marcinos9 0 Napisano 13 Luty 2014 (edytowane) exp a gdzie to sie ustawia? teraz latalem troche z pistoletem na dm druzynowym kilka zabilem osob no i pkt dalej na dole stoja do odblokowania kolejnej broni ; / Edytowane 13 Luty 2014 przez marcinos9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Luty 2014 Options, a pozniej kwadrat i tam wybierasz. Ogolnie po okolo 100 h normalnej gry, wszystkie pistolety bedziesz miał odblokowane :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 13 Luty 2014 Aby dostać trofeum za punkty to trzeba je zrobić podczas normalnej kampanii czy można na "powtórce". Pytam bo wybrałem łatwy poziom zrobiłem ponad 11k punktów i nie wpadło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Luty 2014 mozesz wracac, na latwym zaliczalem wszystko. panowie mam pytanko z tym wygraj na kazdym trybie rozgrywki. otoz wygralem i nic mi nie dodalo ; / trofeum nie wpadlo. w fladze i powietrznej bitwie pisze mi ze nie mam cos tam.. podejrzewam ze chodzi o china rising.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Luty 2014 Jestes pewien ze wygrales w kazdym trybie? Moze tdm i sdm ci sie pomylily? Bitwy powietrznej do tego trofeum nie potrzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Luty 2014 Baaaa, sprawdzałem kolego battleloga i sa tam wszystkie 7 mapek które sa podane i mam je wygrane, czyli nie wiem o co teraz chodzi z tym;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Luty 2014 Mapek? Chodzi o tryby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 16 Luty 2014 Tzn tryby przepraszam za wprowadzenie w błąd. Tylko nie mam nitwy powietrznej no i flagi bo nie mam aktualnej zawartości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 16 Luty 2014 Sprawdź jeszcze raz czy masz po baretce za każdy tryb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WojnaRR94 1 Napisano 16 Luty 2014 Jeżeli to wam pomoże to jak chcecie zdobyć pistolet M1911 to używajcie zwiększonego expa to przyspieszy zdobycie tego pistoletu. A u mnie platynka wbita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 16 Luty 2014 Jeżeli to wam pomoże to jak chcecie zdobyć pistolet M1911 to używajcie zwiększonego expa to przyspieszy zdobycie tego pistoletu. A u mnie platynka wbita. parę postów wyżej to pisałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 17 Luty 2014 został tylko pistolecik i platynka leci. mam juz 4 odblokowany, ale gdzie dokladnie jest ten exp? sorry za pytanie ale nie moge tego znalezc.. ;D tylko dodatki dodaje do pistoletow..; p prosze o mala rozpiske, bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Luty 2014 na battlelogu masz w zakładce odblokowania=>uzbrojenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Alternatywnie: Główne menu -> Mój Żołnierz -> Postępy Żołnierza -> Broń. Ogólnie jest to najbardziej wkurzające trofeum i zarazem najtrudniejsze do zdobycia. Nie wspominając co się dzieje z kill ratio... Zdarza mi się kończyć deadmatch ze statami 2/10... koszmar. Jeszcze chwila i odblokuję G18, oby było lepiej. Edytowane 17 Luty 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) @UP Ja miałem i 0:20 co tam ratio został tylko pistolecik i platynka leci. mam juz 4 odblokowany, ale gdzie dokladnie jest ten exp? sorry za pytanie ale nie moge tego znalezc.. ;D tylko dodatki dodaje do pistoletow..; p prosze o mala rozpiske, bede wdzieczny EXP dodajesz gdy w dowolnym momencie gry online wciśniesz na padzie options -> i kwadrat Edytowane 17 Luty 2014 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 18 Luty 2014 Moje ulubione trofeum :D został tylko pistolecik i platynka leci. mam juz 4 odblokowany, ale gdzie dokladnie jest ten exp? sorry za pytanie ale nie moge tego znalezc.. ;D tylko dodatki dodaje do pistoletow..; p prosze o mala rozpiske, bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 19 Luty 2014 Kto chętny na trofeum Saper :srebro: - Dostarcz 5 bomb w trybie Unicestwienie ? Sam w życiu tego nie zrobię:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 20 Luty 2014 ost trofeum, ranga 25. mam 11. na jakim trybie najlepiej grac aby szybko xp wpadalo?? ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Luty 2014 Marcin, Twoje posty zaczynają mnie naprawdę irytować... Za chwilę zaczniesz zadawać pytania jak odpalić grę z napędu. Ogarnij się i weź pograj i sam oceń gdzie leci najwięcej punktów, gdzie jest najlepsza zabawa z grania. Kto chętny na trofeum Saper :srebro: - Dostarcz 5 bomb w trybie Unicestwienie ? Sam w życiu tego nie zrobię A masz dodatek jakiś?Bo można to łatwo i szybko zrobić na mapach z dodatku, gdzie praktycznie nikt nie gra. Wystarczy poczekać na te kilka osób, a potem szybki run po bombę i podłożyć. Bez problemu to ogarniesz, możesz nawet próbować na podstawowych mapach i pustych serwerach, ale te się mimo wszystko zapełniają bardzo szybko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 20 Luty 2014 Patricko udało się! :) Troszkę się namęczyłem, ale czego nie robi się dla platyny :D Dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) W sklepie można pobrać dodatek, który odblokowuje wszystkie bronie krótkie, a ja się tak męczyłem.. Mimo wszystko platynka zaliczona :) Edytowane 21 Luty 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 5 Marzec 2014 (edytowane) Hej ja mam problem z trofeum "Niszczyciel"...Już wszystko ok. Edytowane 5 Marzec 2014 przez sirslavko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 13 Marzec 2014 Mam pytamie odnosnie trofeow wilk i grabarz, trzeba przechodzic cala gre na wybranych poziomach czy tylko ostatnia misje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 14 Marzec 2014 O_o całą grę na trudnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 14 Marzec 2014 (edytowane) I jak to zrobie to wpadnie odrazu wilk grabarz arsenal i na wydokosci zadania? Wszystkie przedmioty juz znalazlem na latwym Edit Wszystko wpadlo, zostalo tylko pobiegac troche z pistoletem i bedzie pierwsza platyna :) Edytowane 14 Marzec 2014 przez MatSzo92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach