adick007 872 Napisano 11 Czerwiec 2015 Panowie jak w trybie become a legend zostan kapitanem danej druzyny/reprezentacji ? Jakie warunki trzeba spelnic ? Najwiekszy skill w druzynie, wiek ?Bądź najlepszy w drużynie i cierpliwie czekaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 16 Czerwiec 2015 (edytowane) Nie wiem co się ostatnio stało z PES, czy tylko ja mam wrażenie jak bym nie miał wpływu na rozgrywkę w 100%? Ze Handicap jakiś ma większy wpływ na rozgrywkę? Nie jestem asem bo rating w granicach 400 ale mam dzień, że gram 10 meczy i kosze wszystkich wygrywam z graczami z o wiele wyższym ratingiem, dosłownie wszystko wychodzi, piękne koronkowe akcje! Przychodzi następny dzień i 10 meczy baty! wysokie porazki i do tego z ludźmi z ratingiem o wiele wiele niższym. Nic nie wychodzi trudno zagrać celne podanie. Do tego porobiły się wyniki nawet 7-5 T_T Czy Konami mogło coś pogrzebać i tak zepsuć grę online? W prawie każdym meczu jest masa goli, kiedyś były piłkarskie a tera zafundowali HOKEJ Edytowane 16 Czerwiec 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ert44 3 Napisano 18 Czerwiec 2015 Witam- właśnie dodano w konsoli PS4 obsługe plików jpg z pen drive- czy w związku z tym macie namiary na jakieś Option File ??? (herby, stroje itp...) pozdr. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Lipiec 2015 (edytowane) Po długim czasie naszła mnie ochota zagrać. Nie szło w to grać. Jeden mecz i musiałem i wyłączyć. Wszystko na sznurku. Mało co tu od ciebie zależy. Gra jest zaprogramowana gdzie należy grac i "o której". Zagrasz coś szybciej albo nie tak jak została ta gra zbudowana i niema akcji. Wszystko się sypie. Pes 2013 wciska tego gniota w glebę i nie daje mu wstać. Ta gra to farsa. Nie chcę tych animacji. Przez nie niema miejsca na boisku a obrońcy sami wystawiają nogi gdzie nic nie zależy od ciebie. Tak jak mówiłem animację i ten nowy silnik wyprały pesa z wolności rozgrywania. Edytowane 6 Lipiec 2015 przez vincent 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 7 Lipiec 2015 (edytowane) Vincent, przestań ujadać. Edytowane 7 Lipiec 2015 przez adick007 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 8 Lipiec 2015 Zmien z 4 na 1 kreske to wtedy bedzie więcej zależało od Cb ,a nie narzekasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 8 Lipiec 2015 Zmien z 4 na 1 kreske to wtedy bedzie więcej zależało od Cb ,a nie narzekasz... Hahahah uśmiałem się do łez. Więcej więcej proszę tych rad. Potraficie koledzy poprawić humor jak mało kto. Kiedy do was w końcu trafi że to nie żadne kreski(sam gram na 1) a po prostu pes niebezpiecznie sobie zmierza w kierunku fify która jest jeszcze gorsza. Schematy, klepki, strzały z r2, hot spoty, nogi latające w powietrzu do blokowania gdzie sami to robią. W tej serii coraz mniej zależy od gracza przez ten gów..y silnik a ja tu dostaję rady żeby kreski zmniejszyć ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 18 Lipiec 2015 Kto moze mi pomoc wygrać mecz w myClub w division sim??? Bede bardzo wdzieczny. Chodzi o podstawienie meczu. Bede bardzo wdzieczny za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olus 12 Napisano 21 Lipiec 2015 Nie wiem co się ostatnio stało z PES, czy tylko ja mam wrażenie jak bym nie miał wpływu na rozgrywkę w 100%? Ze Handicap jakiś ma większy wpływ na rozgrywkę? Nie jestem asem bo rating w granicach 400 ale mam dzień, że gram 10 meczy i kosze wszystkich wygrywam z graczami z o wiele wyższym ratingiem, dosłownie wszystko wychodzi, piękne koronkowe akcje! Przychodzi następny dzień i 10 meczy baty! wysokie porazki i do tego z ludźmi z ratingiem o wiele wiele niższym. Nic nie wychodzi trudno zagrać celne podanie. Do tego porobiły się wyniki nawet 7-5 T_T Czy Konami mogło coś pogrzebać i tak zepsuć grę online? W prawie każdym meczu jest masa goli, kiedyś były piłkarskie a tera zafundowali HOKEJ Nie masz wpływu na rozgrywkę bo nie umiesz grać!!! Twoje niby 10 wygranych z każdym pod rząd to cud albo brednie. Jak podejmuje delikwenta z ratingiem koło 400 to następuje zwyczajna rzeźnia niewiniątek.......... chwytam swojego węża i chłostam nim wroga jak batem gołą dupę zastanawiając się tylko ile batów wytrzyma hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Lipiec 2015 Bycie potentatem zobowiązuje, ale to dar i przekleństwo zarazem. Oluś, pamiętamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 21 Lipiec 2015 (edytowane) Nie masz wpływu na rozgrywkę bo nie umiesz grać!!! Twoje niby 10 wygranych z każdym pod rząd to cud albo brednie. Jak podejmuje delikwenta z ratingiem koło 400 to następuje zwyczajna rzeźnia niewiniątek.......... chwytam swojego węża i chłostam nim wroga jak batem gołą dupę zastanawiając się tylko ile batów wytrzyma heheOczywiście, że jestem słaby. Pisze o odczuciach towarzyszących dla nas, dla inwalidów PES 2015Szkoda, że ze skillem w parze nie idzie logika :) Edytowane 21 Lipiec 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olus 12 Napisano 21 Lipiec 2015 Hahahah uśmiałem się do łez. Więcej więcej proszę tych rad. Potraficie koledzy poprawić humor jak mało kto. Kiedy do was w końcu trafi że to nie żadne kreski(sam gram na 1) a po prostu pes niebezpiecznie sobie zmierza w kierunku fify która jest jeszcze gorsza. Schematy, klepki, strzały z r2, hot spoty, nogi latające w powietrzu do blokowania gdzie sami to robią. W tej serii coraz mniej zależy od gracza przez ten gów..y silnik a ja tu dostaję rady żeby kreski zmniejszyć ?! Ten Pes jak każdy ma swoje wady ale bez przesady panowie żeby aż tak po nim jechać. Fakt jest taki że akurat w tym Pesie można brać wiele słabsze zespoły i ogrywać bez problemów przepasieńców. Takiej radochy właśnie z tego powodu nie miałem w żadnej innej części. Biorąc sobie np. taką legie w. awansuję bez problemu do 1 dywizji przy założeniu że trafię nie więcej niż jeden raz na przeciwnika co ma pojęcie o grze.......... bo margines błędu przy tak wysokich dywizjach wiadomo jaki jest. A z tego co widzę grając do dnia dzisiejszego w dywizjach to trafić na całkiem kumatego przeciwnika w 10 meczach jest dosyć trudno. Takie fakty większość grać nie umie!!!!!!!!! Zmien z 4 na 1 kreske to wtedy bedzie więcej zależało od Cb ,a nie narzekasz... Drako tym wszystkim narzekaczą nie można pomóc.......... Jak można tak pluć na Pesika w którym grając sobie naszą kochaną Polską na naszym pięknym narodowym stadionie kumaty gracz np. w dywizjach jest w stanie utrzymać się w 1 lub 2 dywizji lejąc raz za razem reale i inne przepasieńce bez cienia przypadku....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 24 Lipiec 2015 Ale pech.. Wygrane 5 meczy.. Ostatni noe wlazł. Boże co za trofeum. Platyna jest hardcore Chyba.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olus 12 Napisano 24 Lipiec 2015 Srać na platynę!!!! Jęki wydawane przez moich wrogów kiedy smagam ich batem to wystarczająca nagroda!:D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 25 Lipiec 2015 Ale pech.. Wygrane 5 meczy.. Ostatni noe wlazł. Boże co za trofeum. Platyna jest hardcore Chyba.. Też to przerabiałem.Miałem chyba 5 serii po 5 meczy. Totalne skupienie i wpadnie :-) To wyzwanie pokazuje, że nawet vs com gra może dać spore pokłady adrenalinki. Platyna już na koncie, a PES 15 jest dla mnie najlepszą odsłoną. Może na równi z ISS Pro Evo 2, ale to głównie z sentymentu jakim darzę starsze odsłony. PES16 zapewne nie kupię, bo zwykle kupuję co dwa lata. No chyba, że okaże się fenomenalny, czego nam wszystkim życzę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 25 Lipiec 2015 Dobrze ze ten tyd sa gracze z topu. Mam messiego, verattiego de gea, otamendiego, albę, ale ich utrzymanie tez kosztuje ...:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 26 Lipiec 2015 (edytowane) Nie macie wrażenia, że PES w trybie Quick Match jest bardziej miodny a np Online Division to frustrująca arcadowka przepakowana Player EMOTION? Edytowane 26 Lipiec 2015 przez TrueGrand 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Lipiec 2015 Najbardziej miodny jest 1vs1 na kanapie. Jak za dawnych czasów :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 26 Lipiec 2015 Jest już jakiś option file na PS4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 26 Lipiec 2015 (edytowane) Najbardziej miodny jest 1vs1 na kanapie. Jak za dawnych czasów :-)Zgadzam się, ale po grubo ponad stu meczach quick match zagrałem 10 w dywizjach I chce mi się wymiotować tą pseudo grą hahaha wracam do quick bo to inna gra IMO... Edytowane 26 Lipiec 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Lipiec 2015 Ja po platynie gram już solo tylko vs com na najwyższym Polską przeciwko jakiejś potędze 30minut i gra mi się przyjemnie. A przy okazji wizyty kumpla czy szfagra też zawsze odpalamy Pesa i jest to czysty miód. Najlepszy gameplay piłkarski wszechczasów jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 26 Lipiec 2015 (edytowane) No a graliście dywizje? bo dla mnie to wygląda tak, że mam 20 meczów dobrej passy i wszystko wychodzi, gra daje sporo funu a jak przegram to po fajnym meczu. A później przychodzi 20 meczy męk ! Strzelam, dwoje się i troje ale nic nie wychodzi/wchodzi, piłkarze ruszają się bardzo ociężale, dostaje 2 kontry i 2 - 0 w plecy haha przypomina się Fifa. Grając Quick match zdaza mi się przegrać i 4-0 ale gra mimo to daje fun i przegrywam po moich błędach haha. W dywizjach piłka tez częściej idzie nie tam gdzie ja bym chciał. Chore to jest :( Edytowane 26 Lipiec 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Lipiec 2015 Z tego wychodzi, że tylko tryb exhibition jest pozbawiony sztucznych hamulców. Wszystkie tryby ograłem do platynki i obecnie sporadycznie Pesa załączam do relaksu właśnie w trybie exhibition. Cała reszta już dawno przestała mnie bawić. Ale gameplay, feeling piłki jest dla mnie świetny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 26 Lipiec 2015 (edytowane) Bez cienia wątpliwości feeling jest rewelacyjny, ale jeśli nie ma Handicap ów! Po cholere oni dodają do gry online hamulce? Przecież człowiek sam w sobie np po stracie gola denerwuje się i rzuca się do ataku. Człowiek który steruje do cholery ma uczucia i nerwy! Jeden nad tym lepiej panuje lepiej inny gorzej wiec po jaką cholere dodali to g0wno do PESa T_T Przeszedłem z FIFY do PES bo właśnie tam skrypty często decydowały o zwycięstwie lub porażce co jest w grze pvp niedorzeczne i o zgrozo tera to samo jest w PES T_T Edytowane 26 Lipiec 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 29 Lipiec 2015 Jest już jakiś option file na PS4 ? Ponawiam pytanie - czy na PS4 działa option file ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach