Fredi_Bobik 12 Napisano 27 Luty 2015 Warto jeszcze inwestować w BF na ps4 dla multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) Myślę, że tak, ludzi multum, gra ma być jeszcze jakiś czas wspierana więc jeśli podoba Ci się gra to bierz. Edytowane 27 Luty 2015 przez fryz 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nannacara 3 Napisano 27 Luty 2015 Warto jeszcze inwestować w BF na ps4 dla multi? Na twoim miejscu kupiłbym podstawkę. Nie bierz premium. Używaną podstawkę na allegro można już kupić za 85 zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) Na twoim miejscu kupiłbym podstawkę. Nie bierz premium. Używaną podstawkę na allegro można już kupić za 85 zł. a na psstore jest promo : gra + premium za 111 zł. Edytowane 27 Luty 2015 przez okoni 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dedzior228 0 Napisano 2 Marzec 2015 Jakby ktoś był chętny do wspólnej gry to dodajcie: DeDziOr1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Szukam osób do robienia zadań z DLC. Edytowane 20 Marzec 2015 przez wolly89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 23 Marzec 2015 Cześć, znowu się przypomnę, jeśli ktoś ma ochotę pograć to zapraszam do dodania mnie do listy znajomych. Ostatnio częściej gram rush niż conquest. Pzdr! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 4 Kwiecień 2015 witam Czy jest możliwość gry jeden na jednego w battlefield 4 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Kwiecień 2015 normalnie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 4 Kwiecień 2015 Tak wiem ale gdy się zorganizuje jakąś imprezę czy coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek882 8 Napisano 12 Kwiecień 2015 Szukam ludzi do grania w BF4 Wymagany headset Mój Psn: Jarek8821 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 12 Kwiecień 2015 HC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek882 8 Napisano 12 Kwiecień 2015 HC? Normal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 12 Kwiecień 2015 Wiecie moze gdzie najczesciej jest ta mala skrzyneczka z niesmiertelnikiem do odblokowania luku? Moze jest ktos chetny do pomocy w szukaniu?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 24 Kwiecień 2015 chętny na BF4 multi, mam premium, lat 24. nick: marusiek91_PL Pisac jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarno719 2 Napisano 14 Maj 2015 Właśnie przesiadłem się na ps4 i szukam towarzyszy broni. Najlepiej z hs. Psn: Jarno719 Lat: 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1982sce 4 Napisano 16 Maj 2015 Hej mam problem z premium do wczoraj wszytko było ok a dzisiaj jak chce zagrać np na operacji metro wchodzi mi tam gdzie się pobiera DLC tak jakbym miał ściągnać i zainstalować np. Drugą Ofensywę ale wyświetla mi na tym że mam zainstalowane wszystkie możliwe dodatki i nie wiem o co kaman wiecie coś może na ten temat czy tylko u mnie sie to dzieje ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 16 Maj 2015 Jak ktoś chce zagrać to zapraszać : Portable49 , posiadam headset . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 16 Maj 2015 Portable,a czy my ostatnio nie graliśmy razem? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 23 Maj 2015 Niedawno zakupiłem PS4, również chętnie pogram :) Headset: TAK Wiek: 24 PSN ID: MarekINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenadine 12 Napisano 30 Maj 2015 Ktoś coś dzisiaj gra ?;) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 31 Maj 2015 (edytowane) Jeżeli ktoś miałby ochotę pograć na Polskim serwerze to zapraszam na: Polski Serwer Good Maps Tryb:Podbój czasami na start mistrz broni 64 Graczy Dużo Locker'a,Fabryki,Transmisji i Szanghaju Edytowane 31 Maj 2015 przez PLasgoogle 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 7 Czerwiec 2015 Hej mam problem z premium do wczoraj wszytko było ok a dzisiaj jak chce zagrać np na operacji metro wchodzi mi tam gdzie się pobiera DLC tak jakbym miał ściągnać i zainstalować np. Drugą Ofensywę ale wyświetla mi na tym że mam zainstalowane wszystkie możliwe dodatki i nie wiem o co kaman wiecie coś może na ten temat czy tylko u mnie sie to dzieje ;/Ja też tak mam i nie mam pojęcia o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assassyn22 0 Napisano 16 Lipiec 2015 (edytowane) Siema szukam ludzi do grania w bf4 na ps4. W serii jestem doświadczony -kilkaset godzin w BF3 i BC2....Tyle że na pc,postanowiłem przejść na konsole z racji większej liczby graczy na konsolach. BF4 na ps4 mam 26 lvl ale to nie znaczy o moim ogólnym skillu bo-W 4 na pc również mam 25 lvl co daje nam łącznie 51 lvl,wszystkie mapki z podstawki znam dobrze + te z dodatku z mapami bf3. KD obecnie to 1.21 wiec całkiem całkiem jak na świeżego gracza na konsoli- Szukam człowieka/ludzi/klanu/plutonu do grania,oczywiście +18. Jeśli znacie jakiś fajny pluton/klan na ps4 to piszcie. Jeśli chodzi o HS to mogę grać na skypie lub team speaku,mikro do konsoli mi padło i nowe planuje zakupić do końca mięsiąca. pozdrawiam :) Nick Assassyn22 Edytowane 16 Lipiec 2015 przez Assassyn22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Lipiec 2015 ... BF4 na ps4 mam 26 lvl ale to nie znaczy o moim ogólnym skillu bo-W 4 na pc również mam 25 lvl co daje nam łącznie 51 lvl... co daje nam tyle co nic:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach