haobao_PRO 639 Napisano 3 Kwiecień 2014 Dziś wbiłem platynkę :P Praktycznie bez większego trudu :) Jak macie jakieś pytania bądź wątpliwości co do trofków to piszcie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stix 4 Napisano 23 Czerwiec 2014 WitamMam problem i licze na wasza pomoc. Zrobilem blad i odpaliłem BF4 najpierw na ps4, pograłem dosłownie 5 min w multi, a potem zaczalem grac na ps3. Na ps3 zaszedłem już dość daleko, platyna wbita i pytanie brzmi - jak teraz przenieść statystyki z ps3 na ps4. Żadne okienko 'czy przenieść statystyki' przy odpalaniu gry na ps4 mi się nie pojawia. Bardzo mi się nie uśmiecha poświęcać znow 40h żeby powbijać wszystko na ps4. Pomozcie proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Czerwiec 2014 Co to jest 40h w takim bf... Niestety ale nic już nie zrobisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciepek96 0 Napisano 31 Lipiec 2014 Mam trochę głupie pytanie ale wolę się upewnić , czy trofeum saper trzeba zrobić w trakcie jednego meczu czy np. mogę raz przenieść jedną bombę na mecz itd. ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 31 Lipiec 2014 Możesz "na raty" przenieść :) Nie trzeba w jednym meczu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 9 Październik 2014 Moze znajda sie jeszcze 3 osoby ktorym brakuje trofeum za podkladanie bomb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Październik 2014 Moge sie poświęcić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Na razie z randomami probuje, mam nadzieje ze sie uda to nie bede musial truc dupy i mozna pograc normalnie i sie udalo, pierwszy raz udalo mi sie dogadac z randomami i do tego nie polakami by cos zdzialac.. Edytowane 9 Październik 2014 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WKS_PL 4 Napisano 29 Grudzień 2014 Jak zrobić trofeum z ostatecznej rozgrywki ,chodzi mi o zabicie wroga soplem jest to ukryte trofeum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 29 Grudzień 2014 Na mapie operacja zamieć na punkcie C są sople przy budynkach które odrywasz i zabijasz kogoś jak nożem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WKS_PL 4 Napisano 31 Grudzień 2014 Dzięki ,wszystkie trofea zrobione, zostały mi jeszcze tylko trofea gdzie trzeba ukończyć zadania no i oczywiście zdobycie czterech blach i łuku widmo ,co jest jak narazie nieosiągalne nawet z tym poradnikiem http://imgur.com/a/sX93D... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilseger 0 Napisano 12 Marzec 2015 (edytowane) szukam trzech ludzi do zrobienia kilku pucharków i zadań:Pucharki:SaperDostarcz 5 bomb w trybie UnicestwienieRyzykowny numerZabij wroga z flagą, samemu niosąc flagę w PFLZawał Zabij wroga, doprowadzając do zawalenia sufitu na mapie Operacja Metro Muchołap Zabij wroga przy pomocy miny plotNa zimnoZabij wroga przy pomocy soplaTwój Tytan jest gotowyZabij wroga, włączając silniki tytanaZadania:Poczta lotnicza - przetransportuj śmigłowcem żołnierza z flagą aby zrobił przejęciePrzypalony - zabij wroga płonącą ropą Zniszcz pojazd przy pomocy robota saperskiegoSam chętnie pomogę z innymi pucharami i zadaniami, niektóre z w/w łatwo samemu na serwerach zrobić jednak zbyt dużo nieudanych prób i nerwów mnie to kosztuje PSN id evilseger chętni pisać w grze albo na pw Edytowane 12 Marzec 2015 przez evilseger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 13 Lipiec 2015 Czy trofik: "Dostarcz 5 bomb w trybie Unicestwienie" Znaczy tylko podłożyć bombe, czy musi wybuchnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldek 0 Napisano 14 Styczeń 2016 Czy trofik: "Dostarcz 5 bomb w trybie Unicestwienie" Znaczy tylko podłożyć bombe, czy musi wybuchnąć? Musi wybuchnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 14 Styczeń 2016 Dzięki. Już dawno wbity. Dla osób które chcą go zrobić szybko niech znajdą serwer z małą ilością graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach