piachu00 3128 Napisano 5 Marzec 2016 No Pany szykujta się na nową kartę CR`a :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 5 Marzec 2016 No Pany szykujta się na nową kartę CR`a EA rozbije bank i wypuści go jako ST. Idę o zakład ;). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lony 54 Napisano 5 Marzec 2016 Meczyk ? Ktoś ? Coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 5 Marzec 2016 Meczyk ? Ktoś ? Coś ?Spralbym Ci dupke znowu ale mam gości. Upiekło Ci się Sent from my SM-G928F using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 5 Marzec 2016 hej, pytanie z innej beczki:) kogo bardziej polecacie Ronaldo nif czy Pogba toty ? Jestem leszczem,ale Pogba toty u mnie to mistrz. Miałem CR i nie potrafiłem wykorzystać tej karty. Mam wrażenie,że Pogba sam pomaga leszczom. Jesli faktycznie ogarniasz to jest świetny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 5 Marzec 2016 EA rozbije bank i wypuści go jako ST. Idę o zakład ;). oj wtedy i ja bym rozbił :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lony 54 Napisano 5 Marzec 2016 Spralbym Ci dupke znowu ale mam gości. Upiekło Ci się Sent from my SM-G928F using Tapatalk E to dobrze bo dzisiaj faktycznie mi nic nie idzie i może byś miał szanse a to peszek ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniol12 5 Napisano 6 Marzec 2016 "Adam Johnson zniknął już ze składów reprezentacji Anglii oraz Sunderlandu, jednak wciąż można nim grać w innych trybach. Ma to się zmienić już niedługo, ponieważ EA pracuje nad wymazaniem go także z pozostałych trybów, o czym jeszcze niedawno zapewniano, że jest to niemożliwe." Myślicie że warto go kupić i liczyć na rekompensatę jak go usuną z futa? Wysłane z mądrego telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Marzec 2016 Przy tych oskarżeniach chcesz takiego typa...? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 6 Marzec 2016 (edytowane) Ludzie zarabiali na kartach pilkarzy, ktorzy zmarli. Wiec co dziwnego w tym, ze chca zarobic na kims kto pocalowal 15-latke? ;) Mnie zastanawia fakt, czemu Ribery i Benzema nie siedza jeszcze za baraszkowanie z ta malolata? Ahh wait, przeciez to muslimy, im nic zrobic nie wolno, bo zaraz o rasizm beda oskarzac! Edytowane 6 Marzec 2016 przez F3niX 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 6 Marzec 2016 Unki i jak rozwiązałeś problem z napastnikami bo jeżeli nie to spróbuj jeszcze M'Baye Niang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Marzec 2016 (edytowane) Takich "czystych" w sporcie jest w uj. Jak by ich zamknęli to nie mieli byśmy kim grać Staruszku--ST to Pogba i Dybala Nic nie zmieniam,jak na moje granie jest fajnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Marzec 2016 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajes20 19 Napisano 6 Marzec 2016 Różnica między lewandowskim 91 a 92 odczuwalna czy nie warto przepłacać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Marzec 2016 Mialem 92,a teraz gram 88 i jakiś lepszy mi się wydaje. A może to hendikapy działają po tym jak wyzbyłem sie ze składu kolorowych kart...,a może zaczynam nabierać doświadczenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 6 Marzec 2016 Różnica między lewandowskim 91 a 92 odczuwalna czy nie warto przepłacać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moim zdaniem nie warto, mała różnica a cena dużo większa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 6 Marzec 2016 Mnie zastanawia fakt, czemu Ribery i Benzema nie siedza jeszcze za baraszkowanie z ta malolata? Ahh wait, przeciez to muslimy, im nic zrobic nie wolno, bo zaraz o rasizm beda oskarzac! Gdzie to glosili? Musi miec dziewcze jakis status wagsa abo tanie bilety lotnicze zeby z taka rozbieznoscia ligi obrabiac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 6 Marzec 2016 Gdzie to glosili? Musi miec dziewcze jakis status wagsa abo tanie bilety lotnicze zeby z taka rozbieznoscia ligi obrabiac :D http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25802279 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 6 Marzec 2016 http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25802279Nie ta sama, ale pani Dehar iscie kardashianowska kariera :D Za to Johnson juz raz wylapal za 'malolaty' wiec jak widac niewiele sie nauczyl :) Bank jego cena nie osiegnie nawet 10% tego co osiagaly karty tych ktorzy nie zyja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 6 Marzec 2016 Nie ta sama, ale pani Dehar iscie kardashianowska kariera Za to Johnson juz raz wylapal za 'malolaty' wiec jak widac niewiele sie nauczyl :) Bank jego cena nie osiegnie nawet 10% tego co osiagaly karty tych ktorzy nie zyja. Nie osiągnie tym bardziej, że teraz są widełki. A skoro EA chce jego kartę całkiem usunąć, to nie sądzę, żeby widły mu podnieśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 6 Marzec 2016 Ciekawe czy Messiego nie wsadzą do TOTW. Dzisiaj dobry meczyk, w czwartek też dobrze zagrał. Jakby był razem z Ronaldo to ładnie by się rynek załamał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Marzec 2016 A co tu taka cisza? Ludzi pobanowali? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 7 Marzec 2016 Właśnie sam sie zastanawiam Może grają? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 7 Marzec 2016 Miałem to samo, przez weekend żadnych powiadomień z Tapatalk prawie nie mialem☺ Ktoś jakiś mecz za jakieś 45 minut? Sent from my SM-G928F using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 7 Marzec 2016 Właśnie sam sie zastanawiam Może grają? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A może powoli maja dość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 7 Marzec 2016 No cisza straszna. Btw, w niedziele mialy byc jakies updaty skilli, ktos ma jakies info kto dostal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach