MOLO47 0 Napisano 12 Październik 2014 Potrzebuję kogoś do wspólnej gry w trybie "watahy", oraz do szukania skrzynek społecznościowych. Im więcej tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaEVu 5 Napisano 7 Grudzień 2014 Szukam chętnych na trofeum Święta Ziemia, oraz żeby zagrać w każdym trybie.psnid: KaEVu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 11 Grudzień 2014 @KaEVu - namierzę tylko gdzie jest mój Black Flag i mogę wbijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) @The_Siemek - jak coś to mogę pomóc :) Edytowane 16 Grudzień 2014 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 15 Kwiecień 2015 Może znajdą się 3 dobre dusze, które pomogą w zdobyciu Lab Technician? Muszę tylko rozegrać jedną grę w Laboratorium a nikt w to nie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antek 1 Napisano 6 Lipiec 2016 Mam pytanie czy ktoś jeszcze w ogóle gra w ta grę na multi? Bo chciałbym wbic platynke w tej grzę a dostane ją dopiero jutro i nie wiem czy jest szansa na platynke ;p? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 6 Lipiec 2016 Ja próbowałem się raz połączyć, niby mi kogoś znalazło, ale raczej serwery w szwach nie pękają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 6 Lipiec 2016 Nie marnuj czasu na jakiś głupi trofik bo w tym czasie zanim się z kimś połączysz i nerwów stracisz to pewnie kolejną grę byś łyknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antek 1 Napisano 14 Lipiec 2016 No faktycznie mało osób jest na multi, więc jak ktoś chętny do luźnej gry to zapraszam psn: Antek452 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuhunPL 0 Napisano 20 Wrzesień 2017 Odświeżam wątek, żeby nie zaśmiecać nowym Czy ktoś jeszcze reflektuje na grę/ustawkę online w Black Flag? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 22 Wrzesień 2017 Ostatnio grałem w multi (w rożne dni nie tylko sobota czy piątek) i osób było sporo i to nie tylko w deathmatch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 23 Wrzesień 2017 Dnia 20.09.2017 o 20:37, RuhunPL napisał: Odświeżam wątek, żeby nie zaśmiecać nowym Czy ktoś jeszcze reflektuje na grę/ustawkę online w Black Flag? Ja chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuhunPL 0 Napisano 26 Wrzesień 2017 Ja będę miał od jutra gości na kilka dni. Potem 10 października do 19 jestem na urlopie poza domem, więc myślę, że jak coś, to dopiero po tym terminie będę mógł na spokojnie usiąść. Będę dostępny praktycznie w każdy wieczór, także będzie się można zgadać na Black Flaga i powbijać kto tam ma co do wbicia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach