Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

aha czyli to wina serweów czyli teraz wywala bez weryfikacji i pozniej jak bedzie juz git to wtedy przyjmie pewnie no chyba ze wyjdzie jakis kef z tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zalogowany na PSN od 12:00 i jest wszystko ok, nie mam zadnych problemow oprocz tego jak wolno sciaga BF 4 i jak nie pokazuje ile zostalo do konca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zalogowany na PSN od 12:00 i jest wszystko ok, nie mam zadnych problemow oprocz tego jak wolno sciaga BF 4 i jak nie pokazuje ile zostalo do konca.

Wejdź sobie w menu w powiadomienia. Tam w "pobrane" i będzie Ci pisać z jaką prędkością ściąga i ile zostało do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdź sobie w menu w powiadomienia. Tam w "pobrane" i będzie Ci pisać z jaką prędkością ściąga i ile zostało do końca.

Tak miałem, pobrało 600 MB łatkę i 6,6 GB do singla i odpaliłem grę i teraz nie widzę ile zostalo do sciagniecia z multi ani predkosci. Dopiero jak gre odpalam to niby cos tam jest ale tylko procentowo pokazuje i nie wiem czy jak gram w cos innego to pobiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tak samo w ghost

pobralem singla odpalilem i wszedlem w multi i instaluje mi - pokazuje ok 10h :P

i teraz nie wiem czy to sciaga dalej czy instaluje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tak samo w ghost

pobralem singla odpalilem i wszedlem w multi i instaluje mi - pokazuje ok 10h :P

No ja mam identycznie tyko z BF 4 : ) Trzeba bedzie na noc zostawic i miec spokoj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos w ogole te aktualizacje sa zwalone

bo jak odpalilem singla to zagralem z 5 min i mi wywalilo plyte a pozniej konsola nie chciala przyjac tej plytki z ps3 (wyrzucala caly czas)

inna np killzone bez problemu smiga

idzie jak krew z nosa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tak samo w ghost

W menu glownym przy zaznaczonym BF4 czy innej grze kliknijcie przycisk options na padzie a pozniej z menu wybierzcie informacje. Tam jest podana ilosc danych do pobrania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN już działa, ale:

Ja jak chcę wpisać kod do pobrania upgrade BF4 na PS4 lub doładować konto to mi wychodzi ze sklepu jak robie to na PS3 to wywala błąd. Też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN już działa, ale:

Ja jak chcę wpisać kod do pobrania upgrade BF4 na PS4 lub doładować konto to mi wychodzi ze sklepu jak robie to na PS3 to wywala błąd. Też tak macie?

Dokładnie to samo ;(

Edytowane przez juve25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W menu glownym przy zaznaczonym BF4 czy innej grze kliknijcie przycisk options na padzie a pozniej z menu wybierzcie informacje. Tam jest podana ilosc danych do pobrania

rzeczywiscie pokazuje

thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Realizacja kodów i zakupy w pss zostały celowo zablokowane przez sony, by psn dzialal jako tako, by mozna bylo sie zalogować, pobrac latki, by grac w multi

Edytowane przez Nath_147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie juz jutro rano, jak sie ustabilizuje sytuacja,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde. Miałem nadzieję, że na noc zostawie ściąganie 70 GB(BF4 i Ghost), żeby od rana grać, ale chyba będzie lipa.

Edytowane przez wojcik_dan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro będzie jeszcze gorzej, bo weekend. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie się udało zalogować!

Ale znalazłem jeden dyskomfort w użytkowaniu, a mianowicie brak mozliwości pauzy przy ściąganiu plikow :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wrazenie ze te 60kl/s daje strasznie sztuczny efekt, jakby ogladac program w TV z wlaczonym Motion Plus. Chyba wolalem jednak 30 klatek. Bylo bardziej filmowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi