Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Generlanie sposobem podanm przez kolegę wyżej można aktywowac na swoje konto gry na konole których sie nie posiada. ;)

Ja mając PS3 i Plusa od 2 lat sstematycznie zbierałem tytuły na PS Vita a teaz na PS4 któe jeszcze do mnie nie dotarło.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale chociaż youtube mogli dac, mam nadzieje ze nie bedziemy na niego czekac tyle ile na tvn player na ps3.

Będzie ale później, z czasem dojdą różne apki, teraz nie mieli na to czasu, bo chcieli wyrobić się na premierę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konsola jest swietna , ale jakosc wykonania obudowy jest tragiczny, gorzej niz podróbki z chin , chodz tak moja wersja jest made i china
cala konsola wyglada jakby byla malowana na mat i nie wymalowana rownomiernie i jakby miala zacieki , sprawdzalem to na 2 konsolach bo najpierw myslalem ze to tylko moja

ma tak ktos jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze przyznac ze headset choc wyglada jak z chinskiego bazaru, sprawdza sie idealnie. Dzwiek jest czysty i bez zaklocen. Jak dla mnie nie warto wydawac kasy na cokolwiek innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupiłem playstation 4 w dzień premiery i nie mogę znaleźć nigdzie klodu na 14 dniowy darmowy ps plus. Czy ktoś miał podobny problem albo wie jak to rozwiązać ? :) 

Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupiłem playstation 4 w dzień premiery i nie mogę znaleźć nigdzie klodu na 14 dniowy darmowy ps plus. Czy ktoś miał podobny problem albo wie jak to rozwiązać ? :)

Pozdrawiam

nie ma kodu, wejdz do psstore i tam wyswietli ci sie czy uruchomic bonusa na 14 dni ale podobno to jest tylko dla nowych kont

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasny gwint, no właśnie większości już działa ta aplikacja.. czy ktoś ma może jakiś konkretny link z którego na 100% aplikacja będzie działać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.
Orientujecie się może co z grami kupionymi na PlaySation Store (PSN), a mianowicie czy można je dzielić chociaż na dwie konsole tak jak jest to w PS3??

Czy da się ustawić w Playstation by dźwięk szedł tylko po optyku na amplituner. W tej chwili mam dźwięk na tv i głośnikach, więc musze na tv go wyciszać.

Jest jest, w ustawieniach audio znajdziesz! bynajmniej Ja widziałem!

Edytowane przez damikow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kielbas do wieczornego pogrywania proponuję wkorzystać wyjście słuchawkowe w padzie, świetnie się sprawdza, ty nie będziesz musiał nic przyciszać i grać na pół gwidka i domownikom nie będziesz zakłócał cisz nocnej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie,

Czy mając obecnie konto z trofeami w PSN na PS3 pozostaje mi to konto i trofea na PS4?

i drugie: czy mając wykupione PS+ na PS3 muszę wykupić kolejny abonament PS+ na PS4?

i ostatnie:  czy mogę mieć to samo konto przypisane do dwóch konsol - PS3 i PS4? (opcjonalnie czy mogą być włączone na raz?)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, nie i tak ;-)

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem od kuzyna kod na Ghosts (za 39 zł, to można kupić :) ), a także ACIV (również 39zł). Oczywiście gry kupione na PS3 posiadają kod do wykorzystania w pudełku, który działa (aktywowali to w sobotę wieczorem) no i po zapłaceniu należności automatycznie rozpoczyna się pobieranie na PS4.

Oczywiście gra działa tylko i wyłącznie z płytą od PS3, która wkładasz do napędu, gdy pobierze się i zainstaluje niezbędna część gry.

Edytowane przez ps321

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś pomoże i odp mi na pytanie? Czy po wl pierwszy raz ps4 muszę mieć neta aby pobrać łatkę 1.51? Czy mogę normalnie grać nie mając neta np w killzone i za jakiś czas aktualizować system?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie odpalisz grę. Sam miałem awarię neta jak przyszedł kurier z konsolą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trofea zapisywane są lokalnie na konsoli. Dopiero przy włączeniu synchronizacji z serwerem są zapisywane na konto na stałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu jak ustawiłem automatyczne wyłączenie konsoli po 1h to przechodzi tylko w stan czuwania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi