nuke103 0 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) Siemka mam pytanie Jak można ukryć gry w których nie mamy żadnych trofeów? w moim przypadku to PLAYROOM a nie mam kamerki :) chodzi mi o to aby nie była widoczna na liście trofeów. da się tak? Edytowane 14 Grudzień 2013 przez nuke103 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Grudzień 2013 Nie. Nie da się. Nigdy się nie dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nuke103 0 Napisano 14 Grudzień 2013 A można jakoś usunąć ten Playroom? może wtedy gra z listy trofeów zniknie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) Nie, nie zniknie. Jak grę raz odpalisz to już zostaje na zawsze. Poza tym Playroom jest elementem systemu. On jest i koniec ;) Trofea i gry sprawdzaj sobei na psnprofiles.com tam można wyłączyć gry z 0% trofek ;) Edytowane 14 Grudzień 2013 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nuke103 0 Napisano 14 Grudzień 2013 chyba wyłączyć a nie włączyć? A jeszcze coś jeżeli przeprowadzę inicjalizację to usunie mi to również trofea zdobyte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Grudzień 2013 Jeżeli są zsynchronizowane z serwerem to nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 15 Grudzień 2013 http://www.examiner.com/article/jack-tretton-talks-destiny-infamous-second-son-and-uncharted-on-ps4 Jack Tretton o zbliżających się grach i planach na 2014r. Co prawda nic nowego nie powiedział, prócz nowych IP, o których więcej w następnym roku. Czekam z niecierpliwością na jakieś materiały z Uncharted. No i Destiny... Szkoda, że jeszcze tyle czasu do premiery:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Mam pytanie do uzytkownikow ktorzy teraz zakupili konsole ps4. Czy pobieracie dwie aktualizacje na swoja konsole czy tylko ta najnawsza 1.52? Czy podczas pierwszego uruchamiania trzeba pobrac dwie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony777 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Tylko 1.52 sciagalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Grudzień 2013 ok dzieki chcialem sie upewnic. Pytanko, nie ma mozliwosci logowania sie na ps3 i ps4 w tym samym czasie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Grudzień 2013 Czemu nie? Ja mam w tym momencie włączone obie konsole i na obu jestem zalogowany na swoje konto. Na Vita też, to trzy na raz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Czyli np mam ps4 a brat ps3 i mozna grac na jednym koncie? to legalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 15 Grudzień 2013 Siemka mam pytanie Jak można ukryć gry w których nie mamy żadnych trofeów? w moim przypadku to PLAYROOM a nie mam kamerki :) chodzi mi o to aby nie była widoczna na liście trofeów. da się tak? Majac vite mozesz ukrywac niewygodne trofea:) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Grudzień 2013 Majac vite mozesz ukrywac niewygodne trofea:) pozdr W PS3 już też się od jakoiegoś czasu da. Możesz ukrywać ale dla innych. Inni nie widzą tych trofeów których nie chcesz. Ty niestety nadal je widzisz, a chyba o to mu chodziło żeby on ich nie widział. Poza tym to jest temat o PS4 ;) i znalazłem tą samą opcję co w Vita tylko bardziej ukrytą. Ustawienia > PSN > Utawienia prywatności> Trofea > Nie uwzględniaj tych gier Niestety tak jak na PS Vita, to są opcje dla osób trzecich. My nadal widzimy każdą grę w którą graliśmy (nie demo) i trofea dla niej nawet jak mamy 0%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 15 Grudzień 2013 Jak wyglada sytuacja z kontem na PS3. Jak sprzedam konsole i w PS3 usune konto to moge normalnie sie zalogowac na konto w PS4? czy konto ogolnie bedzie usuniete? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 15 Grudzień 2013 Jak wyglada sytuacja z kontem na PS3. Jak sprzedam konsole i w PS3 usune konto to moge normalnie sie zalogowac na konto w PS4? czy konto ogolnie bedzie usuniete? Spokojnie możesz się zalogować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 16 Grudzień 2013 Już myślałem że mi się PS3 zepsuło... Od momentu jak przyniosłem PS4 do domu i odpaliłem, nie mogę odpalić PS3 z pada. Nawet czasami przestaje mi działać internet w poprzedniej generacji. Po wyłączeniu PS4 z prądu idzie wszystko jak należy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Grudzień 2013 Nowa konsola dziala na ps3, tak jak kryptonit na Supermana :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2013 Uwaga, Pro tip ;) Ustawcie sobie w Ustawieniach wyjścia wideo - Zakres RGB i Yc/pb/coś tam/ na PEŁNY U mnie to tak podbiło kolory i ostrość tekstur w Ghoście, że aż mnie zatkało. Nie u każdego to może działać, ale warto przetestować. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 16 Grudzień 2013 Uwaga, Pro tip ;) Ustawcie sobie w Ustawieniach wyjścia wideo - Zakres RGB i Yc/pb/coś tam/ na PEŁNY U mnie to tak podbiło kolory i ostrość tekstur w Ghoście, że aż mnie zatkało. Nie u każdego to może działać, ale warto przetestować. to te opcje są nadal w ps4? czy moderatorowi się pomyliły działy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2013 Uwaga, Pro tip ;) Ustawcie sobie w Ustawieniach wyjścia wideo - Zakres RGB i Yc/pb/coś tam/ na PEŁNY U mnie to tak podbiło kolory i ostrość tekstur w Ghoście, że aż mnie zatkało. Nie u każdego to może działać, ale warto przetestować. to te opcje są nadal w ps4? czy moderatorowi się pomyliły działy :) Widzisz, każdego dnia możesz się czegoś nauczyć ;) NA PS3 i innym TV nie widziałem różnicy, ale teraz? Masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuchh 7 Napisano 16 Grudzień 2013 Widzisz, każdego dnia możesz się czegoś nauczyć ;) NA PS3 i innym TV nie widziałem różnicy, ale teraz? Masakra. Na innych grach tez widac ta Masakre? Czy tyczy sie jedynie tej gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2013 Na innych grach tez widac ta Masakre? Czy tyczy sie jedynie tej gry ? Nie sprawdzałem, ale na logikę biorąc to też. Te opcje podbijają kolory i biel, więc ma to bezpośrednie przełożenie na grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Grudzień 2013 Czyli każda konsola ma to domyślnie wyłączone tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2013 Ma ustawione na Auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach