snosch 446 Napisano 5 Czerwiec 2014 2 najlepsze teksty: You got your guard D O double G. ;) Pour out a little liquor to your sentry gun ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 6 Czerwiec 2014 Ktoś wie kiedy dodadzą ostatnie DLC do trybów gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 22 Czerwiec 2014 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to jest z tym DLC Devastation ? Zakupiłem je na premierę i od tamtej pory żeby w niego grać muszę wejść w osobną zakładkę, ale gra toczy się tylko na mapach z tego DLC. Dlaczego ani razu nie zagram na mapach z dlc grając w zwykłą dominację na hc ? Chciałbym żeby mapy mieszały mi się z tymi z pierwszego DLC i standardowymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 22 Czerwiec 2014 Trzeba czekać aż wrzucą je do komory losującej ale coś dlugo to nie następuje. Wiem jest to irytujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 22 Czerwiec 2014 Ile osób gra w Ghosts na PS4 w godzinach wieczornych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 23 Czerwiec 2014 około 45 tysięcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 25 Czerwiec 2014 Raczej 28-34 tys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 26 Czerwiec 2014 kupilem ten glos spikera - snoop dogg, pokazuje ze zainstalowane ale jak go wlaczyc w grze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 26 Czerwiec 2014 W opcjach customizacji - tam gdzie zmieniasz ciuchy... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 3 Lipiec 2014 Jest już DLC Invasion w PS STORE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Lipiec 2014 Jest... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 3 Lipiec 2014 Hejka czy w call of duty można grać co-op na jedej konsoli? chodzi mi o misje, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Lipiec 2014 Czy miewaliście spadek klatek w multi ? Czasem mi giera szarpie online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 10 Lipiec 2014 Zdarza się czasami... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bva_PS 15 Napisano 11 Lipiec 2014 U mnie często. Jest wątek o tym tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronar 17 Napisano 22 Sierpień 2014 Kupiłem dzisiaj grę i w związku z brakiem polskich napisów byłem gotowy na odesłanie jej do LEM'a. Na ultimie zauważyłem jednak komentarz z kwietnia tego roku: "Call of Duty Ghosts---dostał Patcha przy odpaleniu sćiąga nam się plik który Polonizuję nam grę.nie ma problemu żeby wysyłać paragon do producenta.odpalamy grę i gramy w wersję Polską . Pozdrawiam" Czy ktoś może to potwierdzić ? Mam niby ostatniego patcha ale polskiej wersji jak nie było tak nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Sierpień 2014 I nie będzie. Reklamuj w LEM'ie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bva_PS 15 Napisano 23 Sierpień 2014 Ja reklamowalem w LEM grudniu wysyłając maila i dostałem kod do ściągnięcia pelnej polskiej wersji z PS Store... Do tej wersji płyta jest niepotrzebna w napedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 26 Sierpień 2014 Panowie pisałem do Lem i już nie wysyłają kodów tylko trzeba wysła©ć grę do nich a mianowicie nie wiem na jaki adres może ktoś mi pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 26 Sierpień 2014 Napisz do LEM'u chłopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 26 Sierpień 2014 W dniu 26.08.2014 o 16:18, CzarnuchYO napisał: Napisz do LEM'u chłopiepisalem chłopie czytaj uważnie co pisze prosiłem o adres dokładny a nie wiem,jaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 26 Sierpień 2014 W dniu 26.08.2014 o 16:18, CzarnuchYO napisał: Napisz do LEM'u chłopieNapisałeś do nich na jaki masz adres wysłać, a oni nawet ci na to nie odpisali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 26 Sierpień 2014 Tak właśnie napisali jak pisalem na temat gry z pomocą co mam zrobic opisali ze kodów juz nie wysyłają tylko trzeba grę do nich wyslac na ich adres a adres napisali ze znajduje sie w stopce a nic nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 26 Sierpień 2014 Ja nie mogę, co za koleś... http://www.lem.com.pl/kontakt.php Epicko trudne do znalezienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magik-thc 3 Napisano 4 Wrzesień 2014 Wgrałem ten nowy dodatek nemesis ale w grze go nie widac - nie idzie wybrac tych nowych map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach