Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 Platynowe trofeum :platyna: Zbierz wszystkie pozostałe trofea Battlefield 4™ Niosący burzę :srebro:Zdobądź 20 000 pkt. w misji „Singapur” w kampanii Jednoosobowe zamieszki :srebro:Zdobądź 11 000 pkt. w misji „Szanghaj” w kampanii Terror w głębinach :srebro:Zdobądź 11 000 pkt. w misji „Morze Południowochińskie” w kampanii Gladiator :srebro:Zdobądź 12 000 pkt. w misji „Góry Kunlun” w kampanii Na wysokości zadania :srebro:Wykonaj wszystkie zadania w kampanii Człowiek demolka :srebro:Zdobądź 15 000 pkt. w misji „Taszgar” w kampanii Strażnik floty :srebro:Zdobądź 6000 pkt. w misji „Suez” w kampanii Pełny arsenał :zloto:Odblokuj wszystkie zadania i przedmioty do kolekcji w kampanii Ryba :braz:Ukończ kampanię na poziomie niskim Duma Dunna :srebro:Zdobądź 7000 pkt. w misji „Baku” w kampanii Sztorm nam nie straszny :braz:Ukończ misję „Singapur” w kampanii Wilki w owczej skórze :braz:Ukończ misję „Szanghaj” w kampanii Upadek Tytana :braz:Ukończ misję „Morze Południowochińskie” w kampanii Martwy przed świtem :braz:Ukończ misję „Góry Kunlun” w kampanii Kanonada o brzasku :braz:Ukończ misję „Suez” w kampanii Na haku w Baku :braz:Ukończ misję „Baku” w kampanii Przed potopem :braz:Ukończ misję „Taszgar” w kampanii Akurat mi na drodze leżało... :braz:Znajdź 6 przedmiotów do kolekcji w kampanii Rozejrzałem się od niechcenia :braz:Znajdź 9 przedmiotów do kolekcji w kampanii Solidnie przeszukałem teren :braz:Znajdź 15 przedmiotów do kolekcji w kampanii Coś tam trochę poszukałem :braz:Znajdź 12 przedmiotów do kolekcji w kampanii Zajrzałem praktycznie wszędzie :braz:Znajdź 18 przedmiotów do kolekcji w kampanii Dokładnie wszystko przeczesałem :braz:Znajdź 21 przedmiotów do kolekcji w kampanii Znalazłem zupełnie przypadkowo :braz:Znajdź 3 przedmioty do kolekcji w kampanii Wilk :srebro:Ukończ kampanię na poziomie normalnym Grabarz :srebro:Ukończ kampanię na poziomie wysokim Zwiadowca :zloto:Znajdź 28 przedmiotów do kolekcji w kampanii We właściwym miejscu :braz:Zabij 10 wrogów przy pomocy C4 w misji „Baku” w kampanii Niszczyciel :braz:Uzyskaj 10 wielobojów w misji „Szanghaj” w kampanii Krwawy ślad :braz:Uzyskaj 30 trafień w głowę w misji „Morze Południowochińskie” w kampanii Żółw bojowy :braz:Zabij 15 wrogów przy pomocy RPG w misji „Singapur” w kampanii Infiltrator :braz:Zabij 10 wrogów pod wpływem adrenaliny w misji „Taszgar” w kampanii Skazany :braz:Zabij 5 wrogów przy pomocy kosy w misji „Góry Kunlun” w kampanii Za Grabarzy :braz:Pozwól, aby Walkiria została zniszczona w kampanii Za ludzi :braz:Poświęć Irisha, aby ocalić Walkirię w kampanii Za sprawę :braz:Poświęć Hannah, aby ocalić Walkirię w kampanii Cierpliwość jest cnotą :srebro:Zobacz wszystkie 3 zakończenia kampanii Odwróć się... :braz:Zabij 5 razy z przejęciem nieśmiertelnika w grze online Wszystkie zaliczone :braz:Wygraj po jednej rundzie w każdym trybie rozgrywki Stara szkoła kaliber .45 :srebro:Zabij 45 wrogów przy pomocy pistoletu M1911 w grze online Saper :srebro:Dostarcz 5 bomb w trybie Unicestwienie Mów mi „Panie kapitanie” :zloto:Awansuj na 25. poziom Trofea z Battlefield 4™ Chińska nawałnica Pisklak :braz:Rozegraj rundę w trybie Bitwa Powietrzna Na dwóch kołach :braz:Zabij wroga przy pomocy motocykla crossowego Minikamikadze :srebro:Zabij wroga przy pomocy minidrona Śmierć z nieba :braz:Zabij wroga przy pomocy bombowca Nowe supermocarstwo :srebro:Wykonaj wszystkie zadania z Chińskiej nawałnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) te trofeum Niszczyciel :braz: Uzyskaj 10 wielobojów w misji „Szanghaj” w kampanii trzeba zrobić na jednym życiu?? Edytowane 15 Grudzień 2013 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 15 Grudzień 2013 Nie, ale gdy gra cofnie Cię do punktu kontrolnego to stracisz też wieloboje wbite od tego punktu do momentu zgonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Trofeum ,,Pełny Arsenał (odblokuj wszystkie zadania i przedmioty do kolekcji w kampanii),, - znalazłem wszystkie nieśmiertelniki, wszystkie bronie i mimo to nadal nie mam odblokowanego tego trofea (sprawdzałem czy napewno zebralem wszystkie w ekranie powtarzania misji - są wszystkie), o co kaman? Edytowane 20 Grudzień 2013 przez Wojciech1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Grudzień 2013 Blad w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 20 Grudzień 2013 Bedzie myslicie jakas latka? Bo rozumiem ze w takim wypadku nie mozna zrobic platyny z winy wydawcy gry? Tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 21 Grudzień 2013 Trofeum ,,Pełny Arsenał (odblokuj wszystkie zadania i przedmioty do kolekcji w kampanii),, - znalazłem wszystkie nieśmiertelniki, wszystkie bronie i mimo to nadal nie mam odblokowanego tego trofea (sprawdzałem czy napewno zebralem wszystkie w ekranie powtarzania misji - są wszystkie), o co kaman? chyba jescze wszystkie zakonczenia,mi wpadło jak zrobiłem 3 zakonczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) No coz sprawdze, rozumiem ze wystarczy ze odpale po prostu ostatnia misje:3 razy przejde i szybko ogarne temacik? Edytowane 21 Grudzień 2013 przez Wojciech1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) Mam mały problem. Wykonałem wszystkie trzy zakończenia kampanii i mam za nie trofea, ale nie mam ostatniego za zobaczenie wszystkich trzech zakończeń, mowa tu o "Cierpliwość jest cnotą". Wie ktoś o co chodzi? Edytowane 21 Grudzień 2013 przez axizz-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 21 Grudzień 2013 Ja mam zrobione wszystkie zadania, nie wpadło za to trofeum, wszystkie znajdzki, nie wpadło i wszystkie zakończenia nie wpadło pomimo, że na battlelogu pisze, że wszystko jest. Do tego trzeci raz usuneło mi save. Myślicie, że jest sens jeszcze raz przechodzić na łatwym i wszystko wpadnie? Co za drażniąca gra (wersja PS4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 21 Grudzień 2013 A w wersjach na inne konsole jest lepiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) nie wiem, nie mam. Czytałem, że na różnych platwormach z różnymi problemami się borykają Edytowane 22 Grudzień 2013 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 22 Grudzień 2013 No to lipa, bo się nastawiałem na platynkę. Eh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 22 Grudzień 2013 Też się nastawiłem, szczególnie, że jest wiele prostsza niż w BF3. Jeszcze raz spróbuje singla jak nie da rady odłożę płytkę i będę czekał aż załatają multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 22 Grudzień 2013 Mi też wywaliło zapis z gry i niestety, jak tak się stanie to grę trzeba od nowa przechodzić, żeby wpadło za wszystkie zadanie i tak samo z powtarzaniem ostatniej misji 3 razy pomimo, że wcześniejsze 2 zakończenia mi wpadły - najlepiej róbcie sobie backup save'ów na pena co misję i można grać spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek_PL 3 Napisano 24 Grudzień 2013 Panowie kto pomoże dostarczyć 5 bomb w bf4 na ps4? brakuje mi tylko tego do platyny a samemu zdobyć bardzo ciężko, jak coś to dodawać ID: TheShadowBart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 27 Grudzień 2013 No, panowie zostało mi trofeum za 25 zabić m1911. Czy polecacie jakiś sposób na najszybsze odblokowania broni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Grudzień 2013 Deatchmatch i bieganie tylko z pistoletem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 27 Grudzień 2013 No to jest właśnie ten problem. zanim nabije te punkty tym pistoletem to osiwieje. Przez całą runde potrafię nikogo nim nie zabić (chodzę z Rex) już i tak mi tragicznie Ratio spadło przez te trofeum z bombami :) no nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuras456 0 Napisano 27 Grudzień 2013 (edytowane) No nie gadaj, ja wczoraj w moment te punkty nabiłem i już mam odblokowany m1911. Grałem na dominacji z M9, czasami G18 i wpadało po ok. 30 killi na rundkę, tylko nie zapomnij wziąć boosta do PD. Co prawda mi też kill/death ratio spadło z 2.51 do 2.42, ale co tam. Brakuje mi tylko pucharka za podłożenie 5 bomb, wie ktoś może na jakiej mapie najszybciej można to zrobić? Edytowane 27 Grudzień 2013 przez zuras456 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 27 Grudzień 2013 No ale Ty jesteś pro a ja zwykły laik co więcej ma zgonów niż zabić i muszę kombinować :) poważnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 27 Grudzień 2013 no zagram chętnie :) zapraszam i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabliq 3 Napisano 28 Grudzień 2013 Co do znalezienia wszystkich broni i nieśmiertelników to zauważyłem małą nieprawidłowość. Pomimo, że mam wszędzie wszystko znalezione i odblokowane to w czasie przechodzenia kampanii jak podejdę do skrzyni z bronią i chcę sobie wybrać broń to mam jeszcze 3 bronie "wyszarzone", nie mogę ich wybrać pomimo, że "niby" mam wszystkie znalezione i odblokowane... i tutaj podejrzewam akurat u mnie leży problem. Sprawdźcie jak u siebie macie, czy jak w czasie kampanii podejdziecie do skrzyni to macie możliwość wybrania każdej broni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabliq 3 Napisano 6 Styczeń 2014 Poszukuję chętnego/chętnych do zrobienia trofea saper. Podłożenie z detonacja pięciu bomb na unicestwieniu. Do startu meczu wystarczą 4 osoby... Jak cos to dodać mnie do friendlisty i zrobimy ustawkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Styczeń 2014 Rozumiem, ze te bronie ktore sie zbiera trzeba po kazdym zabitym zebrac aby wpadlo trfeum do kolekcji? Troche kicha.. ale wole zapytac i sie upewnic, wy pewnie wiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach