Valchall 141 Napisano 14 Luty 2014 kupowanie bfa dla singla lol tylko bad company 1 mial zaqjebisty singiel ! tylko multi w dzisiejszych czasach. chyba, ze skyrim, LoU, GTA Beznadziejny wpis, płacimy za produkt kompletny a nie wersję beta. Co do singla to nie jest zajebisty ale aby wbić taką platynę trzeba go ukończyć. Więc nie wiem co niektórzy mają taką polewkę, jak nie kupowałem BF4 dla singla ale chciałem go ukończyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 14 Luty 2014 A w jakich godzinach te super serwery EA działają w miarę ok?Bo od wczoraj za każdym razem jak wbijam czy to serwer europejski czy ze wschodniego wybrzeża USA to rzuca mną po tej mapie jakby tornado szalało, a tu świeci słońce i jest prawie bezwietrznie :)Chyba ze mi się coś pomyliło i wybrałem serwer hardcore, stąd takie szaleństwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 14 Luty 2014 W multi też można postrzelać, więc w czym problem? Ale można go nie lubić bo się chociażby zbyt często ginie tak przynajmniej tłumaczył mi znajomy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 15 Luty 2014 (edytowane) Do usunięcia, tematy pomyliłem. Edytowane 15 Luty 2014 przez lukaszek79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Luty 2014 na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Luty 2014 propo gry snajperem. można nim grać "agresywnie" http://www.ps3site.pl/forum/topic/79746-screenshotyvideo/?p=963116 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 15 Luty 2014 Problem w singlu. Jestem w misji z zaporą - jest tam taki moment gdzie biegając po rusztowaniach trzeba wskoczyć na drabinę nad przepaścią. Ile razy bym nie próbował to po skoku chłopek nie łapie się szczebelków tylko leci na pysk w dół i gnie. Nie pomaga żadne wciskanie przycisków, po prostu slizgam się w dół po drabinie i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Luty 2014 (edytowane) propo gry snajperem. można nim grać "agresywnie" http://www.ps3site.pl/forum/topic/79746-screenshotyvideo/?p=963116 oj można... Ale początki nie SA łatwe. Snajper to najbardziej skillowa postać w bf4. Orientuje się ktoś jaka mapa/tryb jest dobra na długi dystans? Mój najdalszy headshot 303m przydaloby się to conajmiej podwoić... Edytowane 15 Luty 2014 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 15 Luty 2014 Jest 2xp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Luty 2014 Jest już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 15 Luty 2014 We wtorek razem z SA mają być własne serwery ponoć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 15 Luty 2014 Ale chyba tylko premium tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 15 Luty 2014 We wtorek razem z SA mają być własne serwery ponoć Świetna wiadomość! Oby nie fake ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Luty 2014 Ale chyba tylko premium tak? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 15 Luty 2014 #UP, nie rozumiem. Sugerujesz że do zakupu własnego serwera będzie potrzebny premium? NIe wydaje mnie się;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 15 Luty 2014 (edytowane) #UP, nie rozumiem. Sugerujesz że do zakupu własnego serwera będzie potrzebny premium? NIe wydaje mnie się ;) Raczej chodziło mu o to że SA bdz we wtorek dla premium Edytowane 15 Luty 2014 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 15 Luty 2014 (edytowane) Jedyny minus tych serwerów to to ze będą w pakietach, czy coś takiego. NIe będzie sie dało grać podboju i dominacji na jednym slocie. P.S. DICE, czemu nie nalicza mi dubble XP?! Edytowane 15 Luty 2014 przez Naruto_Uzumaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Luty 2014 Jedyny minus tych serwerów to to ze będą w pakietach, czy coś takiego. NIe będzie sie dało grać podboju i dominacji na jednym slocie. P.S. DICE, czemu nie nalicza mi dubble XP?! A masz premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 16 Luty 2014 P.S. DICE, czemu nie nalicza mi dubble XP?! Stary...,zwracasz na takie drobiazgi uwagę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 16 Luty 2014 mam maly problem, otoz chcialem dzisiaj sobie wybrac misje w kampanii i o dziwo nic nie ma ;/ gre musze jechac od poczatku.. zniknely mi save itp; p oooo dlaczego??? jak to moge przywrocic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Luty 2014 Nie możesz, to jest BF4 od geniuszy z DICE i mistrzów marketingu EA :P Dopóki nie wydadzą patcha to singla radzę nie ruszać. Chyba, że ktoś ma duże zapasy nerwosoliku, to wtedy śmiało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 16 Luty 2014 mam maly problem, otoz chcialem dzisiaj sobie wybrac misje w kampanii i o dziwo nic nie ma ;/ gre musze jechac od poczatku.. zniknely mi save itp; p oooo dlaczego??? jak to moge przywrocic? 2 razy na ps3 mi zjadło sejwy oraz 2 razy na ps4,ale platynę wbiłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Luty 2014 Witam, zastanawiam się nad kupnem BFa. Przeglądam oferty na allegro i widzę tylko podstawową wersję. Pamiętam, że na PS3 BF był także w wersji premium. Na 4-kę nie ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Luty 2014 Będzie...jak wydadzą wszystkie dodatki :P Czyli pewnie za rok dopiero minimum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 16 Luty 2014 Witam, zastanawiam się nad kupnem BFa. Przeglądam oferty na allegro i widzę tylko podstawową wersję. Pamiętam, że na PS3 BF był także w wersji premium. Na 4-kę nie ma? Wersja premium ukazala sie dopiero po jakims roku od premiery BF3. Jesli ma sie ukazac taka wersja BF4 to stanie sie to pewnie w pozniejszym terminie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach