Skocz do zawartości
pablos_83

Pro Evolution Soccer 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy okaże sie prawda czy Bhatti wyjdzie na błazna.

Adam Bhatti (on twitter):If there's one thing you do, make sure you download the #PES2015 demo when it hits. Seriously, all football games right now don't come close

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy pes musi być na prawdę mocny, skoro pokonał na targach najlepszą fifę ever (według mnie). Choć z drugiej strony, takie plebiscyty powinno się traktować z przymrużeniem oka.

Już niebawem demko, które nam coś więcej powie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bhatti stąpa po bardzo cienkim lodzie. Ten sam błazen był odpowiedzialny za lanie wody również w temacie pesa 2014 dlatego nie należy absolutnie w nic mu wierzyć. Oni nie powinni nić mówić o pesie tylko go wypuścić i posłuchać co gracze maja do powiedzenia o ich nowym dziele. To że pes jest dla mnie lepszy od fify to ja to wiem bhatti nie musi mi o tym przypominać boli to że pes musi się ścigać z tak słabą gra jaką jest fifa i po latach ją dogonił tzn zniżył się do jej poziomu. Po co ten głupek tydzień przed demem pierd.. te farmazony każdy ściągnie zagra i oceni a facet może niepotrzebnie znowu się tylko ośmieszyć jak rok temu. Durne te konami niesamowicie.

Grassek: Demko chyba 17 września

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Durne te konami niesamowicie.

Przerażająco :)

Dlatego to własnie my powinniśmy być mądrzejsi, nie słuchać tych farmazonów tylko czekać cierpliwie na demo. Jak będzie spartaczone to aż mi ich szkoda :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerażająco :)

Dlatego to własnie my powinniśmy być mądrzejsi, nie słuchać tych farmazonów tylko czekać cierpliwie na demo. Jak będzie spartaczone to aż mi ich szkoda :)

Dlatego ja czekam ale mnie się aż nóż w kieszeni otwiera jak słyszę te brednie od niego. Wogule nie rozumiem po co on porównuje ze sobą te 2 gry ja wiem że to ta sama dyscyplina sportowa ale to są 2 całkowicie odmienne produkty kierowane do całkiem innego targetu. Co oni chcą się upodobnić do fify? Po co skoro będzie oryginał(fifa) i podróbka (pes) to wiadomo że ludzie wybiora oryginał i dobrze zrobią. Pes ma iść całkiem inna drogą bo i tak nigdy nie sprzedają tego tyle co EA nie mając licencji. To jak kopanie się z koniem. Niech dawają to demko a nie pier.. głupoty jaki to pes bedzie kosmiczny. Każdy zagra i oceni a wtedy Bhatti  na bank się dowie o swoim dziele a tym bardziej się dowie jeśli znowu go spierd.. Śmieszny człowiek wytacza armaty na tweeterze a gra pierwszy raz w historii jest niegotowa na wrzesień tylko trzeba czekać do listopada. Niech mi ktoś powie że oni są normalni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja czekam ale mnie się aż nóż w kieszeni otwiera jak słyszę te brednie od niego. Wogule nie rozumiem po co on porównuje ze sobą te 2 gry ja wiem że to ta sama dyscyplina sportowa ale to są 2 całkowicie odmienne produkty kierowane do całkiem innego targetu. Co oni chcą się upodobnić do fify? Po co skoro będzie oryginał(fifa) i podróbka (pes) to wiadomo że ludzie wybiora oryginał i dobrze zrobią. Pes ma iść całkiem inna drogą bo i tak nigdy nie sprzedają tego tyle co EA nie mając licencji. To jak kopanie się z koniem. Niech dawają to demko a nie pier.. głupoty jaki to pes bedzie kosmiczny. Każdy zagra i oceni a wtedy Bhatti  na bank się dowie o swoim dziele a tym bardziej się dowie jeśli znowu go spierd.. Śmieszny człowiek wytacza armaty na tweeterze a gra pierwszy raz w historii jest niegotowa na wrzesień tylko trzeba czekać do listopada. Niech mi ktoś powie że oni są normalni. 

Tu się z Tobą zgodzę. Mimo wszystko nie należy porównywać fify z pesem.  To jak porównywać NFS z GT (jak narazie)  bo od zawsze PES był dla mnie symulacją, a fifa jak to fifa...

KONAMI zawsze będzie pier...ć przed premierą i wychwalać swój tytuł tylko dlatego, żeby pozyskiwać nowych graczy, nie myśląc o tym, że pogarszają tylko swoją pozycje przez obiecywanki-cacanki.  Ja juz przestałem czytać jakiekolwiek newsy na temat nowego pesa, bo nie warto. Mało tego: nawet jesli demko mnie zachwyci, na pewno nie kupie w dniu premiery, bo po czasie wychodzi dopiero co jest skopane.

Mam nadzieję, że tym razem im się uda i że idą w dobrym kierunku ze swoja produkcją :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego wszyscy czekamy przynajmniej na demo żeby cokolwiek oceniać :) Już tylko kilka dni i temat ruszy pełną parą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też czekam niecierpliwie na demo, może wreszcie stanie się cud? :) Grę konkurencji kupię tak czy tak, bo nie ma alternatywy z perspektywy ubiegłego roku ale jak ja marzę o dopracowanym, świetnym PES-ie, w którego będzie można grać godzinami i się nie nudzić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzone jest, że konsole demo PES'a otrzymają 17 września, jednak PC dopiero 13 listopada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się doczekać. Akurat wypadł mi w tym czasie urlop, więc będzie ostre granie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie orientuje się ktoś może czy PES pojawi się w wersji cyfrowej ? czy tylko będzie pudełko ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie orientuje się ktoś może czy PES pojawi się w wersji cyfrowej ? czy tylko będzie pudełko ?

wszystkie gry na PS4 są w wersji cyfrowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie gry na PS4 są w wersji cyfrowej

Aaa to dobrze :) dzieki  za opowiedzieć :) zastanawiałem się właśnie bo wydawało mi się że wcześniej w ogóle pesa nie było do kupienia w wersji cyfrowej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło, miło by było jeszcze gdyby w końcu zagościła polska wersja językowa skoro już jest polski stadion :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ta chwile i tak zadnego stadionu z la ligi nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło, miło by było jeszcze gdyby w końcu zagościła polska wersja językowa skoro już jest polski stadion :)

Przecież PES 6 był w Polskiej wersji językowej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomoo której demo? Na tych screenach Götze wygląda jak prawdziwy :biggrin:

@edit down, wiem że jutro ;)

Edytowane przez DAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś jestem przekonany że na ps3 i xboxie 360 również to będzie ten sam pes co na nowych konsolach. Wiadomo z gorszą grafiką i oświetleniem które na ps4 robi naprawdę świetne wrażenie ale cała reszta musi się również znaleźć na starych konsolach. Wydaje mi się że konami nie może sobie pozwolić już na to żeby taka ilość graczy ze starych konsol po odpaleniu dema zaczęła krzyczeć "co to za gó..., kalka 14, znowu kłamali" i tym podobne teksty i niemogą sobie pozwolić żeby na necie rozpętało się piekło. Jeszcze po tych buńczucznych wypowiedziach bhattego po prostu nie mają wyboru. Zaryzykuje nawet tezę że bazą były stare konsole a później wszystko podciągnęli do jeszcze lepszych efektów które dają nowe konsole(chodzi o grafikę) Już jutro się to wszystko zweryfikuje czy się miało rację.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps3 średnio mnie obchodzi :) i myśle że konami skupiło sie w głównej mierze na ps4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znowu inaczej. Myślę że ps4 ma za małą małą bazę w porównaniu z ps3 żeby tylko na ps4 się skupić. Gdyby ps4 było w domostwach z nie wiem 40 - 50 mln to wtedy pełna racja nawet uważam że odpuścili by już ps3 i xboxa a tak te w przybliżeniu 80 mln( vgchartz się posiłkuje bo niema w zasadzie niczego innego) ps3 i 80 mln xboxa 360 to są takie ilości których nie mogą odpuścić i zlekceważyć.  Oczywiście jestem za tym aby gry już powstawały tylko na nową genercję bo te stanie w rozkroku tylko im szkodzi ale widać że te ilości ps3 i xboxa nie pozwalają na olanie tych platform. Zresztą ten pes graficznie to nic szczególnego na ps4 . Oświetlenie ok kopie po jajach ale cała reszta to tylko dobrze wyglądający tytuł bo chyba nikt nie wierzy w fox engine którego po prostu niema. To taki sam pusty slogan jak silnik ignite w fifie. Fajnie brzmi ale nikt go nie widział chyba że ktoś mi pokarze ten mityczny fox engine i powie czym on się objawia na tych filmikach bo ja nic nie widzę to samo tyczy się fify. Zresztą jutro się przekonamy kto ma rację.

Huntelarz no na wszystkie starą generację też.  O Różnicach nic nie wiadomo niema chyba tez filmiku z ps3 co nie dziwi bo skoro się ma najlepszą graficznie wersję z ps4 to nie dziwota że puszczają z najlepszego sprzętu obecnie na rynku. 

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi