Bryzyt 3 Napisano 4 Wrzesień 2014 Dobrze, że napisałeś. Całkiem zapomniałem o pobraniu nowego dlc. W trybach gry będzie gdzieś za miesiąc. Powinien być mieszany tryb gry albo dodadzą go wieczorem. Tak to się dzieje zazwyczaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magik-thc 3 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Już działa wszystko, musiałem wgra c jeszcze raz wersje oznaczoną literka [p] Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez magik-thc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silesiano 0 Napisano 6 Wrzesień 2014 Witam. Mam pewien uciążliwy problem, mianowicie wyskakujący w czasie gry błąd "Imagefile4 error". Jest to straszliwie irytujące. Czy ktoś ma/miał podobny problem i czy istnieje jakieś rozwiązanie go? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 11 Wrzesień 2014 Wywala mnie z multi. Jest napisane: Utracone połączenie z hostem.. Od rana już dobre 6 razy. Też tak macie?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Wrzesień 2014 Wywala mnie z multi. Jest napisane: Utracone połączenie z hostem.. Od rana już dobre 6 razy. Też tak macie?:Nic takiego nie zauważyłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 11 Wrzesień 2014 To mnie teraz zmartwiłeś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Wrzesień 2014 To mnie teraz zmartwiłeś Może masz szczęście i łączysz się z jakimiś hostami KSA ;) A z Twoim połączeniem / providerem jest wszystko ok? Tylko w tej grze Cię wywala? Możesz spróbować sobie ustawić jakieś inne DNS'y - to też często pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 11 Wrzesień 2014 Dzięki za pomoc. Z DNS'ami to u mnie ciężko. Nie potrafie ich ustawić. Reset reutera pomógł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 26 Październik 2014 Niestety im blizej premiery AW , ta gra staje sie niegrywalna. System matchmakingu jest zrypany laczy mnie z hiszpanami, lagi sa beznadziejne, czeste zrywanie polaczenia. I tak kazdego roku im blizej nastepnego kotleta tym mniej grywalna aktualna wersja gry. Tylko dedyki moga uratowac rozgrywke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorx84 0 Napisano 11 Grudzień 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie języka w grze. Jaki język jest w menu. Czytałem opinie gry w sklepie ultima.pl ze gra jest po angielsku ale potem ściągnie się pacht który doda język polski?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 11 Grudzień 2014 O ile pamiętam menu gry w wersji pudełkowej było w języku angielskim, natomiast po zgłoszeniu problemu dystrybutor wysyłał maila z kodem na elektroniczną wersję gry, a ta już była w języku polskim. Jak ma się sytuacja obecnie niestety nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorx84 0 Napisano 11 Grudzień 2014 Ok rozumiem. Może wiesz ile teraz graczy jest online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 11 Grudzień 2014 Wszyscy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorx84 0 Napisano 11 Grudzień 2014 No tak nie sprecyzowałem. Ile osób średnio gra online w call of duty ghosts na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 11 Grudzień 2014 A to przepraszam, trochę inaczej odebrałem Twoje pytanie. Niestety w Ghosts nie gram już od dłuższego czasu, może ktoś inny Ci odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasza92 4 Napisano 12 Grudzień 2014 No tak nie sprecyzowałem. Ile osób średnio gra online w call of duty ghosts na ps4 Wieczorami gra średnio około 10 tysięcy osób. W dzień gdzies 3-4 tysiące, ale to zależy też od pory dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Styczeń 2015 Siema. Jak z pl w ghoscie? Słyszałem ze jakies cyrku byly kiedys? Yo prawda? Kupilem ghosta od kolesia i powiedział ze po polsku miał, jak bede mial plyte to sprawdze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bva_PS 15 Napisano 21 Styczeń 2015 PL w Ghostach jest jako tłumaczenie/napisy, ale były na początku pudełka niby z PL, ale płyta była EN. Wtedy wysylalo się paragon do dystrybutora i dostawales kod PSN do sciągnięcia polskiej wersji w w. Elektronicznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakom 0 Napisano 24 Luty 2015 Pytanko, wersja gold edition posiada 4 DLC do coda ghost? Juz raczej firma nowego dlc nie bedzie wypuszczała? Tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 27 Luty 2015 Rowniez podczepiam sie pod pytanie. Gold edition zawiera wszystkie DLC do gry? Devastation itp? Tam gdzie mozna wbić trofea? Osobne rubryki na psn. Bede wdzieczny za odp kogoś kto sie zna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 6 Styczeń 2016 Poszukuje 2 osób do gry na multi w cod. Miłe widziany headset, sesyjki wieczorem. Pomoc w zdobywaniu trofeów, ktoś gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 9 Styczeń 2016 Nikt juz nie gra w ghosta? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vic3roj 3 Napisano 10 Październik 2016 (edytowane) Właśnie mam do was takie pytanie, idzie jeszcze znaleźć jakiś meczyk w multi? Jakoś AW bardzo mnie nie przekonało a popykał bym sobie w gierkę która nie kosztuje za wiele Edytowane 10 Październik 2016 przez Vic3roj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 10 Październik 2016 Pewnie ze idzie. Ludzie jeszcze w to grają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 2 Listopad 2017 po północy będą pierwsze gameplaye z singla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach