kakaroto 3892 Napisano 8 Grudzień 2013 Co za roznica i tak bedzie stereo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Grudzień 2013 Ja miałem wersję cyfrową i konsola wyła jak opętana. Cos takiego jak tu http://www.youtube.com/results?search_query=ps4+loud+fan+noise&sm=1 to wentylatory tak szaleja jak zwariowane miałem tak w ps3 fat w ostatnich dniach jej zycia pewnie jakiś czujnik od temperatury padł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 8 Grudzień 2013 Również stałem się szczęśliwym posiadaczem PS4 właśnie wczoraj pograłem trochę, trochę popróbowałem możliwości. Jestem oczarowany szybkością działania menu i samej konsoli jak to wszystko płynnie ładnie idzie. Początkowo miałem mały problem ze skonfigurowaniem sieci ale po paru chwilach walki wszystko się udało i łączy pięknie. Gry jak na razie mega miodnie mi się gra w fife i kz jest różnica między obiema generacjami i to nie mała. Jak na razie PS4 duży plus ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 8 Grudzień 2013 Mam pytanie do osób grających po sieci na PS4: czy obowiązkowy PS+ faktycznie ma przełożenie na jakość gry online? Wiem, że póki co niewiele jest gier w których można to przetestować, ale może jakieś pierwsze wnioski już ktoś wyciągnął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 8 Grudzień 2013 (edytowane) Panowie, pytanie o ustawienia wyjścia AUDIO w PS4, są trzy opcje : -Linear PCM -Bitstream DOLBY -Bitstream DTS Ustaw LPCM, jest to sygnał dzwiękowy bez kompresji więc teoretycznie jakościowo najlepszy Edytowane 8 Grudzień 2013 przez zyga101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 8 Grudzień 2013 Mam pytanie do osób grających po sieci na PS4: czy obowiązkowy PS+ faktycznie ma przełożenie na jakość gry online? Wiem, że póki co niewiele jest gier w których można to przetestować, ale może jakieś pierwsze wnioski już ktoś wyciągnął. A jaki niby ma miec wplyw? Chyba tylko taki ze bez niego nie zagrasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 8 Grudzień 2013 A jaki niby ma miec wplyw? Chyba tylko taki ze bez niego nie zagrasz :) Parę osób (a może i samo Sony, choć tu głowy nie dam) twierdziło, że wymóg opłacania abonamentu nie ma na celu wyciągania kasy od graczy tylko utrzymanie infrastruktury sieciowej na wysokim poziomie, co miało przełożyć się na jakość rozgrywki online i tak dalej. Stąd moje pytanie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 8 Grudzień 2013 Jak mam 50Hz TV to będe czuł jakieś spowolnienia czy jakieś inne problemy? Dzięki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 8 Grudzień 2013 jak tv ma tylko 50hz,a gra obsługuje 60 to nie wiem czy gra się odpali,lub może będzie cos nie tak z kolorami?nie mam pojęcia,nie znam sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 8 Grudzień 2013 Panowie, PS4 nie ma AA w grach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 8 Grudzień 2013 A po czym to wnosisz ze nie ma AA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 8 Grudzień 2013 Kupował już ktoś grę na amerykańskim PSS i grał na swoim koncie EU? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 8 Grudzień 2013 Kupował już ktoś grę na amerykańskim PSS i grał na swoim koncie EU? Ja tylko ściągałem dema, ale odpalić można tylko na amerykańskim koncie. Czy ktoś wie czy da się to obejść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 8 Grudzień 2013 Kupował i grał - da się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 8 Grudzień 2013 Kupował i grał - da się Czy mógłbyś powiedzieć jak to odpalić na swoim koncie. Inny przykład to aplikacja GameCenter do oglądania NHL, też nie chce chodzić na innym koncie niż amerykańskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 8 Grudzień 2013 Konto na którym kupiłeś ustawiasz także jako primary - cokolwiek na nim nie masz, każde konto na konsoli ma do tego dostęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 8 Grudzień 2013 Konto na którym kupiłeś ustawiasz także jako primary - cokolwiek na nim nie masz, każde konto na konsoli ma do tego dostęp. To jeszcze jedno pytanie jeśli nie masz nic przeciwko: jak to ma się do plusa i gry online? Jeśli plusa mam na polskim koncie, wszystkie konta będą mogły grać online pomimo tego że jako główne jest ustawione amerykańskie, na którym plusa nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 8 Grudzień 2013 A po czym to wnosisz ze nie ma AA? Jakość krawędzi w wielu grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 8 Grudzień 2013 Jakiekolwiek z 16 możliwych kont primary posiadające plusa, umożliwią grę online, a także dostęp do gier z samego plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 8 Grudzień 2013 Jakiekolwiek z 16 możliwych kont primary posiadające plusa, umożliwią grę online, a także dostęp do gier z samego plusa. Ok, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 8 Grudzień 2013 Jakość krawędzi w wielu grach. Zmniej wyostrzanie obrazu/krawedzi w tv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 8 Grudzień 2013 (edytowane) Od razu zaznaczam że nie chcę rozpętać tutaj jakiejś chorej wojenki odnośnie wyższości jednej platformy nad drugą, sam mam mocarny PC i mam też konsole, generalnie obie te platformy mają swoje plusy i minusy, z biegiem czasu jednak coraz mniej używam PC do gier, od zawsze w domu była konsola i stała się podstawową maszynką do gier, ale przejdźmy do meritum sprawy... Na tvgry.pl chłopaki luźno porównują PS4 do PC w różnych grach, na pierwszy ogień poszły takie gry jak Assassin's Creed IV: Black Flag, Battlefield 4 oraz COD: GHOST. Co się okazało? Black Flag na PS4 charakteryzuję się dużo płynniejszą animacją, brak charakterystycznych dla PC mikroprzycięć. Panowie w redakcji stwierdzili że Black Flag na PS4 jest dużo lepszy. Battlefield 4 mimo iż w 900p to różnica w jakości tekstur jest nie zauważalna dla przeciętnego gracza, poza tym po raz kolejny wersja na konsola dużo płynniejsza, brak mikroprzycięć, Graficznie na tym samym poziomie. Call Of Duty: GHOST o dziwo prawie pod każdym względem wygląda lepiej na konsoli PS4, płynność, animacja, grafika i tekstury. No cóż, mimo że to pierwsze gry na PS4 to względem PC wychodzą obronną ręką, gdyby tylko wyeliminować wszystkie zgłaszane przez graczy błędy.... to może jednak trochę potrwać. Edytowane 8 Grudzień 2013 przez BulletPOL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 8 Grudzień 2013 Weź pod uwage że oni grają na i3 więc już trochę zabytek, grafika z teco co pamietam to GTX serii 7 więc całkiem dobra, wąskie gardło to procek. Nie zmienia to faktu że PS4 dobrze radzi sobie z tymi grami. Sam obecnie gram w Ghosts na PS4 i może wygląda ciut gorzej niż na moim PC ale generalnie prezentuje się bardzo dobrze, żadnych przycięć, na PS3 grafika w Ghostsach jest po prostu tragiczna. Fajna sprawa, że gra sciąga pierwsze 3 GB z 31 i już można grać (mam wersje cyfrową z upgradu z PS3), potem cały czas ściąga w tle i mozna grać dalej. Gdybym miał czekać na 31 GB żeby zagrać to byłaby kiszka. Grałem jeszcze chwilę w Killzona - graficznie na poziomie Battlefielda 4 z PC na Ultra ale ogólnie na razie singiel za bardzo mi nie podchodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 8 Grudzień 2013 Od razu zaznaczam że nie chcę rozpętać tutaj jakiejś chorej wojenki odnośnie wyższości jednej platformy nad drugą, sam mam mocarny PC i mam też konsole, generalnie obie te platformy mają swoje plusy i minusy, z biegiem czasu jednak coraz mniej używam PC do gier, od zawsze w domu była konsola i stała się podstawową maszynką do gier, ale przejdźmy do meritum sprawy... Na tvgry.pl chłopaki luźno porównują PS4 do PC w różnych grach, na pierwszy ogień poszły takie gry jak Assassin's Creed IV: Black Flag, Battlefield 4 oraz COD: GHOST. Co się okazało? Black Flag na PS4 charakteryzuję się dużo płynniejszą animacją, brak charakterystycznych dla PC mikroprzycięć. Panowie w redakcji stwierdzili że Black Flag na PS4 jest dużo lepszy. Battlefield 4 mimo iż w 900p to różnica w jakości tekstur jest nie zauważalna dla przeciętnego gracza, poza tym po raz kolejny wersja na konsola dużo płynniejsza, brak mikroprzycięć, Graficznie na tym samym poziomie. Call Of Duty: GHOST o dziwo prawie pod każdym względem wygląda lepiej na konsoli PS4, płynność, animacja, grafika i tekstury. No cóż, mimo że to pierwsze gry na PS4 to względem PC wychodzą obronną ręką, gdyby tylko wyeliminować wszystkie zgłaszane przez graczy błędy.... to może jednak trochę potrwać. hehe Bullet zaraz Cię zjedzą żmije:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin87 1 Napisano 8 Grudzień 2013 Panowie w jaki spsob usunac profil uzytkownika na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach