Sithman 3250 Napisano 24 Grudzień 2015 Mi companion nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 24 Grudzień 2015 Mam to samo Vinnie, już myślałem że dostałem jakiegoś Bana za konta do drafta hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 24 Grudzień 2015 Mi nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 24 Grudzień 2015 Standard. Czlowiek chce sobie zagrac zanim dosiadzie do karpia, a tu jak zwykle nie dziala. Masakra jakas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 24 Grudzień 2015 Mam nadzieję, że na noc numerów nie będzie bo po kolacji u teściów i swoich rodziców, śmieszny papieros i 4-pak wjeżdża 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 24 Grudzień 2015 Mam nadzieję, że na noc numerów nie będzie bo po kolacji u teściów i swoich rodziców, śmieszny papieros i 4-pak wjeżdżaTo mamy podobne plany na wieczor...ciiiicha noooc ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 24 Grudzień 2015 ehhh do mnie jak co roku kumpel wpada na pasterke, litr balasia jest, na 2 drafty uzbierane :D mam nadzieje ze ruszy cos 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Grudzień 2015 X? działa Wam FUT ? U mnie na ps4 nie. Chciałem tylko zrobić szybkiego realista i dostaje komunikat,ze jesli nie założę konta EA funkcje sieciowe gry...,bla,bla...I jeszcze dranie przysyłają SMS z życzeniami w chwili gdy to piszę... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 24 Grudzień 2015 To mamy podobne plany na wieczor...ciiiicha noooc ;) Hehe na bogato, można jakiegoś spara zagrać zgadamy się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 24 Grudzień 2015 u mnie lezy i kwiczy jest napisane ze aby zagrac musze zalozyc konto ? a fut na web appie chodzi ;| Mam to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Grudzień 2015 (edytowane) Standard. Czlowiek chce sobie zagrac zanim dosiadzie do karpia, a tu jak zwykle nie dziala. Masakra jakas...Jak nie działa jak od ponad 2 godzin gram? :)Lol wybraniec :D Ps. Grałem, wylogowalem się i nie działa :D Edytowane 24 Grudzień 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sqbnc 10 Napisano 24 Grudzień 2015 Wszystkie platformy leżą i kwicza G2 / SwiftKey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 24 Grudzień 2015 Oby to nier bylo " juz po fucie na swieta " polubilem te paczki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Grudzień 2015 Nawet web nie działa,a taki relist fajny mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Grudzień 2015 Lizardy napisały, czekajcie dzieci, za kilka godzin się zacznie. Bo to się zaczęło. Detoks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 24 Grudzień 2015 (edytowane) Baczek867 jak będę umiał podnieść pada to możemy zagrać jak zwierzaki będą mówiły ludzkim głosem podaj psn na pw .web nie działa a miałem zrobić sobie prezent gwiazdkowy .Baczek867 ja to dziś do gadek się nie będę nadawał naleweczki bimberek papieronio byle bym pada dał radę ogarnąć i wysłać Ci zapro to już będzie git malina ;) Edytowane 24 Grudzień 2015 przez Stary człowiek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 24 Grudzień 2015 (edytowane) Stary psn mam ten sam co nick na forum, także podbijaj jak co HS odpalamy i jedziemy z tym koksem ( oczywiście w godzinach wieczornych) ;)) Edytowane 24 Grudzień 2015 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Grudzień 2015 Raczej nie pogramy dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozgu 5 Napisano 24 Grudzień 2015 Kurde, wygrałem dwa mecze z rzędu (po pierwszym już się wnerwiłem, ale pomyślałem że może chwilowo coś się zjebało, jednak w drugim to samo) i za żaden nie dostałem monet. Zero, nic. Nawet +1 do liczby wygranych meczy nie doliczyło. A co najlepsze, były to mecze, po których zdobyłbym mistrzostwo ligi. Co jest!? Pisać do EA, czy sami zwrócą? Czy raczej wstyd o jakieś marne grosze się upominać i szkoda zachodu? Spotkaliście się z taką awarią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 24 Grudzień 2015 Paczek 5x50k człowieka kusić nie będzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 24 Grudzień 2015 Chyba żartujesz, żeby pisać/dzwonić do EA o niezaliczone monety z meczu :) raczej jest to globalny problem, bo ludzie pisali do EA z tym problemem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Grudzień 2015 FIFA down, atak Lizard squad. Wszystko ci związane z EA leży i kwiczy. Pewno 2-3 dni w dupkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Grudzień 2015 lizard strapon chyba, lamusy z kompleksami, dawać mnie tu ich 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 24 Grudzień 2015 (edytowane) Teraz moze sobie nie działać, grunt zeby dzialalo jak wroce wieczorem od tesciowej i siostry :D Edit: Jesli to atak to mamy pograne do niedzieli pewnie... Ehhhh Edytowane 24 Grudzień 2015 przez baku83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Grudzień 2015 Strzelam, że do soboty będzie Down. Szkoda, bo battlefront nie działa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach