Adriann 19 Napisano 1 Styczeń 2014 Działa Wam dodatek China Rising ? Wklepałem kod, pobrałem dodatek, a gdy próbuję odpalić mapę z CR, to przekierowuje mnie do sklepu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 1 Styczeń 2014 Działa Wam dodatek China Rising ? Wklepałem kod, pobrałem dodatek, a gdy próbuję odpalić mapę z CR, to przekierowuje mnie do sklepu... Jak pobierałeś w tle to zrestartuj gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 1 Styczeń 2014 Kiedy ma wyjść patch który umozliwi korzystanie z bezprzewodowych headsetów?Nie wiem czemu ale tez z zestawu mi nie działa. Chyba że nie umiem go podłączyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Styczeń 2014 Działa Wam dodatek China Rising ? Wklepałem kod, pobrałem dodatek, a gdy próbuję odpalić mapę z CR, to przekierowuje mnie do sklepu... Na początku po wklepaniu kodu pobierasz klucz który zajmuje około 2Mb, a potem w sklepie możesz pobrać mapki które zajmują coś koło 2GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) Kiedy ma wyjść patch który umozliwi korzystanie z bezprzewodowych headsetów?Nie wiem czemu ale tez z zestawu mi nie działa. Chyba że nie umiem go podłączyć... To raczej kwestia Firmware Sony a nie samego BF'a. Co do gry to pojazdy naziemne po części już wymaksowałem natomiast latające są u mnie niegrywalne, przez trzęsącą się kamerę i skaczący celownik zaraz jak siądę za sterami. Edytowane 1 Styczeń 2014 przez Valchall 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
todei 0 Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) Witam. A ja sie pytam, kiedy w koncu będzie można zagrać na ps4 w trybie hardkor na oficjalnych serwerach???! Bo na szybkiej grze jest tylko normal. Poza tym szkoda, ze dice jeszcze na to nie wpadło , żeby udostępnić tryb hardkor w szybkiej grze, jak to było za czasów bc2. Edytowane 1 Styczeń 2014 przez todei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Styczeń 2014 Hardkor i hardkor... Kto w to gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Styczeń 2014 Hardcore jest dla hardcoreowców, trzeba samemu hardcorowo wybrać :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 2 Styczeń 2014 Hardkor i hardkor... Kto w to gra? Ja gram i cieszy mnie ta opcja.A swoją drogą juz ktoś o to pytał-czy nie wydaje Wam się,że miedzy rpg a innymi wyrzutniami siła niszczenia jest taka sama lub bardzo zbliżona,podobnie ma się to z pociskami ppanc i odłamkowymi,granatami "mini" i resztą? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 2 Styczeń 2014 (edytowane) choć gram na ps3 i technikiem jeszcze jakoś nie poszalałem, też to zauważyłem .zresztą trochę osłabili technika w porównaniu do bf3 . rpgiem w bf3 można było czołg rozwalić na dwa, trzy strzały. teraz z czego bym nie strzelał robi damage 20-25%. @down mówisz o tej ręcznej wyrzutni MBT LAW? ona jest na pewno zbugowana bo gdzie bym nie strzelał zawsze zabiera tyle samo. Edytowane 2 Styczeń 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 2 Styczeń 2014 (edytowane) choć gram na ps3 i technikiem jeszcze jakoś nie poszalałem, też to zauważyłem .zresztą trochę osłabili technika w porównaniu do bf3 . rpgiem w bf3 można było czołg rozwalić na dwa, trzy strzały. teraz z czego bym nie strzelał robi damage 20-25%. RPG wycelowany w tył robi 50-55% DMG więc 2 sztuki i po czołgu. Niestety w pozostałe 3 strefy tylko wspomniane 20-25% mogli dać na boki 33-40%). Błąd jest chyba z LAV bo tam wszędzie jest taki sam dmg. Edytowane 2 Styczeń 2014 przez zyggi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 2 Styczeń 2014 Kto mi powie jakim cudem ja po 90h grania mam 47 lvl a inni po 36h mają 50 :laugh: chyba ciągle mają exp 200% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 2 Styczeń 2014 (edytowane) łatwo to sprawdzić wchodząc na ich zakładkę "pakiety bojowe" na battlelogu. ja na ponad sto godzin grania dostałem tylko jedną dwusetkę, a pamiętam gościa ode mnie z plutonu ,co na 60 godzin grania miał już trzy dwu setki. taki urok losowania, szóstkę w totka też nie mogę trafić mimo że gram co najmniej raz w miesiącu od ponad piętnastu lat ;) zresztą , ważne też jakie tryby się gra . bo jeśli tylko podboje to punkty lecą wolno. a przy tdm, dm czy dominacji kille wpadają szybciutko to i punkty dają szybki awans. :) Edytowane 2 Styczeń 2014 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 2 Styczeń 2014 ja chyba z 90 h przegrałem i nie pamiętam abym miał 200% ewentualnie w czasie grania piję 40% ale to zamiast powodować wzrost rangi to ją zatrzymuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Styczeń 2014 Ja od poczatku ani razu nie uzylem tych 25, 50, 100 i 200 % :d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 2 Styczeń 2014 pytanie jakie zadam było wałkowane pewnie milion razy ale proszę o odpowiedz- zamierzam zakupić b4 wersje na ps3 żeby było taniej i tu moje pytanie...ta aukcja jest ok http://allegro.pl/battlefield-4-pl-ps3-kod-ps4-polecam-i3847862716.html ?? i jak z tymi kodami?? w opisie jest wzmianka o jakieś zniżce....ogólnie jak się ma sprawa z dodatkami i premium ...wszystko jest ok na ps4?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Styczeń 2014 Wydaje sie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 2 Styczeń 2014 (edytowane) Ja od poczatku ani razu nie uzylem tych 25, 50, 100 i 200 % :d Jak można użyć te premie z pakietów? Edytowane 2 Styczeń 2014 przez madkaktus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Styczeń 2014 W czasie gry wciskasz options i w prawym dolnym rogu masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 2 Styczeń 2014 #UP W prawym dolnym rogu masz tylko jaka premia jest aktywowana. Żeby aktywować premię należy wcisnąć options i dalej kwadrat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Styczeń 2014 Calkiem mozliwe. Jak zaznaczylem, ani razu tego nie uzylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 2 Styczeń 2014 #UP W prawym dolnym rogu masz tylko jaka premia jest aktywowana. Żeby aktywować premię należy wcisnąć options i dalej kwadrat. Niekoniecznie musi to byc kwadrat wystarczy options i strzalka w prawo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 4 Styczeń 2014 (edytowane) W końcu widzę zadania do odblokowania broni. Nie wiem czy musiałem po prostu osiągnąć jakiś poziom czy oni to najnormalniej w świecie naprawili. Zaczęło mi to działać wczoraj tak po 22 jak grałem sobie dominację. Kilka walk nic a tu nagle jest. No to szybko odblokowałem L85A2 i MTAR-21. Ale nie minęła godzina jak znowu pokazywał mi zadania do odblokowania L85 :) A doczytałem, trzeba osiągnąć rangę 10, dlatego dopiero zaczęło działać ;) Edytowane 4 Styczeń 2014 przez sirslavko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 4 Styczeń 2014 Z tymi zadaniami jest generalnie coś nie tak. Bo MTAR-21 już odblokowałem dawno temu już nabiłem nim ponad tysiąc kili jeśli nie więcej a na spisie zadań nadal jest do odblokowania.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 4 Styczeń 2014 (edytowane) Dobrze że chociaż jak się wchodzi na battleloga przez PC to tam widać co jest zrobione a co nie. Wiadomo że jak odblokowaliśmy jakąś broń to dziwne żeby nie zauważyć :) Ale jak się o dłuższej przerwie wróci to może powstać mały zamęt. A pytanko mam czy zapis gry z PS3 będzie działał na PS4? Miałem tam zrobione prawie wszystkie trofiki singlowe a tutaj jest goło i wesoło. Edytowane 4 Styczeń 2014 przez sirslavko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach