momanx 22 Napisano 26 Grudzień 2013 Panowie znikły mi savy jak przed tym się uchronić ?? Ja po każdym zakończeniu singla , zgrywałem save na pendrive . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 26 Grudzień 2013 Ja po każdym zakończeniu singla , zgrywałem save na pendrive . a jak to robisz możesz powiedzieć krok po kroku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 26 Grudzień 2013 można też do chmury wżucić, po co odrazu na pendriv'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lindworm 7 Napisano 26 Grudzień 2013 Mi nie przywraca zapisanego stanu gry, mimo wysłania save'a do chmury. Nie wiem czy inni użytkownicy mają podobny problem? Z tego co wyczytałem w necie to następna łata ma naprawić ten błąd. Wić z przejściem singla się wstrzymuje wystarczą na razie 3 podejścia i brak możliwości kontynuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 27 Grudzień 2013 Czy ma jakieś znaczenia gdzie uderzy się w czołg przeciwnika z głównego działka, jak to miało miejsce w BF3? Ostatnio próbowałem uderzyć w lukę między ruchomą częścią czołgu a podstawą i naliczyło mi punktów uderzenia coś koło 70. Jednak tylko raz tak mi się udało i nie wiem czy ktoś rzucił c4 na czołg czy są w pancerzu czołga słabsze elementy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Grudzień 2013 Najlepiej w dupsko.Dzis na Kurorcie znowu wyginało mnie jak po dobrych kwasach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Grudzień 2013 Wyginało, tzn.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Grudzień 2013 Jeden krok do przodu a trzy do tyłu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 27 Grudzień 2013 Prawda,ja tez tylko gram na serwerach europejskich i mam to samo,moja postac sie cofa i lata po mapie.Serwery hostowane z kambodzy daja o sobie znac Po drugie ten share jest tak zyebany,ze to glowa mala i pewnie problem wystepuje tylko w BF4. Przed patchem nie bylo dzwieku z pliku nagranego,teraz to mnie ch..strzela.Ostatnio pilota tego malego choppera zabilem z snajpy,no mowie kuhwa drugiego takiego fuksa nie bede mial,Naciskam share i oczywiscie wchodzi do tego zrypanego menu. Przez te glupie menu moga mniec juz 8 razy zabic,bo to wolne jak w ps3 Z ciekawosci pozniej odpalam pliki share i jest ikonka tego momentu share i wybieram plik i dupa,ten syf nagrywa jakies rundy z dupy :shok: Zabilem typa na paracelach,i taka jest ikona a nagralo 3 mapy wczesniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Grudzień 2013 Mam identycznie to samo :laugh:nagrane jakieś filmiki z przed tygodnia :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Grudzień 2013 Takie masakryczne lagi mam tylko na Kurorcie co do share to jeszcze z tego nie korzystałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nigriventer 0 Napisano 27 Grudzień 2013 sama jakość nagranych filmików też nie powala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rave 9 Napisano 27 Grudzień 2013 Moim zdaniem jakość filmów nagrywanych przez przycisk SHARE jest bardzo dobra, na YT idealna, mało artefaktów itp. Szkoda tylko, że żeby faktycznie wrzucić film na YT trzeba wgrać go na Facebooka, pobrać z Facebooka i dopiero wtedy zrobić upload na YouTube. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dionizos 1 Napisano 27 Grudzień 2013 Warto kupić dodatek ? Do multi ofc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 27 Grudzień 2013 Czy warto kupić Battlefielda 4 za te 200 zł ? Czy nie lepiej za taką kasę kupić sobie kilka gierek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Grudzień 2013 Na ps4 "kilku" gierek na plytach nie kupisz za to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Grudzień 2013 (edytowane) Warto kupić dodatek ? Do multi ofc.Warto za 29.99zlCzy warto kupić Battlefielda 4 za te 200 zł ? Czy nie lepiej za taką kasę kupić sobie kilka gierek?Warto.......Mała wskazówka dla początkujących szturmowcow. Grałem non stop AK12 i chyba wszystko tam odblokowalem potem zmienilem na sar21 i z samym kalimatorem mam średnio kilka zabić więcej. Sry za offtop ale temat dla początkujących jest zamknięty pewnie z jakiś bardzo ważnych powodów... ;) Edytowane 27 Grudzień 2013 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 27 Grudzień 2013 Ace 52 CQB najlepsza broń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 27 Grudzień 2013 Czy warto kupić Battlefielda 4 za te 200 zł ? Czy nie lepiej za taką kasę kupić sobie kilka gierek? Za te 200zł chyba nie chodzi Ci o wersje z PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 27 Grudzień 2013 (edytowane) Witam,mam pytanie związane z Premium,ponieważ od kilku dni noszę się z zakupem. 1)Czy jezeli bym aktywowal Premium na konsoli Playstation 3 na moim koncie to miałbym mozliwosc aktywacji Premium na tym samym koncie na konsoli Playstation 4?(czy fakt że już gram na PS4 coś zmienia?/Czy Premium z PS3 zostanie?) Edit.Bym zapomniał.W związku z zamieszaniem w świecie Battlefield'a 4,zawieszanie prac na DLC itp. chciałbym się zapytać kiedy będzie DLC z mapkami z Battlefield 3?(Second Assault/Drugie Uderzenie) Edytowane 27 Grudzień 2013 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 27 Grudzień 2013 1 Tak. Konto i subskrybcja ps+ jest jedno platforma nie ma znaczenia. 2. Poki co tylko xbox one ma owy dodatek i nie wiadomo kiedy sie pojawi na innych platformach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 27 Grudzień 2013 Wg gry-online w styczniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Grudzień 2013 1 Tak. Konto i subskrybcja ps+ jest jedno platforma nie ma znaczenia. Ale on pytał o to, że jak kupisz i aktywujesz Premiuma na PS3 z BF3, to czy potem można go przenieść do BF4 na PS4, a tego chyba nie można zrobić, bo pod BF4 i PS4 trzeba kupić osobny Premium. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi, bo też się nad tym zastanawiam od dłuższego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 28 Grudzień 2013 Ale on pytał o to, że jak kupisz i aktywujesz Premiuma na PS3 z BF3, to czy potem można go przenieść do BF4 na PS4, a tego chyba nie można zrobić, bo pod BF4 i PS4 trzeba kupić osobny Premium. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi, bo też się nad tym zastanawiam od dłuższego czasu. Odpowiedz dalej brzmi tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 28 Grudzień 2013 Jak tak? Premium z BF3 na PS3 można później przenieść na tym koncie na Ps4 dla BF4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach