Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Co panowie lepiej wstawić potrójny laser czy zielony? W ogóle jest różnica?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o zachowanie broni, żadna.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie używam wcale laserów,moim zdaniem powodują one tylko to ,że widać Cię z dalsze odległości,ale może się mylę,niech lepsi się wypowiedzą

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio latam z tlumikiem, zebym nie byl widoczny na minimapie. Laser mam usuniety zyby nie zdradzał mojej pozycji

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też biegam z tłumikiem, ale cholerstwo strasznie skraca zasięg broni . No ale wiadomo, coś za coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 28.01.2014 o 16:33, kakaroto napisał:

Potrojny to taki dzialajacy na psychikę. Takim "predatorem" jestes :p

Haha jak wrzucisz potrójny to gasisz światła i klekoczesz do słuchawki jak predator i robi się cisza na serwerze
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla broni powyzej 700 rpm tłumik dzwieku, dla wolniejszych cieżka. laserka nie uzywam zazwyczaj wole scope x2 lub dodatkowy mechaniczny [; 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jakiś czas zaglądam do tematu, na fora plutonów i sprawdzam czy ta gra jest już grywalna bo na razie sobie ją odpuściłem by nie szargać sobie nerwów. Korci niesamowicie by wrócić :)

Mam takie marzenie bym w Second Assault pograł już komfortowo.  :whistling:

Tak poza tym wiadomo już coś na temat wsparcia dla plutonów, prywatne serwery itp. ? Jakby nie patrzał do momentu gdy tego nie uruchomią nie mają dodatkowego źródełka z kasą :) To właśnie dzięki plutonom granie w BF3 trzymało mnie aż do końca  :thumbsup:

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm.. Bug czy tak ma być? Kille z Shorty 12g zalicza do strzelb a nie pistolów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej bym sie ucieszył, gdyby do handgunów zaliczało, no ale można i tak ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie do trofeum mu trzeba, a wiesz obrzyn to zbytnio skilla nie wymaga. Kosi równo:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 30.01.2014 o 02:29, Naruto_Uzumaki napisał:

Pewnie do trofeum mu trzeba, a wiesz obrzyn to zbytnio skilla nie wymaga. Kosi równo:D

Raczej zadanie bo jak dobrze pamiętam do tamtego  trofeum trzeba kosić z M1911. 

Ale zmieniając temat na luty zapowiedziany jest rewolucyjny path, ponoć poprawiali netcode. Sam jestem ciekawe co się zmieni. Dodatkowo dostaniemy codziennie brązowy a w weekendy srebrny battlepack i każdy weekend z double xp. To chyba w ramach przeprosin za bugi.

Nie pozostaje nic innego jak czekać.

Edytowane przez Valchall

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj nowy pacz wychodzi. Sciagał już ktoś, co zmienili?

ps jeżeli ktoś moze to niech wstawi zmiany tutaj. Nie moge wejsc na strony bo mi proxy firmowe blokuje ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 30.01.2014 o 12:08, api napisał:

dzisiaj nowy pacz wychodzi. Sciagał już ktoś, co zmienili?

ps jeżeli ktoś moze to niech wstawi zmiany tutaj. Nie moge wejsc na strony bo mi proxy firmowe blokuje ;/

Dzisiaj chyba tylko PC i XBONE 

na oficjalnym forum nie podali listy zmian do PS4

tutaj masz zmiany do XBOXA, pewnie bedą podobne:

Jan 30 Xbox One Game Update Notes 

DMR Balance Tweaks 

- Increased the damage of all DMRs across all ranges. Specifically, damage has been increased at long ranges to allow three-hit kills against unarmored opponents. Additionally, reduced the penalty to accuracy for sustained DMR fire, allowing more rapid follow up shots in combat. The amount of the damage increase varies from weapon to weapon, according to its intended range, rate of fire, and damage. We will continue to monitor the effectiveness of DMRs in combat, and determine if additional action is needed to make DMRs a viable mid to long range weapon. 

Other items 

-Greatly reduced the risk of crosshairs disappearing, which would also result in hit markers disappearing 

-Added a headshot icon on the killcard. This should help identify instances where players are correctly killed by one shot 

-Fixed an issue in Squad Deathmatch where the “Win/Lose” text was overlapping 

-Fixed an issue with players using an exploit for the SOFLAM 

-Fixed an issue with players using an exploit for the MAV 

-Fixed the gameplay code to properly track the FOV (Field of View) changes in the options menu 

-Fixed an issue where chat would break when entering "false" or "true" in the chat window 

-Fixed an out-of-helicopter glitch in Air Superiority where players could spawn on the ground and play as infantry 

-Fixed the misaligned crosshairs on the T90 MBT 

-Added setting to tweak joystick dead zone 

-Various minor crash fixes

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu jakieś bzdury robią a to na czym najbardziej zależy graczom zlewają eh.. co do serwerów to pewnie bedą dostępne gdzieś od czerwca tak jak to było w BF3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 30.01.2014 o 14:26, neuro napisał:

Znowu jakieś bzdury robią a to na czym najbardziej zależy graczom zlewają eh.. co do serwerów to pewnie bedą dostępne gdzieś od czerwca tak jak to było w BF3.

No niestety brak konkretnych zmian. Jedynie fajnie że wzmocnili DMR, bo te bronie wg mnie strasznie słabe są. Chociaż w BF3 też ciężko się grało tymi broniami nie licząc SKS który był świetny. Być może było to też spowodowane działaniem przygwożdżenia.

PS. Dodali znacznik, że ktoś nas ubił headshotem. Co jest IMO na plus.

Edytowane przez Valchall

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak bylo zero tak jest nadal. wczoraj na 4 dominacje 3 razy asysta 100. 

Jedyny plus to helka szturmowa, jest bardziej stabilna i  nie rozwala sie po jednym hicie. Rakietki tez wzmocnili, takze mozna konkurowac ze zwiadowczymi jak ktos ogarnia latanie ;] 

ED: 

DMR Balance Tweaks 
-Increased the damage of all DMRs across all ranges. Specifically, damage has been increased at long ranges to allow three-hit kills against unarmored opponents. Additionally, reduced the penalty to accuracy for sustained DMR fire, allowing more rapid follow up shots in combat. The amount of the damage increase varies from weapon to weapon, according to its intended range, rate of fire, and damage. We will continue to monitor the effectiveness of DMRs in combat, and determine if additional action is needed to make DMRs a viable mid to long range weapon. 

Other items 
-Significantly reduced the duration of the black screen when spawning in, and fixed the issue with players getting killed before being in-game 
-Greatly reduced the risk of crosshairs disappearing, which would also result in hit markers disappearing 
-Added a headshot icon on the killcard. This should help identify instances where players are correctly killed by one shot 
-Fixed an issue in Squad Deathmatch where the “Win/Lose” text was overlapping 
-Fixed an issue with players using an exploit for the SOFLAM 
-Fixed an issue with players using an exploit for the MAV 
-Fixed the gameplay code to properly track the FOV (Field of View) changes in the options menu 
-Fixed an issue where chat would break when entering "false" or "true" in the chat window 
-Fixed an out-of-helicopter glitch in Air Superiority where players could spawn on the ground and play as infantry 
-Fixed the misaligned crosshairs on the T90 MBT 
-Added setting to tweak joystick dead zone 
-Various minor crash fixes

Edytowane przez freesssbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie popierdółki to powinni naprawiać wtedy gdy nie byłoby co już poprawiać...,jest tyle bardziej istotnych baboli w grze,że dodawanie znacznika heda to bzdura i kpina,dodatkowo mam wrażenie,że ten hed to nie zawsze jest strzał w łepetynę,bo jak wytłumaczyć to gdy koleś rozpierdzielił mnie z czołgu kiedy ja też byłem w czołgu?

Dodam,że głowy nie wystawiłem z wieżyczki...

Wydaje mi się,że naprawianie tej gry zaczynają od dupy strony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku rundach zmiany imo na plus.

Dodali nawet zadania do nowego dodatku. Ciekawe kiedy wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak odbieracie zmniejszenie ikonek pojawiających się po zespotowaniu przeciwnika(nad jego głową),ponieważ jeżeli ktoś dajmy na to siedzi na kanapie w jakiejś odległości od tv to może mieć problem z ich dostrzeżeniem.Denerwuje mnie to,że lista zmian to kpina,na każdej platformie (PC,PS4,XBOne) kopiuj wklej,z taką różnicą,że na PC dodali jakieś "Mandle" i myślę że po wyjściu aktualizacji na PS3/X360 będzie podobnie,jeżeli chodzi o "listę zmian".I wszyscy widzimy,że istotnej części zauważonych przez nas zmian nie ma na liście to na co komu publikowanie takich list?

Edytowane przez PLasgoogle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi