strusiu44 9 Posted April 2, 2014 4 kwietnia w ps store mają pojawić sie kolejne micro dodatki - oby nie było tak jak z rotacja map że nie ma ich do dzis ;) Share this post Link to post Share on other sites
baku83 511 Posted April 3, 2014 Witam. Panowie warto kupić COD Ghost na PS4? Grałem w CODy od 4 do Black Ops długie godziny, ale znudzony tematem zaprzestałem grac w następne odsłony. Jako odskocznia od BFa można pograć dłużej nie nudząc się? Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted April 3, 2014 Pewnie,że warto. Grałeś już w COD'a więc wiesz w czym tkwi urok tej gry :-) Tak na marginesie, są już nowe mapy w trybach gry :-) Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 3, 2014 Dobrze przeczytałem są już mapy w normalnych trybach ? Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted April 3, 2014 Tak. Trzeba ściągnąć tylko patcha. Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 3, 2014 Teraz jestem w pracy jak będę w domu to ovykam. Ile waży ten patch i co wnosi jeszcze proc rotacji map i czy dodali nowa broń ? Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted April 3, 2014 Prawie 1800 MB. Jest nowa muzyka w menu, nowe tło, naszywka, kamuflaż... Nie ma chyba broni. Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 3, 2014 Ok dzięki w domu zobaczę Share this post Link to post Share on other sites
Dempo 0 Posted April 3, 2014 Nie ma nowych Level, przynajmniej ja nie mogę ich znaleść w prywatnej sesji Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 3, 2014 O jakie levele ci chodzi ? Levele zostały dodane w wyginieciu Share this post Link to post Share on other sites
Vin___cent 26 Posted April 5, 2014 W serczu wycieli czat tzw.impreza. Share this post Link to post Share on other sites
Vin___cent 26 Posted April 5, 2014 W zasadzie tak,tylko jakość tego ogólnego to lipa,mogli wyciąć opcje rozmów po zgonie. Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 6, 2014 8 maja dopiero dostaniemy nowe DLC Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted April 6, 2014 Pamiętacie kiedy dodali ostatnie DLC do trybów gry w zeszłym roku? Oczywiście to było na PS3. Share this post Link to post Share on other sites
The Player 0 Posted April 12, 2014 Panowie, mam pytanie, w ilu można grać maksymalnie w trybie oddziały czy na tych obcych, bo na pudełku widziałem, że dwóch (w Black Opsie można było na 4) i czy mogę grać w dwóch w multiplayera (mam jednego PS+). Z góry dziękuję za odpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted April 12, 2014 (edited) W odzialy to nie wiem ,na wyginieciu max w 4 a w multi można w dwóch na podzielonym ekranie Ps plus starczy jeden aby grać multi na np. dwóch kontach,oczywiście założonych na tej samej konsoli Edited April 12, 2014 by strusiu44 Share this post Link to post Share on other sites
bva_PS 15 Posted April 24, 2014 (edited) Czesc, kupilem skóra wilka, tzw. wolf pack. Okazalo się, ze oprócz wyglądu zwierzaka zmienił się także dźwięk towarzyszący jego poruszaniu - przy pierwszej grze usłyszałem cos niepokojącego, przypominającego jakby stuk kopyt małego źrebaka - miałem wrażenie, ze dochodzil on także wtedy, jak wilk się nie ruszał. Obstawiałem jakiś babol, zresetowalem grę, właczylem skórkę psa, było ok, pozniej znow wilka i jakby lepiej, ale...dziwnie... jakby sjakieś takie stuki... Zajarzylem, ze pies biega z obrożą i to ona głównie hałasuje, gdy on sie porusza w poblizu - wilka w obrozy nikt nie trzyma, wiec tu zdaje się autorzy wymyslili inny dzwiek towarzyszący mu, ale dalej mam wątpliwosc, bo to naprawde niefajnie brzmi. Czy ktoś z forumowiczów także używa skina wilka i ma podobne doświadczenia? Edited April 24, 2014 by bva_PS Share this post Link to post Share on other sites
Vin___cent 26 Posted April 27, 2014 Hehehe nie obraź się stary ale rozjebałeś mnie swoim problemem hahahah... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted April 29, 2014 (edited) Dziś pojawił się patch. Waży dość sporo. Wiecie co wnosi? Edited April 29, 2014 by Bryzyt Share this post Link to post Share on other sites
lennox 1641 Posted April 29, 2014 Oby coś sensowenego, bo te wszystkie patch`e do Ghost`a są wielkościowo mega przesadzone. Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted May 2, 2014 (edited) Czy season pass z pss (199pln) upowaznia mnie do pobrania wszystkich dlc ktore wyszly i ktore wyjda? Ile jeszcze dlc mozna sie spodziewac do ghost, jedno chyba juz wyszlo. Czy oplaca sie go zakupic w pss? Dzieki Edited May 2, 2014 by Eloszki Share this post Link to post Share on other sites
Velans 57 Posted May 2, 2014 (edited) Właśnie ogrywam i testuje darmowy weekend z duchami (Call of Duty: Ghosts Demo Multiplayer). I muszę przyznać, że gra mi się bardzo przyjemnie, nie mogę się czasami oderwać od gry ;). Chyba zaraz znowu przysiąde do konsoli . Edit - Finalnie skończyłem lekko po 5 nad ranem . Edited May 3, 2014 by Velans Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted May 2, 2014 (edited) Mi dokladnie to samo. Nawet rozwazam jak wyzej zakupu chyba wszystkich dodatkow bo niewiem sam do konca co powinienem kupic. Jedyna rzecz ktora mi przeszkodzila na wczoraj/dzisiaj na 5 h grania to 1 rozloczenie a wlasciwie wstrzymanie gry w celu wyszukania hosta. Jeszcze jakby ktos z headsetem chcial pograc to w ogole mistrzostwo. :) Mam rowniez pytanie czy jak kupie wersje językową angielską - jakas uzywke to bede mial jezyk pl? Czytalem gdzies ze patch dodaje jezyk pl w grze ale nie wiem czy to prawda? Czy potrzebuje jakiegos paragonu czy cos czy juz patch sam sprawdza jaki na konsoli jest jezyk i dogrywa jezyk pl? Z gory dzieki za info Edited May 2, 2014 by Eloszki Share this post Link to post Share on other sites