena była znacząco nizsza dla wersji elektronicznej. Ale czesto jest odwrotnie i taka gra kosztuje więcej od wersji pudełkowej. Jednak czytam ze ludzie kupuja wersje cyfrowe. Czy jest jakis plus takiego rozwiazania,które moze mnie przekonać do takiego zakupu? Może czegoś nie wiem w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark24 8 Napisano 25 Grudzień 2013 Jedyny plus to wygoda - klikasz i jak masz dobre łącze to w grę grasz w ciągu kilku-kilkudziesięciu minut. Cała reszta - czyli ograniczone prawa użytkownika (brak możliwości odsprzedaży, pożyczenie etc.), cena nierzadko wyższa niż w tradycyjnej dystrybucji to wady. Też unikam gier z dystrybucji cyfrowej - zdecydowanie wolę pudełko i płytę, które po przejściu sprzedaję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 25 Grudzień 2013 Jak dla mnie jeden z plusow jest taki, ze moge miec gre w momencie, w ktorym mam ochote pograc (albo niedlugo po zakupie wliczajac sciaganie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 25 Grudzień 2013 No i idzie wyrwać bezproblemowo starsze i rzadsze tytuły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Grudzień 2013 Chyba wam się tematy pomyliły. Dopiero co poprzenosiłem 2 strony ballad o głośnych wiatraczkach, a teraz to? Chyba trzeba będzie zastosować kary przewidziane Regulaminem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrdel 38 Napisano 25 Grudzień 2013 A o tych wiatraczkach to mówiliśmy z suszarek naszych rodzicielek czy konsoli nazywanej Playstation 4? Ból doopy jakiś się zrodził czy jak? Cieszy mnie, że moderator pilnuje porządku ale nadgorliwy moderator jest gorszy od faszysty :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Grudzień 2013 A o tych wiatraczkach to mówiliśmy z suszarek naszych rodzicielek czy konsoli nazywanej Playstation 4? Ból doopy jakiś się zrodził czy jak? Cieszy mnie, że moderator pilnuje porządku ale nadgorliwy moderator jest gorszy od faszysty :laugh: Nie poddawałem pod dyskusje działań moderacyjnych. Moderator to nie jest cieć, który ma sprzątać nawalone na chodnik psie kupy. Jeśli nie wiesz czym charakteryzuje się ta funkcja w internecie zapraszam do wiki. A jeśli nie pasuje ci porządek jaki jest ogólnie przyjęty w sieci, tzw netykieta, to albo zmień forum, albo zacznij się stosować do zasad. Póki co łap od Admina faszysty 2 tygodnie bana, za obrazę i za offtopa. Ktoś jeszcze chętny podyskutować ze mną na temat porządku na Forum? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Za chiny nie moge znalezc jak spr waznosc konta ps plus na ps4.. na ps3 jest to w xmb - zarzadzanie kontem - zarzadzanie transakcjami - lista uslug - ps plus.. a w ps4? moze ktos mi rozpisac? bede wdzieczny ..;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach