okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 Ale Wy macie ładniejszą grafikę i 64 osoby. No i 60 fps. Chcesz się policytować kto ma gorzej? ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Styczeń 2014 Widzę, że leje się żółć i hejt... Co prawda nie grałem jeszcze, ale czytałem listę zmian i za cholerę nie potrafię zrozumieć, dlaczego ten patch znowu ważył około 600mb... Przecież niewiele więcej ważyło DLC... Rozumiem, jakby wprowadzili jakieś rewolucyjne zmiany, itd., ale tak naprawdę nie zmieniono prawie, że nic. Czyżby znowu nam podrzucili już jakieś pliki z kolejnych DLC czy Bóg wie co tam jeszcze? Zresztą, nie chce mi się tu wietrzyć spisków, bo i tak jesteśmy już ruchani w zady. Nie zrozumcie mnie źle, bardzo lubię BF'a, do tego stopnia, że rozważam Premium. Ale z niego chyba zrezygnuję, bo zdecydowanie bardziej wolę te $$$ zainwestować w DriveCluba. W każdym razie nie trawię EA za to co robi, że z jednej strony stara się nas udobruchać, a z drugiej ukazuje się jako najgorsza firma (po raz kolejny). Ale to już dyskusja na inny temat... Wylałem żółć i ja...wracamy do rzeczywistości....która jest szara...jak BF :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) Jakie niewiele wiecej wazylo DLC? 3.8GB vs 600MB nie robi zadnej roznicy?;) no chyba ze mowimy o wersji na ps3 ale wtedy dlc wychodzi 2x tyle co patch. Jakies 1.2GB poprawcie mnie jak sie myle. A patche beda raczej coraz wieksze bo cos mi sie widzi ze kazdy nowy patch musi byc kompilowany z wlaczeniem poprzednich poprawek. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez vasyndrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 15 Styczeń 2014 Przede wszystkim przestało "szarpać za koszulę" na Mekongu i w Kurorcie, więc za to duży plus, na Kurorcie nie miałem klatkowania przy zawaleniu budynku, też plus. W niektórych spotkaniach z przeciwnikiem po wymianie ognia zgon, a przeciwnik ma 0% - no ale co mi to za różnica, że ma 1% czy 0% - był o kilka ms lepszy i tyle...od przedostatniego patcha miałem crasha 2 razy tylko, więc imo to już zostało poprawione. Generalnie tendencja jest dobra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 15 Styczeń 2014 Panowie, wyjasnijcie mi czy patch ma jakis wplyw na Premie % w grze? Jeszcze w Poniedzialek mialem ich od ..uja (100%, 50%, 25%) a wczoraj wlaczam gre i nie mam zadnej! wtf?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Styczeń 2014 U mnie premie nie działają, ale nie da się ich aktywowac a jak wyjdę z menu pauzy to znikają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 15 Styczeń 2014 A u mnie premie działają. Wczoraj wieczorem niechcący włączyłem sobie 200% (chciałem mniejszą ale za szybko nacisnąłem) i działało jak zawsze. I też kilka razy goście z 0% mnie zabili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 15 Styczeń 2014 Jeśli chodzi o wielkość patchy no to przecież dostajecie w paczkach pliki do podmiany na konsolach, całe gotowe pliki, a nie sam patch zawierający tylko zmiany, czyli jesli grzebali coś w pliku co ma 200MB (nawet zmienili 1 bajt tam) to dostajesz cały plik nowy 200MB w paczce patcha, a nie zmieniony 1 bajt. I takich plików kilka i sie robi 600 MB. To jest uproszczenie, bo nie wiem czy kilka czy kilkanaście takich po 20MB. Proste jak budowa cepa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 15 Styczeń 2014 Mnie najbardziej wku***** takie coś . http://www.youtube.com/watch?v=vX0n0tXgKkc Gość grać nie umie, biega jak debil po mamie, celownik x4 na SARze bodajże, strzela w helikopter z pistoletu, w łódż z granatnika i marudzi na grę że netcode zepsuty, ze to, ze tamto...a grac nie umie kompletnie. Ogolnie ma poczucie humoru dobre ale jak mnie takie cos irytuje to szok... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 15 Styczeń 2014 Celownik 3.5, 4 na Sarze jest spoko, całkiem fajnie się tym gra, nie wiem o co ci chodzi z tym. Jak nie kolimator to od razu noob? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 15 Styczeń 2014 A ja nie rozumiem dlaczego gość z zamkiem dwutaktowym jest noobem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 15 Styczeń 2014 Po cichu też liczylem, że dodadzą możliwość zmiany kontroli na te z bf3 (szczególnie przyciki L1/R1) niestety lipa i w tym względzie. Path wydali aby wydac bo większych zmian nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Styczeń 2014 Bf3 latali tylko jak dlc wychodzily. Ale czy to dobry znak. Kiedy gra jest ciagle latana.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 15 Styczeń 2014 Panowie wiecie czy można gdzies kupic sam kod do nawalnicy bez wpłacania kasy na psn ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Styczeń 2014 Szukaj na alegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 15 Styczeń 2014 Mieliście to ?? http://www.pssite.com/news-30473-nowy_easter_egg_w_battlefield_4_jest_doprawdy_wybuchowy_.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 15 Styczeń 2014 (edytowane) Po cichu też liczylem, że dodadzą możliwość zmiany kontroli na te z bf3 (szczególnie przyciki L1/R1) niestety lipa i w tym względzie. Path wydali aby wydac bo większych zmian nie widać patCH Edytowane 15 Styczeń 2014 przez YouTookMyCookie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 16 Styczeń 2014 Mnie najbardziej wku***** takie coś . Gość grać nie umie, biega jak debil po mamie, celownik x4 na SARze bodajże, strzela w helikopter z pistoletu, w łódż z granatnika i marudzi na grę że netcode zepsuty, ze to, ze tamto...a grac nie umie kompletnie. Ogolnie ma poczucie humoru dobre ale jak mnie takie cos irytuje to szok... Ja gram RFB i stosuje celownik mechaniczny to też jestem noob?P.s. Każdy gra jak umie/chce.. Co nie zmienia faktu, że netcode jest spierd***ny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 16 Styczeń 2014 P.s. Każdy gra jak umie/chce.. Co nie zmienia faktu, że netcode jest spierd***ny Nic dodać nic ująć. Ta gra nigdy nie powinna zostać wypuszczona na takim etapie jak jest teraz. Narzekałem ostro na BF3 swego czasu ale BF4 dopiero pokazuje w jakim stanie EA może wypuścić grę. W tym roku dość fajnie wygląda nowy CoD i nie chodzi mi o grafę tylko całokształt, więc póki co zrobię sobie przerwę od BF'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Więc proponuję nie grać zamiast marudzić. A jak już kupiłeś to zawsze możesz skorzystać z "niezgodności towaru z umową". Normalny człowiek tak się zachowuje zamiast żalić się na forach bo to istna żenada jest. Na YT to samo, oglądasz gamplaye polaków to wiecznie narzekanie na netcode na to i tamto, na wszystko, żygać się chce. Oglądasz takiego matimio, jackfragsa, levelcampa, anderzela to nie słyszysz tego wcale, grają i się cieszą z gry, ewentualnie kiedyś o tym wpomnieli i to tyle. A tu wieczne narzekanie, na jeden wielki żyg się zbiera jak was się czyta i słucha. Na każdej stronie pierdolenie i narzekanie, nie grać i tyle albo żądać zwrotu kasy, proste jak drut. Edytowane 16 Styczeń 2014 przez cinkibolek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 16 Styczeń 2014 a mi się podoba... nie jestem pro jesli chodzi o strzelanki, nie mam więcej zabójstw niż zgonów online, gram dla frajdy od czasu do czasu i po 2h online podoba mi się ta gierka na tym poziomie na jakim jest (gram dopiero od ostatniego patcha)... jedyne co mnie wkur... to jak po 5h kampani wyłaczyłem na noc gierkę i następnego dnia save'a szlag wziął i trzeba zaczynać od nowa... przyznam że pierwszy raz miałem taki wypadek w gierce:/ jesli chodzi o grafikę to jak tak wygląda gierka "na start" nowej konsoli to nie martwię się o jakość grafiki jak się już PS4 ułoży na rynku trochę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 16 Styczeń 2014 Więc proponuję nie grać zamiast marudzić. A jak już kupiłeś to zawsze możesz skorzystać z "niezgodności towaru z umową". Normalny człowiek tak się zachowuje zamiast żalić się na forach bo to istna żenada jest. Na YT to samo, oglądasz gamplaye polaków to wiecznie narzekanie na netcode na to i tamto, na wszystko, żygać się chce. Oglądasz takiego matimio, jackfragsa, levelcampa, anderzela to nie słyszysz tego wcale, grają i się cieszą z gry, ewentualnie kiedyś o tym wpomnieli i to tyle. A tu wieczne narzekanie, na jeden wielki żyg się zbiera jak was się czyta i słucha. Na każdej stronie pierdolenie i narzekanie, nie grać i tyle albo żądać zwrotu kasy, proste jak drut. Cienki--tu chodzi o to,że dostajesz tytuł pełen baboli i niedoróbek-grasz,zaciskasz zęby i czekasz z nadzieją na pierwszy "pacz",który wwidoczny sposób pokaże starania firmy o poprawę jakości swojego produktu. I nagle jest!!!!!!--ściągasz i co...? Ja pierd...,co oni poprawili bo ja kurteczka niczego nowego tu nie widzę!!!!!! Gram w tą serię od lat i wiem z jakimi problemami borykał się np BF3.Cóż,zaciskam zęby,gram dalej i czekam na kolejnego "pacza" przez duże P :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Cienki, widzisz, wszystko zależy w jakim miejscu człowiek siedzi. pamiętam twoje posty w dziale bf3 , tam też się trochę na grę nastękałeś, a teraz walisz rady jakbyś ze szczeniakami gadał. niestety ludzie tak mają , ze skrajności w skrajność. tobie to nie przeszkadza, innym tak. ty traktujesz to jako lajt , przegrasz czy wygrasz , tobie to zwisa. inni grają ambitniej , prowadzą turnieje, zawody, jakieś klany czy turnieje. ich to wszystko wk**wia że gra jest tak marnie przygotowana. pewnie jesteś graczem lekko średnim i życie turniejowe cię nie interesuje, pewnie nawet bawiąc się tą grą nie zauważasz jak mocno i gdzie jest zrypana . wiec powiem ci że właśnie przez te pieprzone niedoróbki ludzie na razie odpuścili jakiekolwiek potyczki zespołowe. i mam do ciebie prośbę , nie wal tekstów typu : normalny człowiek to , normalny człowiek tamto . mesjaszem nie jesteś , kanonów i standardów nie ustalasz. to prawda ,zbędny offtop męczy . tylko pamiętaj że za chwilę ty na forum napiszesz posta który będzie dla ciebie ważną sprawą ,a ktoś ci odpisze żebyś pierdołami tematu nie zaśmiecał. Edytowane 16 Styczeń 2014 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glaca26 14 Napisano 16 Styczeń 2014 Do wczoraj czytalem Wasze posty w tym temacie z pewnym zaskoczniem, bo u mnie lagów nie doświadczyłem, nie zdarzały mi się również akcje "zabił mnie gość z 0 HP"... ale po patchu - pierwsza gra - zabija mnie gość, którego pozbawiłem wszystkich HP, a za kilka minut ginę zastrzelony ze snajperki i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że kula przeszła przez czołg, za którym się chowałem :shok: Mimo to gra mi się naprawdę nieźle, choć czasem można dostać szału. Ale może to dlatego, że nie jestem wyjadaczem, a raczej - nazwijmy to - graczem starszego pokolenia :) PS> Z racji pierwszego posta - witam wszystkich serdecznie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Na Dominacji 0% życia to normalka. Na mecz mam minimum 2 takie przypadki. Co jest w tym wszystkim najlepsze, gdy ktoś dobije takiego gościa otrzymuję asystę w wysokości max 60pkt.Sam jeszcze nie miałem zerowego stanu, jedynki owszem, ale zero? Czemu nie mam takiego farta tylko ginę #Cienkibolek-grałeś w ogóle w bf4? Nie, to po co się wypowiadasz? Edytowane 16 Styczeń 2014 przez Naruto_Uzumaki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach