Whizzer 276 Napisano 5 Wrzesień 2018 Kuźwa w nowej fifie będzie jeszcze większy rozpizdziel z kartami niż w 18. EA dzisiaj zaczęło ujawniać ikony w nowej odsłonie, podobno ma ich być 69 x 3 wersje danej karty daje 207 kart, do tego dodać jakieś otw, futties, hallowen, ify, toty, totsy, motom, heroes, sbc, za LM, ... itd Gdzie te czasy, kiedy karty rare gold miały wartość.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 5 Wrzesień 2018 kiedys byly rare gold, teraz masz inne. Jaka roznica? Gra polega na tym samym. Nie ogarniam tego stękania. Dla mnie spoko, ze ciagle cos sie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Wrzesień 2018 Jedyny problem to dawanie niesamowitych kart za byle g. Tak jak suarez dostał 99 za asystę. To się tyczy i fut i pes. Najważniejszą zasadą powonien być szacunek dla legend. Te karty powinny być najlepsze przez całą edycję a nie ze ktoś strzelił jedną bramkę i ma lepsze staty niż Pele. Ja więcej grałem w 17 i tam miałem Lotara 91 z paczki i po jakimiś czasie przestał mi się łapać na ławkę do fitnesu. A w 18 jeszcze więcej specjalnych kart dali 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 6 Wrzesień 2018 ale te karty pojawiaja sie z biegiem czasu. Dla mnie gra konczy sie na totsach, nikt wtedy juz tego serio nie traktuje. Wtedy tez nastepuje wysyp jajcarskich kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 9 Wrzesień 2018 (edytowane) EA wrzuca overalle top 100 zawodników. Trochę przecieram oczy ze zdumienia. Przykładowo Koulibaly dostał 87,a Varane...86. Nie jestem fanem Realu, wręcz go nie lubię, ale przyznanie mistrzowi świata a zarazem gościowi który wygrał 4 LM w 5 lat(imo po kontrowersjach, choćby dwumecz z Bayernem, niezasłużona czerwona Vidala i gole po spalonych, pomińmy..) overalla 86, podczas gdy gość który nie osiągnął w piłce zarówno klubowej jak i reprezentacyjnej nic znaczącego dostaje 87, to jakiś żart. Tak tak, trofea to nie wyznacznik overalla, ale jednak był pewniakiem w 11 Realu i Francji, no i szczerze wątpie że Koulibaly jest od niego lepszy indywidualnie. Oczywiście paradoksów jest więcej, ale to taki pierwszy rzucający się w oczy przykład. Edytowane 9 Wrzesień 2018 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 10 Wrzesień 2018 Ovr w fifie nie gra zwlaszcza u CB. Taki mechanizm tej gry. Albo przestajesz na to zwracac uwage i pykasz na luzie, albo na starcie sie odechciewa. Kwestia, co kto lubi. Mi to np wisi. Przyzwyczailem sie, ze gra sie cały rok martialami i jesusami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 20 Wrzesień 2018 Ktoś chętny na wymianę monet w 19 z xo na ps4 to priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 27 Wrzesień 2018 Jakie nagrody wybieracie mam do wyboru albo 39.000 coinsow albo 1x zloci piłkarze prime + 1x rzadcy piłkarze electrum? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal777 6 Napisano 27 Wrzesień 2018 Ja wziąłem 3 opcję, bo te karty są wymienne. Wpadł Depay, który chodzi po 23tys i paru innych spoko grajków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 27 Wrzesień 2018 ja monety, ale z tego co widziałem, to opłaca się wybrać opcje z paczkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zaryzykuje chyba te paczki bo wszystkie karty drogie. W powitalnej miałem umititiego to może i tu będzie git :-DWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Wrzesień 2018 Starzy wyjadacze dajcie cynk gdzie piszecie- bo jutro do gry wraca piachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 28 Wrzesień 2018 (edytowane) Jak dla mnie to gra się fajnie, nie ma kosmicznej prędkości, tylko oby tego nie zjebali patchem jak zawsze. Edytowane 28 Wrzesień 2018 przez Kamillo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 29 Wrzesień 2018 W dniu 27.09.2018 o 21:54, piachu00 napisał: Starzy wyjadacze dajcie cynk gdzie piszecie- bo jutro do gry wraca piachu Podbijam. Ciekawe czy Max ma ten sam współczynnik trafień, co my :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 29 Wrzesień 2018 Też podbijam, dajcie info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 30 Wrzesień 2018 Jestem ciekaw czy na tym etapie gry opłaca się kupować jakiekolwiek legendy np Marcel Desailly 87. Jakieś opnie już ktoś ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Październik 2018 Nie wiem co to znaczy opłaca. W sensie do grania czy na handel? Mnie na razie nie stać, wszystko inwestuje w drogie ify i otw ale takie co i tak będę nimi grał, z ewentualną sprzedażą gdyby gwałtownie podrożały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 1 Październik 2018 Bardziej chodzi mi o granie nimi Ale z drugiej strony lepiej będzie zainwestować tą kasę na przyszłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Październik 2018 Mój obecny składzik. Teraz zbieram na Lemar OTW 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 1 Październik 2018 składzik zacny. Ja póki co mam tania hybrydę niemieckiej obrony z portugalskim atakiem. Później będę chciał złożyć coś w hiszpańskiej (Hernaneza i Ben Yedera już mam). Kasę na razie zainwestowałem i zobaczymy co z tego będzie Jak Ci się gra 3-4-1-2? Sam będę musiał wypróbować taki układ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Październik 2018 na razie nie oceniam bo nie wiem jak to się sprawdza online. Miałem tylko chwilę pograłem na bota, ale jest polecany jako najlepszy do 19. Teraz dokupiłem Parteya bo to Kondogbia dla ubogich, ale jak francuz dostanie Ifa to będzie wart każdych pieniędzy. BTW ktoś wie jak działają te karty LM? Można będzie je kupić czy tylko SBC na losowe. Niestety szrot mi wypadł bezużyteczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 1 Październik 2018 Ta formacja najlepsza ? a to ciekawe, może spróbuję bo sam gram jakimś standardem 433 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 8 Październik 2018 Ja dzisiaj ze squad battle elita 3 w paczce modric i dembele z bpl więc prawie 200k do przodu. Dojdą nagrody za ligę złoto 1 i za ligę weekendowa złoto 3 więc troszkę się tego nazbierało. W tym roku fifa naprawdę oferuje wiele nagród i łatwiej zebrać wymarzony skład i każdy ma możliwość pootwierania troszkę paczek bez kupna fp. Taktyki 34...nie polecam online. Chyba że ktoś gra tak dobrze jak ci youtuberzy bo online będą srogie baty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 8 Październik 2018 Dzisiaj z darmowej paczki co dostałem za edycje mistrzowską wyskoczył mi Kondogbia, który widzę chodzi po około 30k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Październik 2018 Od razu sprzedawaj. Też tak miałem rok temu z Bakayoko. Puściłem go za 40k a kilka miesięcy później latał za tysiaka. To nie If by trzymać takie karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach