QbxGamerHD 126 Napisano 16 Wrzesień 2014 Generalnie to o te zmiany płaczą tylko ludzie którzy byli mniej lub bardziej umoczeni w sprzedaż coinsów, czyli strzał w dziesiątke. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 16 Wrzesień 2014 Kolejne newsy http://help.ea.com/pl/article/fifa-15-first-steps-login-verification/ http://help.ea.com/pl/article/fifa-fut-easfc-maintenance-and-downtime/ ... takze webapp dostepny po południu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) Z tymi banami za sprzedaz/kupowanie moze byc roznie. EA nie moze nikomu zabronic handlu na dwoch innych kontach. W obecnej sytuacji, twierdzenie, ze handel bedzie zakazany jest rownoznaczny z tym, ze nie mozna miec innych kont do handlu, z ktorych przelewa sie coinsy na konto glowne. Moga prowadzic inwigilacje kont z wysokim profitem, ktore dokonuja dziwnych transakcji (100k-1kk). Ale tutaj sprzedawcy z reguly maja kilka kont i na kazdym z nich odpowiednia ilosc coinsow, tak aby nie budzic podejzenia, pozniej konta znikaja. Na farming tez nie maja do konca sposobu. AB beda, tylko zmodyfikuja ilosc zapytan, tak aby przypominaly czynnosci ludzkie i nie lamaly limitow narzuconych przez EA. Obecnie w sumie nie ma co gdybac, trzeba poczekac miesiac i wyjasni sie sytuacja z youtuberami etc. Wiemy wszyscy dobrze, ze na zachodzie dzieki sprzedazy coinsow maja niesamowite profity... nie odpuszcza tego. Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 16 Wrzesień 2014 Więc WebApp ruszy jutro po południu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 16 Wrzesień 2014 http://www.dualshockers.com/2014/08/23/ea-will-permanently-ban-coin-farmers-and-traders-from-fifa-15/ Interesujące jest zdanie "EA is also asking for users to report anyone promoting coin sellers and rewards (in coins) will be offered to those who will help rooting out the problem" , czyli juz mamy łatwy zarobek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 16 Wrzesień 2014 Więc jutro web app po południu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) Przecież podawali że jutro. Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez Krosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Wrzesień 2014 Wkleję po raz ostatni bo widzę, że jeszcze nie wszyscy wiedzą: Fajnie, że wraca webb app tylko co z tego skoro nie można korzystać z FP. Tyle otwierania co parę paczek lojalnościowych i daily gifty. Trochę słabo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 16 Wrzesień 2014 No to oby dzisiaj :) Nie mam nic przeciwko. Ciekawe jak beda przyznawac paczki, pewnie tak jak to zwykle bywalo ze kto ma wiekszy staz w grze ten dostanie wiecej paczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) No PC moga doladowac, a my w czarnej upie :) Co do tych informacji odnosnie kapowania youtuberow, to bardzo interesujaco teraz bedzie wygladala scena fify. Podobno Lachu chce kupic/nagrywac PESa, bo ma ta byc zblizony tryb do tego fut, nie calkiem, ale bedzie heheh Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) up^ 17 jest jutro, problemy z czytaniem ;)? Do tego wyczytałem gdzieś że apka ma ruszyć koło 17 polskiego czasu, ale to nie jest potwierdzone info. W dniu 16.09.2014 o 11:59, Foxter napisał: No PC moga doladowac, a my w czarnej upie :) Co do tych informacji odnosnie kapowania youtuberow, to bardzo interesujaco teraz bedzie wygladala scena fify. Podobno Lachu chce kupic/nagrywac PESa, bo ma ta myc zblizony tryb do tego fut, nie calkiem, ale bedzie heheh Hue hue hue czyli Lachu, jcob, plk, w2s, ksi mówią papa . Ciekawe jak to będzie. To w jaki sposób mogą doładowywać FP pctowcy, przez apke? Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez Whizzer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 16 Wrzesień 2014 Na PC moga na webappie kupowac/doladowac. Maja taka opcje "dodaj FP" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 07:16, s0-Vicky napisał: W skrocie, to koniec z masowo zakdanymi fikcyjnie kontami po to aby odpalac na nich tylko i wylacznie programy typu Autobuyer! Ja nie robiłem kont, żeby korzystać później z jakiś botów, tylko paczki chce dostać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 12:05, Foxter napisał: Na PC moga na webappie kupowac/doladowac. Maja taka opcje "dodaj FP" ;) No to pctowcy mają na wypasie. Chyba poczekam dzisiaj do północy, może apka ruszy :D, w końcu LM dzisiaj to nie aż tak długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 14:54, Whizzer napisał: No to pctowcy mają na wypasie. Chyba poczekam dzisiaj do północy, może apka ruszy :D, w końcu LM dzisiaj to nie aż tak długo. I tak najwcześniej o 1.00 ale raczej po południu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 16 Wrzesień 2014 A czytał ktoś mojego posta o godzinie zakończenia prac?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 15:22, evo666 napisał: A czytał ktoś mojego posta o godzinie zakończenia prac?... jaki post? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 16 Wrzesień 2014 12555 lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 16 Wrzesień 2014 Dobrze, że napisałeś evo bo tak bym czekał jak głupek w nieświadomości :D. Czyli jutro koło 12 być może ruszy, no zobaczymy w końcu to EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 16 Wrzesień 2014 Mina Suareza na jego karcie w FUT15 mówi mniej więcej : ' kogo by tu dziś dziabnąć?' :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 16 Wrzesień 2014 Mial ktos z Was przyjemnosc przeczytac jakis poradnik UT, ktory mozna kupic na allegro za 10-15zl? Ciekawi mnie, czy sa tam jakies godne polecenia uwagi, czy po prostu ktos zarabia kase na laikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 17:11, awakeman napisał: Mial ktos z Was przyjemnosc przeczytac jakis poradnik UT, ktory mozna kupic na allegro za 10-15zl? Ciekawi mnie, czy sa tam jakies godne polecenia uwagi, czy po prostu ktos zarabia kase na laikach.Szkoda kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 16 Wrzesień 2014 W dniu 16.09.2014 o 17:11, awakeman napisał: Mial ktos z Was przyjemnosc przeczytac jakis poradnik UT, ktory mozna kupic na allegro za 10-15zl? Ciekawi mnie, czy sa tam jakies godne polecenia uwagi, czy po prostu ktos zarabia kase na laikach. Nie ma sensu kupowac, polecam stronke futhead.com albo http://www.fifauteam.com. Na youtube tez sporo poradników znajdziesz. Troche info o transferze FIFA POINTS. http://ultimateteam.pl/fifa-15-przeniesienie-danych-na-next-gen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 16 Wrzesień 2014 Ja kupiłem gdy byłem poczatkujacym to kupiłem. Pisze tam o tym aby kupować taniej i sprzedawać drożej, kupować najlepiej w nocy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 16 Wrzesień 2014 (edytowane) Hehe, poczatkujacy nie jestem wiec czaje baze ;) Chodzilo mi tylko o to, co w takim poradniku znalezc mozna. Dzieki za odpowiedz. Edytowane 16 Wrzesień 2014 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach