Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Działa Wam dodatek China Rising ? Wklepałem kod, pobrałem dodatek, a gdy próbuję odpalić mapę z CR, to przekierowuje mnie do sklepu... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa Wam dodatek China Rising ? Wklepałem kod, pobrałem dodatek, a gdy próbuję odpalić mapę z CR, to przekierowuje mnie do sklepu... 

Jak pobierałeś w tle to zrestartuj gre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ma wyjść patch który umozliwi korzystanie z bezprzewodowych headsetów?Nie wiem czemu ale tez z zestawu mi nie działa. Chyba że nie umiem go podłączyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku po wklepaniu kodu pobierasz klucz  który zajmuje około 2Mb, a potem w sklepie możesz pobrać mapki które zajmują coś koło 2GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ma wyjść patch który umozliwi korzystanie z bezprzewodowych headsetów?Nie wiem czemu ale tez z zestawu mi nie działa. Chyba że nie umiem go podłączyć...

To raczej kwestia Firmware Sony a nie samego BF'a. Co do gry to pojazdy naziemne po części już wymaksowałem natomiast latające są u mnie niegrywalne, przez trzęsącą się kamerę i skaczący celownik zaraz jak siądę za sterami.

Edytowane przez Valchall
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. A ja sie pytam, kiedy w koncu będzie można zagrać na ps4 w trybie hardkor na oficjalnych serwerach???! Bo na szybkiej grze jest tylko normal. Poza tym szkoda, ze dice jeszcze na to nie wpadło , żeby udostępnić tryb hardkor w szybkiej grze, jak to było za czasów bc2.

Edytowane przez todei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hardcore jest dla hardcoreowców, trzeba samemu hardcorowo wybrać :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hardkor i hardkor... Kto w to gra?

Ja gram i cieszy mnie ta opcja.A swoją drogą juz ktoś o to pytał-czy nie wydaje Wam się,że miedzy rpg a innymi  wyrzutniami siła niszczenia jest taka sama lub bardzo zbliżona,podobnie ma się to z pociskami ppanc i odłamkowymi,granatami "mini" i resztą?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

choć gram na ps3 i technikiem jeszcze jakoś nie poszalałem, też to zauważyłem .zresztą trochę osłabili technika w porównaniu do bf3 . rpgiem w bf3 można było czołg rozwalić na dwa, trzy strzały. teraz z czego bym nie strzelał robi damage 20-25%.

@down

mówisz o tej ręcznej wyrzutni MBT LAW?

ona jest na pewno zbugowana bo gdzie bym nie strzelał zawsze zabiera tyle samo.

Edytowane przez okoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

choć gram na ps3 i technikiem jeszcze jakoś nie poszalałem, też to zauważyłem .zresztą trochę osłabili technika w porównaniu do bf3 . rpgiem w bf3 można było czołg rozwalić na dwa, trzy strzały. teraz z czego bym nie strzelał robi damage 20-25%.

RPG wycelowany w tył robi 50-55% DMG więc 2 sztuki i po czołgu. Niestety w pozostałe 3 strefy tylko wspomniane 20-25% :sad: mogli dać na boki 33-40%).

Błąd jest chyba z LAV bo tam wszędzie jest taki sam dmg.

Edytowane przez zyggi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto mi powie jakim cudem ja po 90h grania mam 47 lvl a inni po 36h mają 50 :laugh: chyba ciągle mają exp 200% :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łatwo to sprawdzić wchodząc na ich zakładkę "pakiety bojowe" na battlelogu. ja na ponad sto godzin grania dostałem tylko jedną dwusetkę, a pamiętam gościa ode mnie z plutonu ,co na 60 godzin grania miał już trzy dwu setki. taki urok losowania, szóstkę w totka też nie mogę trafić mimo że gram co najmniej raz w miesiącu od ponad piętnastu lat ;)

zresztą , ważne też jakie tryby się gra . bo jeśli tylko podboje to punkty lecą wolno. a przy tdm, dm czy dominacji kille wpadają szybciutko to i punkty dają szybki awans. :)

Edytowane przez okoni
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba z 90 h przegrałem i nie pamiętam abym miał 200% ewentualnie w czasie grania piję 40% ale to zamiast powodować wzrost rangi to ją zatrzymuje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie jakie zadam było wałkowane pewnie milion razy ale proszę o odpowiedz- zamierzam zakupić b4 wersje na ps3 żeby było taniej i tu moje pytanie...ta aukcja jest ok http://allegro.pl/battlefield-4-pl-ps3-kod-ps4-polecam-i3847862716.html ?? i jak z tymi kodami?? w opisie jest wzmianka o jakieś zniżce....ogólnie jak się ma sprawa z dodatkami i premium ...wszystko jest ok na ps4??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od poczatku ani razu nie uzylem tych 25, 50, 100 i 200 % :d

Jak można użyć te premie z pakietów?

Edytowane przez madkaktus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#UP W prawym dolnym rogu masz tylko jaka premia jest aktywowana. Żeby aktywować premię należy wcisnąć options i dalej kwadrat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#UP W prawym dolnym rogu masz tylko jaka premia jest aktywowana. Żeby aktywować premię należy wcisnąć options i dalej kwadrat.

Niekoniecznie musi to byc kwadrat wystarczy options i strzalka w prawo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu widzę zadania do odblokowania broni. Nie wiem czy musiałem po prostu osiągnąć jakiś poziom czy oni to najnormalniej w świecie naprawili. Zaczęło mi to działać wczoraj tak po 22 jak grałem sobie dominację. Kilka walk nic a tu nagle jest. No to szybko odblokowałem L85A2 i MTAR-21. Ale nie minęła godzina jak znowu pokazywał mi zadania do odblokowania L85 :)

A doczytałem, trzeba osiągnąć rangę 10, dlatego dopiero zaczęło działać ;)

Edytowane przez sirslavko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi zadaniami jest generalnie coś nie tak. Bo MTAR-21 już odblokowałem dawno temu już nabiłem nim ponad tysiąc kili jeśli nie więcej a na spisie zadań nadal jest do odblokowania.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że chociaż jak się wchodzi na battleloga przez PC to tam widać co jest zrobione a co nie. Wiadomo że jak odblokowaliśmy jakąś broń to dziwne żeby nie zauważyć :) Ale jak się o dłuższej przerwie wróci to może powstać mały zamęt. A pytanko mam czy zapis gry z PS3 będzie działał na PS4? Miałem tam zrobione prawie wszystkie trofiki singlowe a tutaj jest goło i wesoło. 

Edytowane przez sirslavko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi